I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Aštuonmečiai ir vyresnio amžiaus LEGO® Friends gerbėjai mielai leisis laiką bendruomenės širdyje žaisdami su pagrindinės gatvės pastato (41704) rinkiniu. Jį sudaro 3 pastatai, kuriuos sujungus susidaro kvartalas su butais. Kvartale yra kirpykla, tarptautinis maisto turgus ir knygynas su kavinuke. Kadangi kiekvienas elementas yra surenkamas, vaikams patiks konfigūruoti pastatus taip, kaip jie nori! Komplekte yra 12 (taip, 12!) figūrėlių, todėl vaidmenų žaidimo galimybės yra begalinės. Vaikai galės pasikeisti išvaizdą Trevoro salone, leisti laiką Dottie bute, mėginti atlikti riedlenčių triukus su Stefanija arba palaikyti duris Harper, kol ši vežimėliu važiuos į kavinę.

Konstruktorius - pramoga visiems
Šis didelis, 1 682 dalių rinkinys suteikia galimybę visai šeimai prisijungti prie konstravimo ir kurti modelį, kuris nepadarys gėdos nė viename miegamajame. Supažindinkite mažuosius statytojus su šilta LEGO Friends bendruomene, kurioje kiekvienas vaikas jausis kaip namie.

  • Begalinės vaizduotės žaidimas. Lankstūs surenkami pastatai ir 8 mini lėlytės LEGO® Friends pagrindinės gatvės pastato (41704) rinkinyje suteiks kūrybingiems vaikams beribio žaidimo galimybes.
  • Kaimynystė, kurioje laukiami visi. Rinkinyje iš viso yra 8 mini lėlytės ir keturios gyvūnų figūrėlės, taip pat judantis sunkvežimis, kad vaikai galėtų žaisti vaidmenis priimdami į bendruomenę naują šeimą.
  • Kūrybiškų linksmybių laikas. LEGO® Friends gerbėjai gali apsipirkti maisto prekių parduotuvėje, apsilankyti salone ir pasikeisti išvaizdą, dirbti iš namų darbo kambaryje arba pabūti su draugais riedlenčių parke.
  • Kasdien vis kitaip. Su šio LEGO® Friends parduotuvės rinkinio moduliniais pastatais žaisti niekada neatsibos, nes juos galima statyti ir perstatyti begale būdų.
  • Linksma dovanos idėja aštuonių metų ir vyresnio amžiaus vaikams. Šis universalus žaidimų rinkinys yra vaizduotę lavinanti gimtadienio dovana LEGO® Friends gerbėjams, taip pat vaikams, kurie mėgsta žaisti parduotuvesir susikurti savo žaislus.
  • Žaidimų rinkinys - puošmena. Daugiau nei 24 cm aukščio, 39 cm pločio ir 16 cm gylio didelis rinkinys, kurį galima eksponuoti, tikrai nepraslys pro akį.
  • Pakuotėje gausu kūrybinių priedų. Į komplektą įeina daug žaislų, kūrybingos istorijoms kurti, pvz., laistytuvas, kavos aparatas, maisto prekės parduotuvei, kinietiškos lazdelės, sušiai, plaukų džiovintuvas ir perukai.
  • Nuoširdi bendruomenė. Padėkite mažiesiems statytojams susipažinti su LEGO® Friends Hartleiko miesto rinkiniais. Čia kiekvienas kviečiamas prisijungti prie linksmybių.
  • Kokybė be kompromisų. Nuo pat 1958 metų populiarūs LEGO® žaislai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius patikimą sujungimą.
  • Svariausia – saugumas. LEGO® Friends dovanos mėtomos, kaitinamos, gniuždomi, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos tenkina griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 41704 LEGO® Friends Pagrindinės gatvės pastatas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41704 LEGO® Friends Pagrindinės gatvės pastatas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41704 LEGO® Friends Pagrindinės gatvės pastatas

Kodas: 4040101-5410
Barkodas: 5702017152752
11899
16999
118,99 €
169,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus