I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Persikelk į LEGO® Super Mario™ visatą (arba ją praplėsk) su šiuo įspūdingu pradiniu rinkiniu! Pamatyk, kaip LEGO® Luigi™ reaguoja į rožinį Yoshi, Boom Boom, kaulinį Goomba ir rudas Bokšto aplinkos kaladėles. Sukis, supkis ir skraidyk, kad surinktum monetas. Gauk super žvaigždės galią su ? blokeliu. Kad ir kaip sukonstruosi lygį, jis bus be galo smagus!

Supažindinkite vaikus su interaktyvia LEGO® Super Mario™ visata su šiuo nuotykių su Luigi pradiniu rinkiniu (71387). Tai puiku dovana pažangiems vaikams, kurią sudaro LEGO® Luigi™ figūrėlė, reiškianti išraiškingas reakcijas vaizdu LCD ekrane ir garsu. Žaidėjai renka skaitmenines monetas, kad padėtų LEGO Luigi įveikti sukamųjų sūpynių ir skraidymo užduotis, bendrauti su rožiniu Yoshi įveikti Boom Boom bei kaulinį Goomba. Riešutų kremo spalvos kaladėlės šioje Bokšto aplinkoje taip pat sukelia skirtingas LEGO Luigi reakcijas, o ? blokelis suteikia papildomų apdovanojimų.

Kūrybiškos pramogos Raskite nemokamas konstravimo instrukcijas nemokamoje LEGO Super Mario programėlėje, kuri taip pat pasiūlys idėjų, kaip perkonstruoti lygius ir ne tik.

Neribotos galimybės Kolekciniai LEGO Super Mario žaidimo rinkiniai siūlo naują žaidimo būdą realiame pasaulyje su legendiniais Super Mario personažais. Pradiniai bei papildomi rinkiniai ir galios paketai derinami neribotais būdais, kad gerbėjai galėtų kurti savus lygius.

  • Supažindinkite Super Mario™ gerbėjus su fizine LEGO® Super Mario™ visata su šiuo Nuotykių su Luigi pradiniu rinkiniu (71387), kurį sudaro interaktyvi LEGO® Luigi™ figūrėlė smagiam interaktyviam žaidimui.
  • LEGO® Luigi™ turi spalvų jutiklį, LCD ekraną įvairioms reakcijoms į judesius reikšti ir garsiakalbį, kuris skleidžia klasikinius garsus ir muziką ir vaizdo žaidimo.
  • Keliaukite su LEGO® Luigi™ nuo pradinio vamzdžio iki pabaigos stulpo, rinkdami skaitmenines monetas sukamųjų sūpynių ir skraidymo užduotims bei sąveikaudami su ? blokeliu ir rožinio Yoshi, Boom Boom ir kaulinio Goomba figūrėlėmis.
  • Riešutų kremo spalvos kaladėlės, kurių gausu Bokšto aplinkoje, sukelia skirtingas LEGO® Luigi™ reakcijas.
  • Šis modulinis 280 dalių LEGO® konstravimo rinkinys taps smagia gimtadienio arba šventine dovana išradingiems vaikams nuo 6 metų amžiaus. Jį galima perkonstruoti ir derinti su kitais LEGO® Super Mario™ rinkiniais įvairiausiais būdais.
  • LEGO® Luigi™ figūrėlė, maitinama 2 x AAA baterijomis (nepridedamos), suteikia be galo interaktyvią žaidimo patirtį, nes ji akimirksniu reaguoja į žaidėjų veiksmus ir apdovanoja už kūrybiškumą.
  • Nemokamoje LEGO® Super Mario™ programėlėje pateikiamos konstravimo instrukcijos, kūrybiniai patarimai saugi platforma, kurioje vaikai gali dalytis idėjomis. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck.
  • Kolekciniai „LEGO® Super Mario™“ žaidimo rinkiniai perkelia legendinius, Super Mario personažus į tikrovę ir suteikia gerbėjams neribotus būdus plėsti, perkonstruoti, pritaikyti ir kurti savo pačių unikalius lygius.
  • LEGO® kaladėlės ir dalys tenkina reiklius pramonės standartus, kad užtikrintume, jog jos dera vienos su kitomis ir paprastai bei tvirtai susijungia – taip yra jau nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® komponentai yra išbandomi beveik visais įsivaizduojamais būdais, siekiant įsitikinti, kad jos tenkina griežtus pasaulinius saugos standartus.

71387_lifestyle-62de689dcf678.jpg

Puikus LEGO® Super Mario™ pradinis rinkinys

Supažindinkite vaikus su interaktyvia LEGO® Super Mario™ visata su universaliu rinkiniu, įskaitant LEGO® Luigi™ figūrėlę.

71387_hero-62de68bd0600d.jpg

Kupinas kūrybiškų iššūkių

Šį 280 dalių konstravimo rinkinį vaikams nuo 6 metų amžiaus sudaro sukimosi, supimosi ir sklandymo užduotys žaidimui.

71387_inthebox-62de68e39ed23.jpg

Dera su kitais LEGO® Super Mario™ rinkiniais

Modulinė LEGO® Super Mario™ sistema suteikia gerbėjams galimybę praplėsti, perkonstruoti ir kurti unikalius lygius.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SUPER MARIO prekės ženklo asortimento. 71387 LEGO® Super Mario Nuotykių su Luigi pradinis rinkinys - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71387 LEGO® Super Mario Nuotykių su Luigi pradinis rinkinys - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71387 LEGO® Super Mario Nuotykių su Luigi pradinis rinkinys

Kodas: 4040101-5183
Barkodas: 5702016912593
4899
6999
48,99 €
48,99 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus