I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Suteikite vaikų žaidimui smagios vasariškos nuotaikos su LEGO® City Kioskeliu ant ratų „Pingvinas“ (60384). Šis pingvino tematikos automobilis pasižymi daugybe šaunių ypatybių ir funkcijų išradingam žaidimui vaikams nuo 5 metų, įskaitant gėrimų ruošimo kampelį su 4 žaisliniais snieginės gaivos aparatais ir stumdomu pardavimo langeliu. Pridėkite kliento ir pingvinu apsirengusio pardavėjo minifigūrėlę ir linksmybės prasidės!
Su skaitmeninėmis konstravimo instrukcijomis
Šis kioskelio ant ratų „Pingvinas“ žaidimo rinkinys turi aiškias iliustruotas instrukcijas, o programėlėje LEGO Builder – skaitmeninį konstravimo vadovą su patogiais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie suteiks vaikams galimybę konstruojant apžiūrėti užbaigtą modelį iš visų kampų.
Pažink pasaulį žaisdamas
Vaikai auga nuostabių transporto priemonių ir mašinų apsuptyje, o su LEGO City Didžiųjų transporto priemonių rinkiniais jie gali jas pažinti iš arčiau, žaisdami su tikroviškai modeliais ir smagiais personažais, kurie įkvepia nevaržomam žaidimui
  • Prekybinio furgonėlio žaidimo rinkinys. LEGO® City Didžiųjų transporto priemonių serija tapo dar šaunesnė su šiuo kioskeliu ant ratų „Pingvinas“, kuris pasižymi daugybe autentiškų ypatybių ir funkcijų ištisoms valandoms išradingo žaidimo.
  • Kas yra dėžutėje? Viskas, ko vaikams reikia sukonstruoti kioskelį ant ratų „Pingvinas“, ir 2 minifigūrėlės, įskaitant pingvinu apsirengusį pardavėją.
  • Visai kaip tikras. Vaikai gali atidaryti furgonėlio šoną, kad pasiektų gėrimų ruošimo kampelį su 4 žaisliniais snieginės gaivos aparatais ir stumdomą langelį klientams aptarnauti.
  • Smagus vasariškos nuotaikos žaislas vaikams nuo 5 metų. Padovanokite LEGO® City Kioskelio ant ratų „Pingvinas“ (60384) žaidimo rinkinį gimtadienio arba bet kuria kita proga.
  • Matmenys. Kioskelis ant ratų „Pingvinas“ yra 12 cm aukščio, 14 cm ilgio ir 6 cm pločio.
  • LEGO® minifigūrėlių priedai. Žaislinius priedus sudaro pingvino kepurė pardavėjo minifigūrėlei ir 2 snieginės gaivos puodeliai.
  • Su spausdintomis ir skaitmeninėmis instrukcijomis. Vaikai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti šį modelį iš visų kampų, konstruodami su LEGO® Builder programėle išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.
  • Vaikai mokosi žaisdami. LEGO® City žaisliniai konstravimo rinkiniai padeda vaikams įgyti pasitikėjimo savimi ir lavinti pagrindinius gyvenimo įgūdžius, konstruojant ir žaidžiant.
  • Žaislai, kuriais galima pasikliauti – visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
  • Maksimaliai išbandyti – LEGO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

60384_lifestyle-63e66ffbdbb47.jpg

Atvyko kioskelis ant ratų „Pingvinas“!

Kioskelis ant ratų „Pingvinas“ pilnas smagių dalykų ir funkcijų, kurios žaidimui suteiks vasaros pojūtį.

60384_hero-63e67001c24eb.jpg

Konstravimas ir žaidimai vaikams nuo 5 m.

Vaikai mėgausis smagiu konstravimu ir leisis į išradingus nuotykius su be galo šauniu kioskeliu ant ratų „Pingvinas“.

60384_build-63e67006bb6ec.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti, pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

60384_inthebox-63e6700c0f58f.jpg

Daugybė naujų rinkinių

Derinkite šį rinkinį su kitais „LEGO® City“ rinkiniais ir leiskitės į veiksmo pilnus nuotykius (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60384 LEGO® City Kioskelis ant ratų „Pingvinas“ - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60384 LEGO® City Kioskelis ant ratų „Pingvinas“ - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60384 LEGO® City Kioskelis ant ratų „Pingvinas“

Kodas: 4040101-6035
Barkodas: 5702017398860
1430
1999
14,30 €
14,30 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus