I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ mėn.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

LEGO® DUPLO® Mano pirmosios maudynių pramogos: plūduriuojantis gyvūnų traukinys (10965) yra patogiai plaunamas lavinamasis vonios žaislas mažyliams nuo 18 mėnesių amžiaus.

Plūduriuojantis lengvai plaunamas maudynių žaislas
Suteikite džiaugsmo savo mažylio maudynėms su šiuo žaviu begemotu, ančiuku ir baltąja meška. 3 gyvūnai sėdi skirtingų spalvų sujungiamuose, plūduriuojančiuose žieduose. Pridedamas kibirėlis gyvūnams nuprausti ir debesėlis iš kurio lyja lietus. Vaikai lengvai sujungs ir atjungs žiedus užapvalintais kabliukais. Užapvalinti plūduriuojančių žiedų kabliukai suteikia vaikams galimybę juos sujungti su Maudynių pramogos: plūduriuojanti raudonoji panda (10964) ir Maudynių pramogos: plūduriuojanti gyvūnų sala (10966, rinkiniai parduodami atskirai). O kadangi kiekvienas žiedas atsidaro, juos lengva išplauti po kiekvienų maudynių.

Žaismingas mokymasis mažyliams
Tėvai gali padėti savo mažyliams įveikti svarbiausius raidos etapus, nes LEGO DUPLO žaislai garantuoja nevaržomas linksmybes, saviraišką ir džiaugsmingą tyrinėjimą.

  • Universalus vonios žaislas – spalvingas LEGO® DUPLO® Mano pirmosios maudynių pramogos: plūduriuojantis gyvūnų traukinys (10965) atveria neribotas žaismingas lavinimosi galimybes kiekvienų maudynių metu.
  • Konstruojami gyvūnai – žaidimo rinkinį sudaro begemotas, ančiukas ir baltoji meška, kibirėlis, lyjantis debesis ir 3 plūduriuojantys žiedai, kuriuos lengva atidaryti ir lengvai išvalyti.
  • Lavinamosios pramogos – mažyliai sujungia 2 kaladėles kiekvienam gyvūnui sukonstruoti ir įstato juos į plūduriuojančius žiedus. Mažyliams pritaikyti žiedai susijungia, atsijungia ir burbuliuoja judėdami po vandenį.
  • Dovana mažyliams – padovanokite šį betarpišką žaidimo rinkinį gimtadienio arba bet kuria kita proga mažyliams nuo 18 mėnesių amžiaus.
  • Universalus plūduriuojantis traukinys – šis mažyliams pritaikytas žaislas yra 11 cm aukščio, 46 cm pločio ir 11 cm gylio.
  • Žaismingas mokymasis – visi LEGO® DUPLO® rinkiniai įkvepia įtraukiančiomis istorijomis, pasižymi ryškiomis spalvomis, įvairiais personažais ir daugybe detalių NUOSTABIAI jūsų mažylio gyvenimo pradžiai.
  • Nuosekli kokybė – LEGO® DUPLO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti smulkiais piršteliais – ir taip jau yra nuo pat 1969 metų.
  • Užtikrinta sauga – LEGO® DUPLO® kaladėlės ir detalės yra mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitinka reiklius pasaulinius saugos standartus.

10965_lifestyle-62d7c84093275.jpg

Maudynių pramogos mažiesiems gyvūnų mylėtojams

Mažyliai konstruoja ir mokosi pildami ir taškydami vandenį su 3 gyvūnais plūduriuojančiuose žieduose, kibirėliu ir lyjančiu debesimi.

10965_hero-62d7c851c174e.jpg

Maudynių pramogos mažiesiems gyvūnų mylėtojams

Mažyliai konstruoja ir mokosi pildami ir taškydami vandenį su 3 gyvūnais plūduriuojančiuose žieduose, kibirėliu ir lyjančiu debesimi.

10965_build-62d7c8649613f.jpg

Ugdykite įgūdžius vonioje

Daug būdų žaisti, o gyvūnų konstravimas iš kaladėlių žadina mažylių vaizduotę ir ugdo motorinius įgūdžius.

10965_inthebox-62d7c874c7d7d.jpg

Papildykite plūduriuojančias linksmybes

Apvalus kablys ant plūduriuojančio žiedo jungiasi su 10964 ir (arba) 10966 žiedais. Rodomi keli rinkiniai. Rinkiniai parduodami atskirai.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10965 LEGO® DUPLO® Creative Play Maudynių pramogos: plūduriuojantis gyvūnų traukinys - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10965 LEGO® DUPLO® Creative Play Maudynių pramogos: plūduriuojantis gyvūnų traukinys - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10965 LEGO® DUPLO® Creative Play Maudynių pramogos: plūduriuojantis gyvūnų traukinys

Kodas: 4040101-5348
Barkodas: 5702017153599
1430
1999
14,30 €
14,30 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus