I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 2+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Superherojams nuo 2 metų amžiaus be galo patiks tyrinėti įvairias betarpiškas veiklas ir kūrybingas žaidimas vaidmenimis, kurį siūlo LEGO® DUPLO® Marvel Žmogus voras ir draugai: atrakcionų nuotykiai (10963).

Superherojų nuotykiai mažyliams
Šis konstruoti ir žaisti skirtas lavinamasis žaidimas puikiai tinka supažindinti su „Marvel superherojų pasauliu. Jaunieji „Disney+“ kanalo „Marvel“ TV serialo „Spidey and His Amazing Friends“ gerbėjai šiame universaliame žaidimo rinkinyje atpažins 4 DUPLO figūrėles: Voriuką, Halką, Panelę Marvel ir Žaliąjį gobliną. Vaikai su personažais galės suktis apžvalgos rate, paleisti liepsnojančias moliūgų bombas, šaudyti iš vandens šaudyklių ir skristi sraigtasparniu, kurio varikliai sukasi. Leisdamiesi į įsivaizduojamus superherojų nuotykius, vaikai lavins pagrindinius įgūdžius.

Žaismingas mokymasis mažyliams
Tėvai gali padėti savo mažyliams įveikti svarbiausius raidos etapus, nes LEGO DUPLO konstruojami žaislai garantuoja nevaržomas linksmybes, saviraišką ir džiaugsmingą tyrinėjimą.

  • „Marvel“ veiksmas mažiesiems superherojams. „Disney+“ kanalo „Marvel“ TV serialo „Spidey and His Amazing Friends“ gerbėjai tiesiog pamėgs LEGO® DUPLO® Marvel Žmogus voras ir draugai: atrakcionų nuotykiai (10963) rinkinį.
  • Klasikiniai personažai. Šį veiklos kupiną žaidimo rinkinį sudaro mugės konstravimo veiklos ir 4 LEGO® DUPLO® figūrėlės iš „Marvel Universe“: Voriukas, Halkas, Panelė Marvel ir Žaliasis goblinas.
  • Betarpiškas žaidimas. Jaunieji superherojai ugdys savo įgūdžius sukdami apžvalgos ratą, leisdami liepsnojančias moliūgų bombas, žaisdami su vandens šaudykle, skraidindami sraigtasparnį ir leisdamiesi į beribius vaizduotės nuotykius.
  • Dovana mažyliams. Ši gimtadienio arba šventinė dovana superherojams nuo 2 metų amžiaus taip pat leis tėvams prisijungti prie linksmybių ir padėti mažiesiems lavintis.
  • Daugybė būdų žaisti. Šį 28 cm aukščio, 20 cm pločio ir 17 cm gylio rinkinį galima perkonstruoti ir maišyti su kitais LEGO® DUPLO® rinkiniais, kad žaidimas būtų dar išradingesnis.
  • Žaismingas mokymasis. Visi LEGO® DUPLO® rinkiniai yra meistriškai sukurti ir pasižymi įtraukiančiomis istorijomis, daugybe spalvų, įvairiais personažais ir gausybe detalių NUOSTABIAI jūsų mažylio gyvenimo pradžiai.
  • Nuosekli kokybė. LEGO® DUPLO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti mažais pirštukais: taip jau yra nuo pat 1969 metų.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® DUPLO® kaladėlės ir detalės yra mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10963 LEGO® DUPLO® Super Heroes Žmogus voras ir draugai: atrakcionų nuotykiai - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10963 LEGO® DUPLO® Super Heroes Žmogus voras ir draugai: atrakcionų nuotykiai - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10963 LEGO® DUPLO® Super Heroes Žmogus voras ir draugai: atrakcionų nuotykiai

Kodas: 4040101-5614
Barkodas: 5702017153575
4899
6999
48,99 €
69,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus