I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Atraskite gerbėjų pamėgto „Monster Jam™“ autentišką kopiją su šiuo „LEGO® Technic“ spyruoklinio sunkvežimio konstravimo rinkiniu „Megalodonas™“ (42134), skirtu vaikams nuo 7 metų amžiaus. Tikroviška grafika ir spalvomis pasižymintis sunkvežimis turi daugybę detalių, kurias vaikai galės atrasti. Spyruoklinis variklis pagyvina žaidimą – vaikai gali vairuoti sunkvežimį ir atlikti šaunius triukus. Pelekai juda kartu su žaisliniu sunkvežimiu monstru, o tikroviški ryklio dantys ir didelės padangos suteikia papildomo tikroviškumo nesibaigiančioms linksmybėms.

Veiksmo kupinas žaislas „du viename“
Prireikus naujo iššūkio, šį žaislinį sunkvežimį „du viename“ galima perkonstruoti į luskos lenktyninį bolidą. Įkvėptas mitinės jūrų pabaisos, šis žaislinis bolidas sujungia ryklį ir kalmarą, kad sukurtų bauginančią transporto priemonę su spyruokliniu varikliu pašėlusio greičio nuotykiams.

Įkvėpimas busimiems inžinieriams
„LEGO Technic“ konstruojami modeliai, tarp kurių yra tikroviškai atrodančių ir veikiančių transporto priemonių, yra smagi pažintis su inžinerija ir mechanika mažiesiems LEGO gerbėjams.

  • Jaudinantis sunkvežimio monstro modelis. Vaikams patiks konstruoti ir lenktyniauti „LEGO® Technic“ sunkvežimiu „Monster Jam™ Megalodon™“ 42134. Šis žaislas „du viename“ turi spyruoklinį variklį ištisoms valandoms įtraukiančio žaidimo.
  • Interaktyvus žaidimas. Spyruokliniu varikliu išsiųskite sunkvežimį į lenktynes, o tada atkurkite šaunius sunkvežimio monstro triukus.
  • Žaislas „du viename“. Linksmybės tęsiasi vaikams perkonstravus savo sunkvežimį į žaislinį luskos lenktyninį bolidą, kurį įkvėpė kita legendinė jūrų pabaisa.
  • Idealiai tinka berniukams ir mergaitėms nuo 7 metų amžiaus. Puiki pažintis su konstravimu ir inžinerija mažiesiems sunkvežimių monstrų gerbėjams. Nuostabi gimtadienio dovana „Monster Jam™“ gerbėjams.
  • Galingas modelis. Sunkvežimis „Megalodon™“ yra 13 cm aukščio, 24 cm ilgio ir 13 cm pločio konstravimo modelis, todėl puikiai tinka kūrybiniam žaidimui.
  • Autentiškos detalės. Kaip ir tikrasis „Monster Jam™ Megalodon™“, ši „LEGO® Technic“ žaislinė versija turi išskirtinius ryklio dantis ir pelekus, kurie juda kartu su transporto priemone.
  • Su lipdukais. Vaikams patiks klijuoti lipdukus ir atkurti sunkvežimio ryklio „Monster Jam™ Megalodon™“ įspūdingą išvaizdą.
  • Įkvėpkite būsimuosius inžinierius. „LEGO® Technic“ visata siūlo pažangių konstravimo rinkinių LEGO gerbėjams, pasiruošusiems naujam konstravimo iššūkiui.
  • Kokybiškos medžiagos. „LEGO® Technic“ komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl galite būti tikri, kad jie yra vienodi, suderinami ir kaskart gerai susijungia.
  • Visada saugu. „LEGO® Technic“ komponentai yra maksimaliai išbandomi, siekiant įsitikinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

42134_lifestyle-640052fcc2a4c.jpg

Veiksmo kupinos Monster Jam® konstravimo pramogos!

Sunkvežimių monstrų gerbėjams patiks konstruoti šią LEGO® Technic Monster Jam populiariausio sunkvežimio Megalodon™ repliką.

42134_hero-640053089c1b8.jpg

2 modeliai viename

Žaisti su šiuo legendiniu rinkiniu dvigubai smagiau, nes Megalodon sunkvežimis perdaromas į Low Racer, ir abu turi spyruoklinį variklį.

42134_build-64005314d440e.jpg

Interaktyvus žaidimas

Konstruodami vaikai gali išmokti įgūdžių, o naudodami spyruoklinio variklio funkciją triukams patirs daug smagių akimirkų.

42134_inthebox-6400531b2e77f.jpg

Puiki dovana Monster Jam gerbėjams

Šis rinkinys tinka berniukams ir mergaitėms nuo 7 metų amžiaus ir yra puikus įvadas į inžineriją jauniems sunkvežimių gerbėjams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO TECHNIC prekės ženklo asortimento. 42134 LEGO® Technic Monster Jam™ Megalodon™ - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42134 LEGO® Technic Monster Jam™ Megalodon™ - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42134 LEGO® Technic Monster Jam™ Megalodon™

Kodas: 4040101-5335
Barkodas: 5702017154916
1539
2199
15,39 €
21,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus