I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Vaikams, kurie mėgsta veiksmo kupiną žaidimą, patiks LEGO® City Ugniagesių gelbėjimo operacijos ir policijos gaudynių (60319) žaidimo rinkinys. Jis kupinas istorijas įkvepiančių detalių ir šaunių transporto priemonių, įskaitant ugniagesių pikapą su dronu, policijos motociklą ir nusikaltėlės automobilį. Pridėjus katės figūrėlę ir 3 minifigūrėles, įskaitant ugniagesį Bob iš TV serialo LEGO City Adventures, žaidimas prasidės ir niekad nesiliaus!

Puikus konstravimo žaislas vaikams nuo 5 metų amžiaus
Prie rinkinio pridedamas nuoseklus iliustruotas konstravimo vadovas ir interaktyvios skaitmeninės konstravimo instrukcijos. Patogus skaitmeninis vadovas, pasiekiamas nemokamoje programėlėje LEGO Building Instructions išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, turi puikių priartinimo ir pasukimo įrankių, kurie suteikia vaikams galimybę apžiūrėti konstruojamus modelius iš visų kampų.

LEGO City kūrybos pasaulis
LEGO City žaidimo rinkiniai suteikia šaunią konstravimo ir žaidimo patirtį su ypatybių gausiais pastatais, tikroviškomis transporto priemonėms ir smagiais personažais, kurie skatins kūrybiškai ir nevaržomai žaisti vaidmenimis tikrus įvykius ir kasdienius herojus.

  • Veiksmo kupini žaislai vaikams nuo 5 metų. Atverkite veiksmo kupiną žaidimo pasaulį su šiuo LEGO® City Ugniagesių gelbėjimo operacijos ir policijos gaudynių (60319) žaidimo rinkiniu, prie kurio pridedamas LEGO City Adventures TV serialo personažas.
  • Kas yra dėžutėje? Ugniagesių pikapas su dronu, policijos motociklas, nusikaltėlės automobilis, gaisro scena su šviesoforu, katės figūrėlė ir 3 minifigūrėlės, įskaitant LEGO® City TV personažą Bob.
  • Ypatybės ir funkcijos. Vaikai gali šaudyti LEGO® vandens elementus iš drono, nuversti šviesoforą ir pakelti arba nuleisti LEGO liepsnas gaisro vietoje.
  • Gimtadienio ar bet kurios progos dovana. Šis LEGO® City ugniagesių žaidimo rinkinys yra skirtas vaikams nuo 5 metų amžiaus, kuriems patinka išradingas žaidimas vaidmenimis.
  • Šio kelių modelių rinkinio ugniagesių pikapas su žaisliniu dronu yra 6 cm aukščio, 16 cm ilgio ir 7 cm pločio.
  • Smagūs LEGO® priedai. Šio rinkinio žaislinius priedų elementus sudaro žuvis, antrankiai, 2 radijo stotelės, 3 banknotų elementai ir vagilės maišas.
  • Su spausdintomis ir skaitmeninėmis instrukcijomis. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti užbaigtą modelį iš visų kampų, konstruodami su nemokama LEGO® Building Instructions programėle, išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.
  • Pasaulio pažinimas žaidžiant. LEGO® City žaidimo rinkiniai skirti lavinti fizinius įgūdžius ir suteikti pasitikėjimo savimi kūrybingai žaidžiant.
  • Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
  • Svarbiausia sauga. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

60319_lifestyle-62de618b013d6.jpg

LEGO® City TV tematikos ugniagesių ir policijos žaidimo rinkinys

Veiksmo kupinas ugniagesių ir policijos žaidimų rinkinys, kupinas įkvėpimo vaikams ir LEGO® City Adventures TV serialo gerbėjams.

60319_hero-62de61a69b4b5.jpg

Kupinas ypatybių išradingam žaidimui

Šiame 295 dalių rinkinyje yra dronas, policijos motociklas, nusikaltėlių automobilis, gaisro vieta, šviesoforas, katės figūrėlė ir 3 minifigūrėlės.

60319_build-62de61b6ec926.jpg

Vaikai moksi žaisdami

Su spausdintinėmis ir skaitmeninėmis instrukcijomis smagiai konstravimo patirčiai, kurios padės vaikams ugdyti pasitikėjimą savo jėgomis ir lavinti pagrindinius įgūdžius.

60319_inthebox-62de61cf1a209.jpg

Puiki dovana LEGO® City TV gerbėjams

Šis LEGO® City TV tematinis žaidimo rinkinys idealiai tinka vaikams nuo 5 metų amžiaus ir puikiai papildo esamus LEGO City žaidimo rinkinius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60319 LEGO® City Fire Ugniagesių gelbėjimo operacija ir policijos gaudynės - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60319 LEGO® City Fire Ugniagesių gelbėjimo operacija ir policijos gaudynės - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60319 LEGO® City Fire Ugniagesių gelbėjimo operacija ir policijos gaudynės

Kodas: 4040101-5357
Barkodas: 5702017161037
2099
2999
20,99 €
29,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus