I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Ieškote dovanos statybų gerbėjams? Vaikams nuo 7 metų patiks konstruoti ir žaisti su šiuo žaisliniu LEGO® Technic Savivarčiu sunkvežimiu (42147). Tai bus puiki pažintis su LEGO Technic ir padės mažiesiems konstruotojams įgyti naujų inžinerinių įgūdžius. O su programėle LEGO Builder vaikai gali konstruoti užtikrintai.
Statybų žaidimas vaidmenimis
Vaikams patiks vairuoti žaislinį savivartį sunkvežimį po įsivaizduojamą statybų aikštelę ir išversti krovinį pakėlus kėbulą. Kai jiems pabos, jie galės perkonstruoti modelį į žaislinį ekskavatorių, kad žaidimas vaidmenimis tęstųsi.
Puiki pažintis su inžinerija
LEGO Technic konstruojamuose žaisluose tikroviškai atkuriami judesiai ir mechanizmai, kurie suprantamai ir tikroviškai supažindina LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.
  • Dovana statybų gerbėjams. Vaikai nuo 7 metų amžiaus gali konstruoti ir tyrinėti statybų mašinos modelį su šiuo žaislinio LEGO® Technic Savivarčio sunkvežimio (42147) rinkiniu.
  • 2 viename modelis. Šį rinkinį sudaro 2 modeliai 1. Kai vaikai užsigeis naujos užduoties, galės perkonstruoti savivartį sunkvežimį į žaislinį ekskavatorių.
  • Skirtas žaidimui vaidmenimis. Vaikai gali vairuoti savo savivartį sunkvežimį ir pramogauti gabenti bei išversti krovinius, naudodami išvertimo funkciją.
  • Dovana vaikams nuo 7 metų. Šis savivartis sunkvežimis taps smagia dovana arba staigmena vaikams, kuriems patinka statybų aikštelės žaidimas vaidmenimis.
  • Matmenys. Šis LEGO® Technic konstravimo rinkinys yra 8 cm aukščio, 15 cm ilgio ir 5 cm pločio.
  • Įkvėpkite jaunuosius konstruotojus. Programėlė LEGO® Builder turi interaktyvių apžiūrės, priartinimo ir pasukimo įrankių, kad vaikai galėtų tobulinti savo konstravimo įgūdžius ir įgyti pasitikėjimo savo jėgomis naujiems konstravimo iššūkiams.
  • Pažintis su inžinerija. „LEGO® Technic“ konstruojamų modelių rinkiniuose tikroviškai atkuriami judesiai ir mechanizmai, kurie supažindina mažuosius LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.
  • Aukšta kokybė. „LEGO® Technic“ komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart gerai susijungia.
  • Svarbiausia sauga. „LEGO® Technic“ komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugosstandartus.

42147_lifestyle-63e6096739bcd.jpg

Savivartis žaidimui statybų aikštelėje

Padovanokite vaikams „2 viename“ LEGO® Technic Savivartį sunkvežimį, kurį galima perkonstruoti į šaunų žaislinį ekskavatorių.

42147_hero-63e6096dcec58.jpg

Įkvėpkite jaunuosius konstruotojus

Rinkdami savivarčio sunkvežimio modelį ir perrinkdami jį į šaunų žaislinį ekskavatorių vaikai lavina konstravimo įgūdžius.

42147_build-63e60973be859.jpg

Ženk į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti bei pasukinėti kuriamą modelį ir stebėti savo pažangą.

42147_inthebox-63e60979d4e97.jpg

Dovana mažiesiems konstruotojams

Šis savivartis sunkvežimis taps smagia dovana arba staigmena vaikams, kuriems patinka žaisti vaidmenimis statybų aikštelėje.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO TECHNIC prekės ženklo asortimento. 42147 LEGO® Technic Savivartis sunkvežimis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42147 LEGO® Technic Savivartis sunkvežimis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42147 LEGO® Technic Savivartis sunkvežimis

Kodas: 4040101-6011
Barkodas: 5702017400075
842
1099
8,42 €
8,42 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus