I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Pažįstate vaiką, kuriam patinka motociklai? Padovanokite jam šį smagų „LEGO® Technic“ Motociklą „du viename“, kurį galima perkonstruoti į nuostabų nuotykių motociklą. Vaikams nuo 7 metų amžiaus patiks konstruoti tikrovišką čioperio stiliaus motociklo modelį. Konstruodami jie taip pat mokysis ir tyrinės visas motociklo ypatybes, tarp kurių yra trijų cilindrų grandininis variklis, judantys stūmokliai, besisukanti grandinė ir vairas.

Modelis „du viename“
Dar ilgesnis žaidimas su šiuo šauniu konstravimo rinkiniu. Vaikams patiks perkonstruoti savo motociklą į nuotykių motociklą, kad galėtų dar smagiau žaisti su nauja transporto priemone.

Puiki pažintis su inžinerija
„LEGO Technic“ konstruojamų modelių rinkiniuose tikroviškai atkuriami judesiai ir mechanizmai, kurie suprantamai ir tikroviškai supažindina mažuosius LEGO statytojus su inžinerijos pasauliu.

  • Ieškote dovanos vaikams? „LEGO® Technic“ Motociklas 42132 yra skirtas motociklų gerbėjams, mėgstantiems konstruoti modelius ir po to žaisti su savo kūriniais.
  • Tikroviškos detalės. Motociklo modelis turi trijų cilindrų grandininį variklį, judančius stūmoklius, besisukančią grandinę ir vairą.
  • Modelis „du viename“. Motociklo modelį galima perkonstruoti į nuotykių motociklą, kad vaikai galėtų žaisti dar daugiau išradingų vaidmenų žaidimų.
  • LEGO® dovanos idėja. Dovana vaikams nuo 7 metų amžiaus, kuriems patinka žaisliniai motociklai.
  • Matmenys. Motociklo modelis yra 9 cm aukščio, 16 cm ilgio ir 7 cm pločio.
  • Mokymasis žaidžiant. „LEGO® Technic“ visata siūlo pažangių konstravimo rinkinių LEGO gerbėjams, pasiruošusiems naujam konstravimo iššūkiui.
  • Jokių kompromisų. „LEGO® Technic“ komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart gerai susijungia.
  • Užtikrinta sauga. „LEGO® Technic“ komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO TECHNIC prekės ženklo asortimento. 42132 LEGO® Technic Motociklas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42132 LEGO® Technic Motociklas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42132 LEGO® Technic Motociklas

Kodas: 4040101-5347
Barkodas: 5702017117096
839
1199
8,39 €
11,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus