I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO DISNEY
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Sužavėkite vaikus nuo 5 metų šiuo LEGO® ǀ Disney Besisukančios Auksaplaukės (43214) rinkiniu, kuriame yra konstruojamas stovas su puošybos detalėmis, raktas ir vieta LEGO chameleono Paskalio figūrėlei, LEGO Auksaplaukės lėlytės figūrėlė ir „deimantinė suknelė“, sujungiama su skėčiu, kad būtų galima laikyti lėlytę. Vaikai patirs paprasto ir patogaus konstravimo nuotykių naudodamiesi programėle „LEGO Builder“, leidžiančia vaikams priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

Mokymasis ir linksmybės

Su šiuo rinkiniu Disney Auksaplaukės gerbėjai lavins naudingus įgūdžius. Konstravimas padės vaikams įgyti pasitikėjimo savo jėgomis, sužadins jų vaizduotę ir kūrybiškumą jiems atkartojant filmo scenas ar kuriant savas istorijas. Galima žaisti atskirai arba kartu su kitais LEGO ǀ Disney rinkiniais (parduodami atskirai).

Pažįstami personažai

Šis smagus rinkinys greitai įtrauks vaikus į žaidimą su Disney Auksaplaukės lėlytės ir LEGO chameleono Paskalio figūrėlėmis, todėl taps kūrybiška dovanėle vaikams bet kokia proga.

  • Išradingas žaidimas. Nudžiuginkite Disney Auksaplaukės personažo gerbėją netikėta dovana, padovanodami šį LEGO® ǀ Disney Besisukančios Auksaplaukės (43214) rinkinį. Pramogos prasideda konstruojant ir niekad nesibaigia.
  • Kas viduje? 89 dalių rinkinyje yra konstruojamas stovas su puošybos detalėmis ir rakteliu, nedidele erdve LEGO® figūrėlei ir transformuojama „deimantinė“ suknelė, kurioje telpa LEGO lėlytės figūrėlė.
  • Pažįstami personažai. Šį rinkinį, kuriame yra Disney personažų – Auksaplaukės ir chameleono Paskalio – LEGO® figūrėlės, galima derinti su kitais Disney Princess rinkiniais (parduodami atskirai) arba juo nevaržomai žaisti savarankiškai.
  • Išradinga dovana vaikams nuo 5 metų. Vaikams be galo patiks šis išradingų galimybių kupinas rinkinys, kuris gali tapti smagia gimtadienio dovana arba netikėta dovanėle.
  • Žaiskite kelionėje. Dėžutė (įskaitant lėlytę) yra 11 cm aukščio, 6 cm pločio ir 5 cm gylio, todėl su šiuo rinkiniu vaikai galės konstruoti ir žaisti bet kur.
  • Naujas būdas konstruoti. Programėlė „LEGO® Builder“ padės vaikams leistis į malonų nuotykį. Konstruodami jie galės išsaugoti rinkinius, stebėti savo progresą ir priartinti bei sukinėti trimačius modelius.
  • Kolekcinė pramoga. LEGO® ǀ Disney deimantinių suknelių rinkinį vaikams ir gerbėjams sudaro 5 skirtingos princesės su deimantinėmis suknelėmis.
  • Lavinkite svarbiausius įgūdžius. Šis Disney Auksaplaukės personažo rinkinys, kuriame yra detali lėlytės figūrėlė ir konstruojamas kiemas, skatina nevaržomai ir išradingai žaisti, lavinant svarbiausius gyvenimo įgūdžius.
  • Kokybė be kompromisų. Nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius patikimą jų sujungimą.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

43214_lifestyle-63e62aea32fdb.jpg

Maža dovanėlė „Disney Princess“ gerbėjams

Šiame LEGO® ǀ „Disney“ rinkinyje yra surenkamas besisukantis stovas ir detali Auksaplaukės su „deimantų“ suknele figūrėlė.

43214_hero-63e62af575638.jpg

Pradėk žaidimą nuo smagaus konstravimo

Žaidimas prasideda nuo šio vaiko pasitikėjimą savimi stiprinančio ir konstravimo įgūdžius lavinančio rinkinio konstravimo.

43214_build-63e62afc4c912.jpg

Ženk į naują konstravimo pasaulį

Konstruotojai gali priartinti ir sukinėti 3D modelį bei stebėti savo pažangą patogioje programėlėje „LEGO® Builder“.

43214_inthebox-63e62b02bce3a.jpg

Smagi dovana „Disney“ Auksaplaukės gerbėjams

Šį rinkinį galima derinti su kitais LEGO® ǀ „Disney“ „deimantų“ suknelių rinkiniais (parduodami atskirai) ir smagiai žaisti.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Disney

„LEGO® Disney“ suteikia jūsų vaikams galimybę atkurti mėgstamiausių pasakų istorijas ir žaisti jų tematika. Jūsų vaikui atkūrus romantines, nuotykių ir didvyriškas scenas, „Disney“ veikėjai tiesiog atgis!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DISNEY prekės ženklo asortimento. 43214 LEGO® Disney Princess™ Besisukanti Auksaplaukė - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 43214 LEGO® Disney Princess™ Besisukanti Auksaplaukė - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

43214 LEGO® Disney Princess™ Besisukanti Auksaplaukė

Kodas: 4040101-6020
Barkodas: 5702017424811
842
1099
8,42 €
8,42 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus