I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO IDEAS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Atsijunkite nuo skaitmeninio gyvenimo ir prisiminkite paprastesnius laikus, konstruodami LEGO® Ideas senovinės spausdinimo mašinėlės modelį (21327). Modelio dizainą įkvėpė klasikinė spausdinimo mašinėlė, kurią naudojo LEGO Group įkūrėjas Ole Kirk Kristiansen, be to, ji juda ir skamba kaip tikra mašinėlė. Konstruojama centrinė svirtelė pakyla, kaskart paspaudus raidės klavišą, kuris susietas su mechanizmu juda skersai spausdinant. Taip pat yra voleliai, į kuriuos galima įstatyti popieriaus lapą.

Sukurta LEGO gerbėjo kitiems gerbėjams
Prie šios detalios spausdinimo mašinėlės, kurią sukūrė LEGO gerbėjas ir kurią išrinko kiti LEGO gerbėjai, pridedamas Thomas Kirk Kristiansen, ketvirtosios LEGO Group savininkų šeimos kartos nario, laiškas, kurį galite įstatyti į spausdinimo mašinėlę, kad ji taptų tikra puošmena.

Geriausia dovana
Aukščiausios kokybės LEGO konstravimo rinkinių suaugusiems kolekcijai priklausantis modelis su aiškiomis instrukcijomis taps geriausia dovana sau, LEGO gerbėjams, rašytojams ir senovinių daiktų gerbėjams.

  • Sužadinkite nostalgiją ir dar niekad spausdinimo mašinėlės nemačiusių mažųjų gerbėjų smalsumą su šiuo LEGO® Ideas konstruojamu ir eksponuojamu modeliu (21327), kuris juda ir skamba kaip tikra mašinėlė.
  • Su centrine pakylančia asvirtele kaskart nuspaudus raidės klavišą, susietą su mechanizmu, kuris spausdinant juda skersai, bei su voleliais, į kuriuos galima įstatyti tikro popieriaus lapą.
  • Dizainas įkvėptas klasikinės spausdinimo mašinėlės, kurią naudojo LEGO Group įkūrėjas Ole Kirk Kristiansen.
  • Su bukletu, kuriame yra 43 kalbomis LEGO Group savininkų šeimos nario Thomas Kirk Kristiansen parašytas ir pasirašytas laiškas. Išsirinkite kalbą ir įdėkite laišką į spausdinimo mašinėlę.
  • Šis nostalgiškas kolekcinis modelis puikiai tinka maloniam laiko praleidimui pavieniui arba su šeima ir taps unikalia gimtadienio arba šventine dovana sau, LEGO® gerbėjams, rašytojams ir senovinių daiktų mylėtojams.
  • Spausdinimo mašinėlės modelis yra 11 cm aukščio, 27 cm pločio ir 26 cm gylio, todėl taps gražia puošmena, kurią bus galima fotografuoti, o jos nuotraukomis dalytis su draugais.
  • 2079 dalių konstruojamas modelis taip pat turi iliustruotą bukletą, kuriame nurodytas rinkinio kūrėjas ir LEGO® kūrėjai, bei nuoseklios instrukcijos, kurios padės įveikti šią sudėtingą konstravimo užduotį.
  • Šis konstravimo rinkinys suaugusiems priklauso įstabių LEGO® Ideas modelių kolekcijai, kurių modelius sukūrė dizaineriai gerbėjai, išrinkti tūkstančių LEGO fanų, o jį pagamino LEGO Group.
  • Nuo pat 1958 metų, LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, kad užtikrintų, jog jie yra suderinami ir vienodai susijungia, kad modelis būtų tvirtas.
  • LEGO® kaladėlės ir dalys yra išbandomos beveik visais įsivaizduojamais būdais, siekiant įsitikinti, kad jos atitinka reiklius pasaulinius saugos standartus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO IDEAS prekės ženklo asortimento. 21327 LEGO® Ideas Spausdinimo mašinėlė - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 21327 LEGO® Ideas Spausdinimo mašinėlė - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21327 LEGO® Ideas Spausdinimo mašinėlė

Kodas: 4040101-5240
Barkodas: 5702016995831
19874
26499
198,74 €
198,74 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus