I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Padovanokite „Minecraft®“ žaidėjui nuo 8 metų legendinį milžinišką deimanto formos kardą! LEGO® Minecraft Kardo sargybos postas (21244) yra vertingojo ginklo formos, tad jis taps itin šaunia būstine, kurioje vaikai galės ilsėtis ir kautis sprogimų kupinuose mūšiuose.

Deimantinio kardo formos žaidimo ir eksponavimo modelis

Vaikai gali sukonstruoti milžiniško deimantinio kardo formos būstinę kalno šlaite ir ginti ją nuo priešiškų mobų puolimo. Būstinėje yra stalas, sausainis ir muzikos aparatas, kuriuo galima „leisti“ įrašą. Lauke stovi sargybinio kario ir kareivio figūrėlės. Papildomos griaunamosios galios suteikia 2 šaudyklės būstinės priekyje. Priešiškus mobus sudaro Creeper™ ir skeletas. Draugiškus mobus sudaro kiaulė ir Allay, kuris turi plėvelės sparnus. Svirtis bokšto apačioje sukelia sprogimą, kuri nugriauna dalį pastato. Papildomoms skaitmeninėms pramogoms programėlė LEGO Builder pasižymi patogiais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie suteikia vaikams galimybę apžiūrėtikonstruojamą modelį.

  • Deimantinio kardo žaidimo rinkinys. LEGO® Minecraft® Kardo sargybos postas (21244) įkvepia nuotykiams prie padidintos vertingiausio žaidimo ginklo versijos.
  • Autentiškos detalės. Su sargybiniu kariu, sargybiniu kareiviu, Allay, skeletu, Creeper™ ir kiaule. Pažįstamas „Minecraft®“ ypatybes sudaro muzikos automatas, kuriuo vaikai gali „leisti“ įrašą.
  • Klasikinis veiksmas. Vaikai gali sukonstruoti būstinę, kurioje gali ilsėtis klausydamiesi muzikos ir krimsdami sausainį, kautis su įsiveržusiais mobais ir sukelti sprogimą, kuris nuverčia dalį pastato.
  • Smagi dovana. Žaidėjai nuo 8 metų gali pasitelkti savo kūrybinius „Minecraft®“ įgūdžius, kad sukonstruotų pastatą, kuris atvers neišsemiamas žaidimo ir eksponavimo galimybes.
  • Neišsemiamos žaidimo galimybės. 21 cm aukščio, 25 cm pločio ir 11 cm gylio rinkinį galima derinti su kitais serijos modeliais, kad „Minecraft®“ nuotykiai niekad nesibaigtų.
  • Interaktyvus skaitmeninis konstravimas. Programėlė LEGO® Builder pasižymi patogiais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie leidžia vaikams apžiūrėti modelį konstruojant.
  • Tikras „Minecraft®“. LEGO® Minecraft rinkiniai suteikia galimybę mėgautis populiariu žaidimu su mobais, scenomis ir ypatybėmis, kurias perkelia į tikrovę betarpiška kūryba LEGO kaladėlėmis.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

21244_lifestyle-63e5103f6db3a.jpg

Didelio masto veiksmas didžiulio kardo bazėje

Padovanokite žaidėjams legendinį milžinišką deimantinį „Minecraft®“ kardą su šaunia veiksmo pilna baze.

21244_hero-63e51046967b8.jpg

„Minecraft®“ konstravimo ir kovų veiksmas

„Minecraft®“ žaidėjai gali sukonstruoti kardo formos būstinę ir susikauti su „Creeper™“ ir skeletu sproginėjančiame mūšyje.

21244_build-63e5104c3d0a4.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

21244_inthebox-63e5105410fd6.jpg

Puiki dovana „Minecraft®“ žaidėjams

Šis betarpiškas rinkinys leidžia vaikams konstruoti ir tyrinėti įvairiapusišką „Minecraft®“ aplinką realybėje.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO MINECRAFT prekės ženklo asortimento. 21244 LEGO® Minecraft™ Kardo sargybos postas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 21244 LEGO® Minecraft™ Kardo sargybos postas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21244 LEGO® Minecraft™ Kardo sargybos postas

Kodas: 4040101-5978
Barkodas: 5702017415796
4173
5299
41,73 €
41,73 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus