I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 16+ m.
Prekės ženklas: LEGO ARCHITECTURE
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Parodykite savo aistrą Dubajus su šio žavingu LEGO® Architecture rinkiniu. Atkurkite futuristiškus pastatus ir įžymybes: „Burj Khalifa“, viešbutį „Burj Al Arab Jumeirah“, „Jumeirah Emirates Towers Hotel“ bei Dubajaus fontaną ir „Dubai Frame“. Smagus konstruoti ir nepriekaištingai detalus miniatiūrinis modelis su pagrindo plokštele taps stulbinančia puošmena ant namų ar biuro stalo.

Dubajus didžiuojasi įspūdingiausiais pastatais pasaulyje. Nuo šiol jo gyventojai, turistai ir visi šio futuristinio miesto gerbėjai gali atkurti įžymiąsias vietoves su šiuo LEGO® Architecture Skyline Collection 21052 Dubajaus modelio rinkiniu.

Stulbinanti architektūra! Šį rinkinį sudaro sumažinti „Burj Khalifa“, aukščiausio 2010 metais baigto statyti pastato pasaulyje, 7 žvaigždučių „Burj Al Arab Jumeirah“ viešbučio, „Jumeirah Emirates Towers Hotel“ ir Dubajaus fontano bei „Dubai Frame“ modeliai. Su aiškiomis instrukcijomis net LEGO pradedantieji sugebės sukonstruoti miniatiūras. O sujungtas ant bendro pagrindo šis šaunus kolekcinis stalo žaislas trauks aplinkinių dėmesį.

Pristatome LEGO Architecture... LEGO Architecture rinkiniai, pradedant įžymiomis vietovėmis, baigiant miestovaizdžių modeliais, įkūnija žymiausių pasaulyje pastatų, paminklų ir miestų dvasią, tad jie taps idealiomis kūrybinėmis dovanomis visiems besidomintiems architektūra, kelionėmis, istorija ir dizainu.

  • Šis įspūdingas LEGO® Architecture konstravimo rinkinys suaugusiesiems sujungia be galo detalius žymiausių Dubajaus pastatų modelius su įžymybėmis, kad įkvėptų visus šio įspūdingo, šiuolaikiško miesto gerbėjus.
  • Šį architektūrinio modelio rinkinį sudaro „Burj Khalifa“, „Jumeirah Emirates Towers Hotel“, viešbutis „Burj Al Arab Jumeirah“, „Dubai Frame“ ir Dubajaus fontanas, todėl jis taps gražiu suvenyru, visiems jaučiantiems meilę Dubajui.
  • Komplekte yra pagrindas su pavadinimo plokštele „Dubai“. Be to, bukletas padės sužinoti įdomių faktų apie Dubajų ir apie modelio dizainerį (tik anglų kalba. Atsisiųskite kitomis kalbomis iš LEGO.com/architecture.)
  • Šis lengvas konstruoti rinkinys tinkamas net pradedantiesiems LEGO® architektams. Jis taps šaunia kūrybiška dovana suaugusiesiems nuo 16 metų amžiaus, kurie gyvena arba gyveno Dubajuje, jame atostogavo arba svajoja ten apsilankyti.
  • Šis kompaktiškas Dubajaus miestovaizdžio modelis yra 33 cm aukščio, 27 cm pločio ir 7 cm gylio – nors jis neužima daug vietos, jis neabejotinai trauks aplinkinių dėmesį kad ir kur jį pastatysite!
  • Konstruoti šį baterijų nereikalaujantį rinkinį suaugusiesiems yra malonu, tai ramus būdas atsipalaiduoti nuo streso. Taigi atsipalaiduokite, atraskite savo dzeną ir sukurkite nuostabų architektūrinį modelį!
  • Svarstote padovanoti šį kolekcinį Dubajaus suvenyrą pradedančiajam architektui, kuris neturi LEGO® konstravimo patirties? Nesijaudinkite. Dėžutėje yra paprastos spausdintinės instrukcijos.
  • Kolekciniai įžymių vietovių ir miestovaizdžių modelių LEGO® Architecture konstravimo rinkiniai suteikia malonią konstravimo patirtį, visiems besidomintiems architektūra, kelionėmis, istorija ir dizainu.
  • Nuo pat 1958 metų LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir lengvą sujungimą bei atskyrimą kiekvieną kartą
  • LEGO® kaladėlės kruopščiai tikrinamos, kad kiekvienas LEGO Architecture konstravimo rinkinys atitiktų aukščiausius saugos ir kokybės standartus, tad jūsų gražusis Dubajaus suvenyras atlaikys laiko išbandymą.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO ARCHITECTURE prekės ženklo asortimento. 21052 LEGO® Architecture Dubajus - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 21052 LEGO® Architecture Dubajus - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21052 LEGO® Architecture Dubajus

Kodas: 4040101-4498
Barkodas: 5702016617344
5529
7899
55,29 €
78,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus