I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Padėkite vaikams surasti gyvūnams namus su LEGO® Friends gyvūnų prieglaudos kavinės (41699) kolekciniu žaislu. Gyvūnus mylintys vaikai nuo 6 metų amžiaus gali padėti Prijankai gelbėti benamius gyvūnus ir parvesti juos į prieglaudą, kur jie galės rūpintis ir žaisti su gyvūnais. Jiems patiks išrinkti naminį gyvūną Olivijai, kurį ji galės parsivesti pas save į namus.

Kupinas žaidimo idėjų

Šis kūrybiškas žaidimo rinkinys sužadins vaikų vaizduotę ir suteiks ištisas valandas pramogų kupinų istorijų. Rinkinį sudaro kavinė ir poilsio aikštelė lauke, kurioje LEGO Friends personažai gali susipažinti su gyvūnais, ir jaukus priimamasis. Vaikai gali važiuoti gelbėjimo triračiu per miestelį ir ieškoti benamių gyvūnų arba treniruoti gyvūnus sporto salėje. Taip pat yra žavios durelės gyvūnams, kad šie galėtų įeiti ir išeiti kada panorėję!

Konstravimas skaitmeniniam amžiui

Vaikai gali naudotis programa LEGO Building Instructions, kad priartintų, pasuktų ir apžiūrėtų modelį šešėliniu režimu, kad būtų lengviau konstruoti tikrąjį modelį ir net pradedantieji pasijustų kaip LEGO konstravimo meistrai.

  • Ieškote dovanos gyvūnus mylintiems vaikams? LEGO® Friends gyvūnų prieglaudos kavinė (41699) skirta džiuginti vaikams, kuriems patinka žaisliniai gyvūnai ir žaidimo rinkiniai, kurie išplečia jų vaizduotę.
  • Kupinas ypatybių. Šis gyvūnų žaislas turi 2 lėlytes, 1 šunį, 1 šuniuką ir 1 kačiuką, gelbėjimo triratį, gyvūnų prieglaudą ir kavinę su vieta prisėsti lauke ir viduje.
  • Daugybė žaidimo būdų. Vaikai gali gelbėti miesto gyvūnus su LEGO® Friends Olivija, rūpintis jais prieglaudoje, tiekti maistą ir gėrimus arba supažindinti gyvūnėlius su jų naujaisiais šeimininkais.
  • Kupinas autentiškų detalių. Tokios įspūdingos detalės kaip ženklas „priglausk mane“, žindymo buteliukas, gyvūnų vonelė ir dėžutė su globos laišku padeda vaikams kurti nesibaigiančias gyvūnų priežiūros istorijas.
  • Išradinga gimtadienio dovanos idėja vaikams nuo 6 metų amžiaus. Šis gyvūnų žaidimo rinkinys pakerės berniukus ir mergaites, kuriems patinka žaisti su gyvūnų priežiūros žaislais.
  • Praskaidrina kambarius. 13 cm aukščio ir 22 cm pločio kūrybiška dovana taps tobula puošmena dėl stambaus šuns ir katės ženklo ant centrinio stogo.
  • Interaktyviosios instrukcijos. Su skaitmeniniu vadovu konstruoti dar smagiau. Jis pasiekiamas LEGO® Building Instructions programoje ir turi patogius priartinimo ir pasukimo įrankius, kurie padeda vaikams apžiūrėti konstruojamą modelį.
  • Žaidimo rinkiniai su širdimi. Supažindinkite vaikus su LEGO® Friends rinkiniais, kurie padeda vaikams suprasti, kaip svarbu rūpintis vienas kitu, ir susipažinti su lėlyčių personažais, kurie labai panašūs į juos pačius.
  • Kokybiškas rinkinys. LEGO® Friends rinkiniai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir patikimą sujungimą visuomet.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

41699_lifestyle-62d7cdd0350c9.jpg

Rinkinys leidžia vaikams priglausti gyvūnėlį

Smagus žaidimo rinkinys, kuriame gyvūnus mylintys vaikai gali priglausti benamius gyvūnus iš viso Hartleiko miesto.

41699_hero-62d7cde538bf4.jpg

Ypatybių kupinas žaidimo rinkinys

Šiame 292 dalių rinkinyje yra 2 lėlytės, šuns, šuniukų ir kačiukų žaislai, gelbėjimo krovininis dviratis, gyvūnų prieglauda ir kavinė.

41699_build-62d7cdf901c7a.jpg

Sužadina vaikų vaizduotę

Šis naminių gyvūnėlių priežiūros rinkinys įkvepia kūrybiškam pasakojimui ir padeda vaikams atrasti savo globėjišką prigimtį.

41699_inthebox-62d7ce19696d2.jpg

Puiki dovana gyvūnus mylintiems vaikams

Dera su kitais LEGO® Friends rinkiniais ir atveria pramogų ir rūpestingo žaidimo pasaulį. Rinkiniai parduodami atskirai.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 41699 LEGO® Friends Gyvūnų prieglaudos kavinė - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41699 LEGO® Friends Gyvūnų prieglaudos kavinė - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41699 LEGO® Friends Gyvūnų prieglaudos kavinė

Kodas: 4040101-5432
Barkodas: 5702017152738
2099
2999
20,99 €
29,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus