I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO DISNEY
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

LEGO® ǀ Disney Auroros pilies (43211) konstravimo rinkinys padės vaikams nuo 4 metų lavinti jų konstravimo įgūdžius. Rinkinyje yra pilis su nusileidimo kalneliu ir laiptais, 3 LEGO lėlyčių figūrėlės ir 2 mažesni statiniai. Su programėle „Lego Builder“ leiskite net ir jaunesniems konstruotojams patirti lengvų ir suprantamų konstravimo nuotykių. Čia jie galės priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą. Konstruokite, žaiskite, įsivaizduokite, aukite Šis rinkinys, skirtas vaikams nuo 4 metų, padeda stiprinti vaikų pasitikėjimą savimi smagiai žaidžiant. Pagalbinės kaladėlės pradedantiesiems konstruotojams sukuria tvirtą pagrindą. Kiekviename kaladėlių maišelyje yra personažas, todėl vaikai gali bet kada pradėti žaidimą ir vėliau užbaigti visą rinkinį. Įtraukiančios pramogos visai šeimai Rinkiniai vaikams nuo 4 metų – puikus būdas suaugusiesiems pramogauti su mažaisiais. Jei suaugusieji taip pat yra naujokai LEGO konstruojamų žaislų pasaulyje, nesijaudinkite – vaikai gali vadovauti, nes rinkinyje yra iliustruotos instrukcijos, tad procesą lengva sekti net ir pradedantiesiems skaitytojams.

  • Konstruokite, žaiskite, puoselėkite. Padovanokite Disney Princess gerbėjams nuo 4 metų žaidimo galimybių kupiną LEGO® ǀ Disney Auroros pilies (43211) rinkinį, kuris įkvėps išradingoms pramogoms.
  • Greitos linksmybės. Rinkinyje yra pilies pastatas, Disney Auroros, princo Filipo ir Piktadarės LEGO® lėlyčių figūrėlės bei 2 mažesni statiniai. Kiekviename kaladėlių maišelyje yra figūrėlė smagiai žaidimo pradžiai.
  • Disney Princess žaidimas. Rinkinys paskatins vaikus atkurti mėgstamas filmo scenas ar iš naujo įsivaizduoti naujų istorijų kupiną kasdienį gyvenimą pilyje bei lavins bendravimo ir kūrybiškumo įgūdžius.
  • Smagi dovana vaikams nuo 4 metų. Disney gerbėjams patiks šis išradingų galimybių kupinas rinkinys, sukurtas Disney filmo „Miegančioji gražuolė“ motyvais. Jis taip pat puikiai tiks vaikams, dievinantiems pilis.
  • Žaisk ir kartok iš naujo. Su 27 cm aukščio, 38 cm pločio ir 11 cm gylio pilimi mažieji Disney gerbėjai gali žaisti daug kartų ir linksmintis valandų valandas.
  • Naujas būdaskonstruoti. Programėlė „LEGO® Builder“ padės net jaunesniems vaikams leistis į malonų nuotykį. Konstruodami jie galės išsaugoti rinkinius, stebėti savo progresą ir priartinti bei sukinėti trimačius modelius.
  • Funkcijos konstravimui be rūpesčių. Rinkinyje, skirtame vaikams nuo 4 metų, yra kaladėlės pradedantiesiems, padėsiančios greitai konstruoti. Iliustruotos instrukcijos bus aiškios net pradedantiesiems skaitytojams.
  • Mokymasis žaidžiant. Konstruojami žaislai, skirti vaikams nuo 4 metų, padės tobulinti pagrindinius mokykloje reikalingus įgūdžius – bendravimą, susikaupimą, vaizduotę ir saviraišką.
  • Kokybė be kompromisų. Nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius patikimą jų sujungimą.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

43211_lifestyle-63e61df1c2690.jpg

Pastatyk šaunią Miegančiosios gražuolės pilį

Pilis dievinantys mažieji su šiuo LEGO® ǀ „Disney“ rinkiniu ir jame esančiais mylimais personažais mokysis konstruoti.

43211_hero-63e61df90c4de.jpg

Sukurta mažiesiems

Visuose rinkinio maišeliuose yra pradinių kaladėlių ir personažų, padėsiančių vaikams įgyti pasitikėjimo savimi žaidžiant.

43211_build-63e61e1a4b509.jpg

Šeimos drauge mokosi, konstruoja ir smagiai leidžia laiką

Šis rinkinys vaikams nuo 4 metų leis suaugusiesiems pramogauti su mažaisiais ir žaidžiant kurti ir stiprinti tarpusavio ryšį.

43211_inthebox-63e61e2c84199.jpg

Puoselėkite „Disney Princess“ gerbėjų pomėgį

Mažiesiems patiks žaisti su legendiniais personažais iš šio LEGO® rinkinio, įkvėpto „Disney“ filmo „Miegančioji gražuolė“.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Disney

„LEGO® Disney“ suteikia jūsų vaikams galimybę atkurti mėgstamiausių pasakų istorijas ir žaisti jų tematika. Jūsų vaikui atkūrus romantines, nuotykių ir didvyriškas scenas, „Disney“ veikėjai tiesiog atgis!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DISNEY prekės ženklo asortimento. 43211 LEGO® Disney Princess™ Auroros pilis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 43211 LEGO® Disney Princess™ Auroros pilis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

43211 LEGO® Disney Princess™ Auroros pilis

Kodas: 4040101-6019
Barkodas: 5702017424781
4249
4999
42,49 €
49,99 €
-15% daugeliui prekių perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-01
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus