I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Užvesk inertinį motociklą ir pasiruošk tikroviškam veiksmui ant 2 ratų su LEGO® City kaskadininkų motociklo griovėjo komanda! Prisijunk prie LEGO City TV herojaus Wallop įspūdingiems triukams su šia mašina. Paleisk nesustabdomą kaskadininkų motociklą griovėją prasimušti pro kliūtis, skrieti nuo tramplino ir atlikti įspūdingus triukus ore. Šis šarvuotas vairuotojas nieko nebijo, tad pasiruošk kitam naikintojo pasirodymui!

Pagyvinkite vaikų žaidimą su inertiniu LEGO® City Kaskadininkų motociklo griovėjo (60297) žaidimo rinkiniu, kurį sudaro greitaeigis kaskadininkų motociklas ir LEGO City Adventures TV serialo pramuštgalvis veikėjas Wallop – tai tobulas derinys minią džiuginančiam kaskadininkų pasirodymui.

Pramogos berniukams ir mergaitėms nuo 5 metų amžiaus. Šio LEGO rinkinio dėžutėje rasite aiškias konstravimo instrukcijas. Arba galite prisijungti prie interneto ir atsisiųsti Instructions PLUS nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions, skirtoje išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Šis interaktyvus konstravimo vadovas su nuostabiais priartinimo ir pasukimo įrankiais padeda pradedantiesiems konstruotojams tapti tikrais konstravimo meistrais!

Tegul vaikai tampa pasirodymo žvaigždėmis! LEGO City Stuntz kaskadininkų rinkiniai įtraukia vaikus į veiksmo sūkurį su inertiniais motociklais, šauniais automobiliais, tikroviškais pastatais ir smagiais personažais, kurie įkvepia išradingam žaidimui vaidmenimis, imituojančiam tikrą gyvenimą. Derinkite su kitais LEGO City Stuntz kaskadininkų visatos žaidimo rinkiniais, kad triukai būtų dar įspūdingesni!

  • Pagyvinkite veiksmą su šiuo LEGO® City Kaskadininkų motociklo griovėjo (60297) žaidimo rinkiniu, kurį sudaro inertinis motociklas ir LEGO City TV kaskadininkas nutrūktgalvis Wallop.
  • Kas dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti inertiniam motociklui ir LEGO® City Adventures TV serialo pramuštgalvio Raze minfigūrėlė.
  • Vaikai užveda smagratį pastumdami kaskadininkų motociklą pirmyn ir jį paleidžia pramušti sienas ir atlikti triukus ore.
  • LEGO® City Kaskadininkų motociklas griovėjas taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos progos dovana kaskadininkų gerbėjams nuo 5 metų amžiaus.
  • Sukonstruotas kaskadininkų motociklas griovėjas yra 3 cm aukščio, 6 cm ilgio ir 2 cm pločio.
  • Derinkite šį kaskadininkų motociklą griovėją su kitais LEGO® City Stuntz kaskadininkų serijos rinkiniais, kad surengtumėte dar daugiau kaskadinių triukų!
  • Su spausdintomis konstravimo instrukcijomis ir Instructions PLUS, interaktyviu konstravimo vadovu vaikams , kuris yra nemokamos programos LEGO® Building Instructions išmaniesiems įrenginiams dalis.
  • LEGO® City Stuntz kaskadininkų rinkiniai perkelia vaikus į veiksmo sūkurį su šauniomis transporto priemonėmis ir linksmais personažais, kurie įkvepia išradingoms istorijoms ir žaidimui vaidmenimis pagal tikrus scenarijus.
  • Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežčiausius pasaulinius saugos standartus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60297 LEGO® City Kaskadininkų motociklas griovėjas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60297 LEGO® City Kaskadininkų motociklas griovėjas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60297 LEGO® City Kaskadininkų motociklas griovėjas

Kodas: 4040101-5176
Barkodas: 5702016912715
629
899
6,29 €
8,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus