I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 2+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: ID
Baterijos: 6000 x 1

Apie prekę

Paklokite pamatus lavinti statybiniams įgūdžiams su LEGO® DUPLO® Town Statybų aikštelės (10990) žaislu. Šis ypatybių kupinas rinkinys yra kupinas detalių, kurios įkvėps žaisti vaidmenimis ir padės lavinti saviraišką. Mažyliai nuo 2 metų amžiaus mokosi komandinio darbo, statybininkų trijulei valdant 3 transporto priemones. Buldozeris pristumia riedulį, o kranas jį sugriebia ir perkelia jį į lataką, kuriuo jis nusileidžia į cemento maišytuvą. Po darbo laukia gardi pica, kuri apdovanos statybininkus už puikų darbą.

Lavinamieji žaislai mažiesiems statybininkams

Šis statybų žaislas suteiks ištisas valandas kūrybiškų pramogų. Kranas sukiojasi, o jo kaušas atsidaro ir užsidaro. Ryškiaspalvė, važiuojanti cemento maišyklė turi besisukantį būgną. Sirena skleidžia 3 skirtingus signalus ir žybsi lemputėmis, stimuliuodama jusles. Padėkite ikimokyklinio amžiaus vaikams žaisti juos supantį pasaulį su LEGO DUPLO Town žaislais.

  • Mažyliai dirba su statybų aikštelės komanda. Veiklos kupinas LEGO® DUPLO® Town Statybų aikštelės (10990) žaislas turi 3 transporto priemones ir 3 figūrėles neribotam kūrybiniam žaidimui vaidmenimis.
  • Apstu ypatybių. Šis lavinamasis žaislas mažyliams turi 3 riedančias transporto priemones, 3 statybininkus, pneumatinį kūjį ir kastuvą bei picą po darbo.
  • Kupinas žaidimo galimybių. Dinamiškos ypatybės, tokios kaip žaislinė cemento maišyklė su besisukančiu būgnu ir judančiu kranu su griebiančiu kaušu, suteikia žaidimui gyvybės ir sužadina mažųjų vaizduotę.
  • Dovana vaikams, kuriems patinka statybų mašinos. Nudžiuginkite mažąjį konstruotoją šiuo spalvingu konstravimo rinkiniu, kuris papildys jų žaidimą išradingomis pramogomis ir žadins jaunus ir smalsius protus.
  • Matmenys. Kranas ir latakas yra 25 cm aukščio, 28 cm ilgio ir 24 cm pločio.
  • Nuoseklios instrukcijos. Rinkinyje yra aiškios iliustruotos instrukcijos, o programėlėje LEGO® Builder yra skaitmeninė versija, kad bet kas galėtų lengvai konstruoti LEGO kaladėlėmis.
  • Tikroviškas žaidimas. LEGO® DUPLO® Town rinkiniai padeda ikimokyklinio amžiaus vaikams žaisti vaidmenimis aplinkinį pasaulį, atkuriant pažįstamas scenas su skirtingais tikroviškais herojais ir mažyliams pritaikytomis dalimis.
  • Garantuota kokybė. LEGO® DUPLO® konstravimo rinkiniai yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti smulkiais piršteliais, nes jie atitinka aukščiausius pramonės standartus – taip jau yra nuo pat 1969 metų.
  • Saugi patirtis. LEGO® DUPLO® žaidimo rinkinių kaladėlės ir dalys kruopščiai tikrinamos, kad kiekvieno mažojo konstruotojo žaislas atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

10990_lifestyle-64004edb5649c.jpg

Statybų aikštelė mažyliams

Funkcijų pilnas rinkinys turi daugybę detalių, kurios mažyliams leis konstruoti ištisas valandas.

10990_hero-64004ef38f28f.jpg

Pilnas konstravimo ir žaidimo galimybių

Nepabostančiame rinkinyje yra buldozeris, cemento maišyklė ir besisukantis kranas, kad statybų aikštelė nenustotų dūgzti.

10990_inthebox-64004f0a24bcb.jpg

Smulkiąją motoriką lavinantys žaislai

LEGO® DUPLO® rinkiniai su patogiomis suimti, ryškių spalvų kaladėlėmis pakloja pamatus stipriems konstravimo įgūdžiams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10990 LEGO® DUPLO Town Statybų aikštelė - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10990 LEGO® DUPLO Town Statybų aikštelė - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10990 LEGO® DUPLO Town Statybų aikštelė

Kodas: 4040101-5969
Barkodas: 5702017416267
5156
6999
51,56 €
51,56 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus