I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

LEGO® Minecraft „End“ arenoje (21242) vyksta įspūdingiausios „Minecraft®“ kovos. Žaidėjai nuo 8 metų turės pasitelkti visus savo „Minecraft“ įgūdžius, kad išgyventų šiame veiksmo kupiname smagiame ir betarpiškame rinkinyje.

Žaidėjų tarpusavio kovų nuotykiai

„Minecraft“ žaidėjai stato į kovą savo Paskutinį karį ir drakono lankininką legendinėje „End“ arenoje. Kovotojai yra šarvuoti ir ginkluoti, tačiau norėdami išgyventi jie turi saugoti ir kitų pavojų. Spustelėjus svaidyklę virš arenos stūksanti Enderio drakono statula išspjauna labos blokelius, o prasiskyrus judančioms grindims, varžovams po kojomis atsiveria lava. Papildomų žaidimo galimybių suteikia 2 populiarūs „Minecraft“ mobai – endermanas ir šulkeris – ir iš žaidimo pažįstami priedai, įskaitant auksinę morką ir eliksyrą. Papildomoms skaitmeninėms pramogoms programėlė LEGO Builder pasižymi patogiais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie suteikia vaikams galimybę apžiūrėti konstruojamą modelį.

  • Legendinė vieta. LEGO® Minecraft® „End“ arena (21242) yra veiksmo kupina „Minecraft“ žaidėjų tarpusavio kovų vieta.
  • Klasikiniai personažai. Rinkinį sudaro „Minecraft®“ figūrėlės: Paskutinis karys, drakono lankininkas, endermanas ir šulkeris.
  • LEGO® Minecraft® veiksmas. Žaidėjai kaunasi arenoje, svaidydami ant kovotojų lavą ir atverdami jiems po kojomis lavos telkinį.
  • „Minecraft®“ dovana. Šis betarpiškas žaidimo rinkinys „Minecraft“ žaidėjams yra gimtadienio, šventės ar bet kurios progos dovana vaikams nuo 8 metų.
  • Išplečiamos pramogos. LEGO® Minecraft® „End“ arena yra 13 cm aukščio, 17 cm pločio ir 13 cm gylio bei lengvai dera su kitais serijos rinkiniais.
  • Interaktyvus skaitmeninis konstravimas. Programėlė LEGO® Builder pasižymi patogiais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie leidžia vaikams apžiūrėti modelį konstruojant.
  • Tikras „Minecraft®“. LEGO® Minecraft rinkiniai suteikia galimybę mėgautis populiariu žaidimu su mobais, scenomis ir ypatybėmis, kurias perkelia į tikrovę betarpiška kūryba LEGO kaladėlėmis.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

21242_lifestyle-63e50e7794895.jpg

Epinės kovos įspūdingoje „Minecraft®“ arenoje

„Minecraft®“ žaidėjai stato į kovą savo Paskutinį karį ir drakono lankininką rinkinio žymiojoje „End“ arenoje.

21242_hero-63e50e92646a6.jpg

Veiksmas tarp žaidėjų

Žaidėjai kaunasi arenoje, svaidydami ant kovotojų lavą ir atverdami jiems po kojomis lavos telkinį.

21242_build-63e50eb6dcf57.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

21242_inthebox-63e50ecbbfc91.jpg

Realus „Minecraft“ žaidimas ir eksponavimas

Žaidėjams prireiks visų „Minecraft®“ įgūdžių tyrinėjant neribotas kūrybiškumo galimybes šiame rinkinyje.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO MINECRAFT prekės ženklo asortimento. 21242 LEGO® Minecraft™ „End“ arena - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 21242 LEGO® Minecraft™ „End“ arena - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21242 LEGO® Minecraft™ „End“ arena

Kodas: 4040101-5976
Barkodas: 5702017415673
2464
2899
24,64 €
28,99 €
-15% daugeliui prekių perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-01
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus