I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

LEGO® City Policijos treniruočių akademijos (60372) rinkinį sudaro modulinė kelių patalpų policijos nuovada ir kliūčių ruožas lauke su smagia įranga, įskaitant žaislinę kopimo sienelę, skersinius ir nusileidimo lyną. Be to, jame yra keturratis, 6 minifigūrėlės ir arklio figūrėlė.

Interaktyvus skaitmeninis vadovas suteikia papildomų konstravimo pramogų

Šis žaidimo rinkinys turi aiškias iliustruotas instrukcijas, o programėlėje LEGO Builder – skaitmeninį konstravimo vadovą su patogiais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie suteikia vaikams galimybę konstruojant apžiūrėti užbaigtą modelį iš visų kampų.

Įkvepiantis LEGO City pasaulis

LEGO City žaidimo rinkiniai suteikia šaunią konstravimo ir žaidimo patirtį su ypatybių gausiais pastatais, tikroviškomis transporto priemonėms ir smagiais personažais, kurie įkvėps kūrybiškai ir linksmai žaisti vaidmenimis.

  • Policijos treniruočių žaidimo rinkinys. Vaikai gali padėti suderinti LEGO® City policijos komandos darbą su šiuo policijos treniruočių akademijos (60372) rinkiniu, kupinu įkvėpimo ir išradingo žaidimo.
  • Kas yra dėžutėje? 2 aukštų policijos nuovada su daugybe akademijos treniruočių įrangos lauke LEGO® City policininkams, bei žaislinis keturratis, 6 minifigūrėlės ir arklio figūrėlė.
  • Smagios ypatybės ir funkcijos. Vaikai gali padėti policijos studentų minifigūrėlėms įveikti kopimo sienelę, skersinių eilę ir nusileisti lynu, ir apibėgti smagų ruožą su judančiomis kliūtimis.
  • Skirta LEGO® City žaidimo rinkinių gerbėjams. Padovanokite šį rinkinį gimtadienio, atostogų arba išskirtine proga vaikams nuo 6 metų.
  • Matmenys. Sukonstruotas pastatas ir kliūčių ruožas yra 23 cm aukščio, 49 cm pločio ir 25 cm gylio.
  • Su LEGO® minifigūrėlių priedais. Šį žaislinį policijos žaidimo rinkinį sudaro daugybė pasakojimą įkvepiančių priedų, įskaitant šepetį arkliui, eismo kūgius, antrankius, 2 svarmenis ir svarstis.
  • Su interaktyviomis skaitmeninėmis instrukcijomis. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti šio rinkinio modelius iš visų kampų, konstruodami su LEGO® Builder programėle išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.
  • Lavina kūrybinius vaikų įgūdžius. Žaisdami LEGO® vaikai įgyja daugiau pasitikėjimo savimi ir lavina pagrindinius įgūdžius.
  • Dėmesys kokybei. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą.
  • Svarbiausia sauga. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

60372_lifestyle-64005a97447f4.jpg

Policijos treniruočių rinkinys

Aukščiausios kokybės policijos akademijos žaidimo rinkinyje yra daug smagios įrangos policijos studentų minifigūrėlėms.

60372_hero-64005a9f86f33.jpg

Kupinas šaunių ypatybių ir funkcijų

Vaikai gali suderinti „LEGO® City“ policijos pajėgas su šiuo kelių modulių rinkiniu, kupinu įkvėpimo ir išradingumo.

60372_inthebox-64005aa527557.jpg

Dovana veiksmo gerbėjams

Šauni gimtadienio, šventės ar netikėtos progos dovana „LEGO® City“ gerbėjams ir veiksmo žaislus mėgstantiems vaikams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60372 LEGO® City Policijos treniruočių akademija - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60372 LEGO® City Policijos treniruočių akademija - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60372 LEGO® City Policijos treniruočių akademija

Kodas: 4040101-6028
Barkodas: 5702017416328
7519
9999
75,19 €
75,19 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus