I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Pažįstate vaiką nuo 7 metų amžiaus, kuriam patinka „Monster Jam™“? Tuomet siūlome šį šaunų LEGO® Technic Monster Jam Monster Mutt™ Dalmatino (42150) sunkvežimį su spyruokliniu varikliu! Šis sunkvežimio modelis su autentiškomis aplikacijomis ir spalvomis primena gerbėjų mylimą sunkvežimį. Spyruoklinis variklis suteikia vaikams galimybę lenktyniauti arba atkurti triukus, matytus tikrose „Monster Jam“ arenose.

2 viename sunkvežimio monstro dovana

Suteikite vaikams dar daugiau žaidimo galimybių, nes šį 2 viename žaislinį sunkvežimį galima perkonstruoti į lenktyninį su spyruokliniu varikliu

Įkvėpkite vaikų vaizduotę

„LEGO Technic“ konstruojami modeliai, tarp kurių yra tikroviškai atrodančių ir veikiančių transporto priemonių, yra smagi pažintis su inžinerija ir mechanika mažiesiems LEGO gerbėjams. Atsisiųskite programėlę LEGO Builder ir ženkite į naują konstravimo pasaulį, kuriame vaikai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

  • Konstruojamas sunkvežimio monstro modelis. Vaikai gali konstruoti ir lenktyniauti šiuo LEGO® Technic Monster Jam™ Monster Mutt™ Dalmatino (42150) žaisliniu sunkvežimiu. Šis 2 viename žaislas su spyruokliniu varikliu suteiks jiems ištisas valandas žaidimo.
  • Įkvėpkite nuotykiams arenoje. Naudodami spyruoklinį variklį vaikai gali paleisti sunkvežimį lėkti visu greičiu ir atkurti šaunius sunkvežimių monstrų triukus, matytus „Monster Jam™“ arenoje.
  • Dvigubai daugiau pramogų. Vaikai gali imtis naujo iššūkio, perkonstruodami Monster Mutt™ Dalmatiną į lenktyninį sunkvežimį.
  • „Monster Jam™“ lipdukai. Su lipdukais, kurie nudžiugins „Monster Jam“ gerbėjus.
  • Vaikams nuo 7 metų amžiaus. Šis sunkvežimis monstras taps smagia gimtadienio, šventine arba bet kurios progos dovana „Monster Jam™“ gerbėjams, kuri supažindins konstruoti mėgstančius vaikus su inžinerija.
  • Žaidimui pritaikytas dydis. Šio „Monster Jam™“ sunkvežimio modelis yra 11 cm aukščio, 19 cm ilgio ir 11 cm pločio..
  • Aiškios instrukcijos. Programėlė LEGO® Builder padės jums ir jūsų vaikui leistis į lengvą konstravimo kelionę su įrankiais, kurie suteikia galimybę priartinti ir sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti progresą.
  • Pažintis su inžinerija. LEGO® Technic konstruojamų modelių rinkiniuose tikroviškai atkuriami judesiai ir mechanizmai, kurie supažindina mažuosius LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.
  • Aukšta kokybė. LEGO® Technic komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart gerai susijungia.
  • Svarbiausia sauga. LEGO® Technic komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

42150_lifestyle-63e60cd4395c2.jpg

Pašėlę nuotykiai „Monster Jam™“ gerbėjams

„LEGO® Technic“ Monster Jam™ Monster Mutt™ Dalmatino™ rinkinys su spyruokliniu varikliu garantuoja ištisas valandas žaidimo.

42150_hero-63e60cdd1cf4a.jpg

Įkvėpkite nuotykiams arenoje

Sukonstravę rinkinį, vaikai gali lenktyniauti sunkvežimiu bei atkurti šaunius sunkvežimio monstro šuolius ir triukus

42150_build-63e60ce78e079.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

42150_inthebox-63e60cefa36e5.jpg

Daugiau „Monster Jam™“ nuotykių

Šis rinkinys puikiai papildys kitus „LEGO® Technic“ Monster Jam™ rinkinius (parduodamus atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO TECHNIC prekės ženklo asortimento. 42150 LEGO® Technic Monster Jam™ Monster Mutt™ Dalmatinas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42150 LEGO® Technic Monster Jam™ Monster Mutt™ Dalmatinas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42150 LEGO® Technic Monster Jam™ Monster Mutt™ Dalmatinas

Kodas: 4040101-6015
Barkodas: 5702017400105
1649
2199
16,49 €
21,99 €
-25% žaislams perkant nuo 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-24
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus