I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Gyvūnų mylėtojams nuo 6 metų patiks gelbėti ir rūpintis šiuo mielu šuniuku! LEGO® Friends Šunų gelbėjimo furgono (41741) konstruktoriaus rinkinys sukurtas pasakoti istorijoms. Vaikai gali iškišti šuniuko galvytę iš dėžės, pro ją praeinant Novai, ir dėtis, kad jie skambina gyvūnų pagalbos tarnybai. Nukėlus sunkvežimio stogą pasirodo mobilusis pagalbos centras, kuriame vaikai ras visko, ko reikia rūpintis šuniuku Agurkėliu. Priedus sudaro vonia, darbastalis, šepetys, muilas, šiukšlinė, kakutis, vanduo ir maistas bei ratukai, kurie padės Agurkėliui vaikščioti. Vaikams patiks pakeisti Novos veido išraišką iš liūdnos į linksmą, jai rūpinantis Agurkėliu.

Įtraukianti patirtis

Pasiruoškite lengvam ir paprastam konstravimo nuotykiui su programėle LEGO Builder. Čia vaikai galės priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

Sveiki atvykę į naujos kartos Hartleiko miestą

Vaikai gali susirasti draugų ir atrasti naujų įspūdingų vietovių LEGO Friends visatoje, kurioje galima išradingai žaisti ir vaidinti tikrus nuotykius.

  • Šunų gelbėjimo nuotykiai vaikams nuo 6 metų. Suteikite mažiesiems gyvūnų mylėtojams galimybę leistis į gelbėjimo misijas su šiuo LEGO® Friends Šunų gelbėjimo furgono (41741) konstravimo žaislo rinkiniu.
  • Žaidimas, kuris perkelia į tikrovę. Šis žaislinis rinkinys skirtas gyvūnų žaidimui vaidmenimis su sunkvežimiu, kurį galima transformuoti į mobilųjį pagalbos centrą, kuriame yra visko, ko vaikams reikia padėti šuniukui Agurkėliui.
  • 2 minilėlytės. Su Novos ir Dr. Marlono minilėlytėmis ir šunsfigūrėle. Agurkėlio galvytę galima iškišti pro dėžės viršų, kai pro ją praeina Nova. Pakeiskite Novos veido išraišką iš liūdnos į linksmą, jai rūpinantis Agurkėliu.
  • Gyvūnų priežiūros priedai. Priedus sudaro šuns vonelė, darbastalis, šepetys, muilas, šiukšlinė, kakutis, vanduo ir maistas bei ratukai, kurie padės Agurkėliui vaikščioti.
  • Dovana bet kokia proga gyvūnėlių mylėtojams. Šis LEGO® Friends Šunų gelbėjimo furgono rinkinys taps smagia gimtadienio, šventine ar bet kurios kitos proga dovana vaikams nuo 6 metų, kuriems patinka išradingas žaidimas.
  • Idealaus dydžio žaidimui. Furgonas yra 11 cm aukščio, 12 cm ilgio ir 6 cm pločio.
  • Skaitmeninis padėjėjas. Raskite aiškias konstravimo instrukcijas programėlėje LEGO® Builder, kuria galima priartinti arba sukioti trimačius modelius, stebėti progresą ir išsaugoti rinkinius, jūsų vaikui lavinant naujus įgūdžius.
  • Naujos kartos Hartleiko miestas. 2023 m. sausį LEGO® Friends visata išsiplėtė ir pasipildė naujais personažais bei naujomisvietovėmis, kad įkvėptų naujiems žaidimo vaidmenimis nuotykiams.
  • Kokybiškas gaminys. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir lengvą konstravimą.
  • Rūpinamės saugumu. LEGO® Friends kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

41741_lifestyle-63e5f7e41f5e3.jpg

Susipažinkite su nauja Hartleiko miesto karta

Sveiki atvykę į naują „LEGO® Friends“ erą. Margas personažų būrys leidžiasi į naujus iššūkius moderniame pasaulyje.

41741_hero-63e5f7ec7573b.jpg

Detalus gyvūnėlių gelbėjimo rinkinys.

Gyvūnų mylėtojus šis rinkinys sužavės. Jame yra 2 minilėlytės ir šuns figūrėlė, su kuriais žaidimas nesibaigs.

41741_build-63e5f7f2625ba.jpg

Sužadinkite mažylių vaizduotę

Su šiuo rinkiniu ir gyvūnų priežiūros priedais vaikai taps kūrybiški ir sugalvos gyvūnų gelbėjimo istorijų.

41741_inthebox-63e5f7fa9760b.jpg

Ieškokite naujų draugų

Įkvėpkite vaikus kurti savo istorijas su įvairiais „LEGO® Friends“ rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 41741 LEGO® Friends Šunų gelbėjimo furgonas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41741 LEGO® Friends Šunų gelbėjimo furgonas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41741 LEGO® Friends Šunų gelbėjimo furgonas

Kodas: 4040101-5998
Barkodas: 5702017415260
2099
2999
20,99 €
29,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus