I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Vaikams, kurie dievina automobilius, patiks LEGO® City Elektra varomas sportinis automobilis (60383), pasižymintis futuristiniu dizainu su neoninės geltonos spalvos detalėmis, šauniais ratais ir dideliu galiniu aptaku. Šį žaidimo rinkinį tai pat sudaro žaislinė įkrovimo stotelė ir vairuotojo minifigūrėlė smagiam žaidimui vaidmenimis.

Įtraukianti konstravimo ir žaidimo patirtis vaikams nuo 5 metų amžiaus LEGO City

Elektra varomo sportinio automobilio žaidimo rinkinys turi aiškias iliustruotas spausdintas instrukcijas, o programėlėje LEGO Builder – skaitmeninį konstravimo vadovą su patogiais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie suteiks vaikams galimybę konstruojant apžiūrėti užbaigtą modelį iš visų kampų.

LEGO City Didžiosios transporto priemonės

Vaikai auga nuostabių transporto priemonių ir mašinų apsuptyje, o su LEGO City Didžiųjų transporto priemonių rinkiniais jie gali jas pažinti iš arčiau, žaisdami su tikroviškai modeliais ir smagiais personažais, kurie įkvepia nevaržomam išradingam žaidimui.

  • Žaislinis sportinis automobilis. Vaikams, kurie dievina šaunius automobilius, be galo patiks LEGO® City Elektra varomo sportinio automobilio (60383) konstravimo rinkinys, be to, tai bus smagi pažintis su LEGO City Didžiųjų transporto priemonių visata.
  • Kas yra dėžutėje? Viskas, ko reikia sukonstruoti žaisliniam sportiniam automobiliui ir įkrovimo stotelei, bei vairuotojo minifgūrėlė.
  • Smagios funkcijos išradingam žaidimui. Vaikai gali atidaryti kabiną ir pasodinti vairuotojo minifigūrėlę, reguliuoti įkrovimo stotelės saulės elementus ir prijungti jos kabelį prie automobilio.
  • Dovana bet kokia proga – švenčių, gimtadienio ar bet kurios kitos dienos dovana berniukams ir mergaitėms nuo 5 metų amžiaus.
  • Matmenys. LEGO® City Elektra varomas sportinis automobilis yra 4 cm aukščio, 12 cm ilgio ir 5 cm pločio.
  • Žaidimo rinkinys be baterijų. Šis žaislinis elektra varomas sportinis automobilis varomas vaikų vaizduote.
  • Su spausdintomis ir skaitmeninėmis instrukcijomis. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti šį modelį iš visų kampų, konstruodami su LEGO® Builder programėle išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.
  • Vaikai mokosi žaisdami. LEGO® City žaidimo rinkiniai padeda vaikams įgyti pasitikėjimo savimi ir lavinti pagrindinius įgūdžius su konstruojamais žaislais ir personažais, kurie įkvepia nevaržomam išradingam žaidimui.
  • Aukščiausios kokybės žaislai. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą.
  • Svarbiausia sauga. LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

60383_lifestyle-63e66f59c8767.jpg

Futuristinis sportinis automobilis

Įtraukite vaikus į žaidimą su šiuo „LEGO® City“ Elektra varomo sportinio automobilio rinkiniu su vairuotojo figūrėle.

60383_hero-63e66f5f523a4.jpg

Rinkinys automobilių gerbėjams nuo 5 metų

Prieš leisdamiesi į nuotykius greitkeliu vaikai galės mėgautis smagiu konstravimu.

60383_build-63e66f65e7f22.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti bei pasukinėti kuriamą modelį ir stebėti savo pažangą.

60383_inthebox-63e66f6e3fdee.jpg

Derinkite su kitais žaidimo rinkiniais

Vaikai šį rinkinį gali derinti su kitais „LEGO® City“ rinkiniais (parduodama atskirai) ir leistis į nuotykius!

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60383 LEGO® City Elektra varomas sportinis automobilis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60383 LEGO® City Elektra varomas sportinis automobilis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60383 LEGO® City Elektra varomas sportinis automobilis

Kodas: 4040101-6034
Barkodas: 5702017399829
766
999
7,66 €
7,66 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus