I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Su „LEGO® Super Mario™“ rinkiniu „Ledinis Mario kostiumas ir Ledo pasaulis“ (71415) vaikai gali kurti „LEGO® Super Mario™“ ledinį lygį. Rinkinyje yra ledinis Mario kostiumas LEGO® Mario™ figūrėlei (figūrėlė nepridedama) bei Cooligan ir Goomba LEGO figūrėlės. LEGO Mario „čiuožiant“, konstruojama mėlyno ledo plokštė aktyvina čiuožimo garsus. Taip pat yra svaidyklė, kuria Cooligan sviedžiamas į konstruojamą ledo bloką, o jį suskaldžius pasirodo Goomba. (Pastaba. Žaidimui reikalingas 71360, 71387 arba 71403 pradinis rinkinys.)

Dalykitės kūrybiškomis pramogomis

Geriausia dovana vaikams nuo 6 metų amžiaus. Šis kokelcinis žaidimo rinkinys puikiai tinka žaisti vienam arba su draugais. Atsisiųskite programėlę „LEGO Super Mario“, kurioje rasite konstravimo instrukcijų ir ne tik.

Kūryba be jokių apribojimų

„LEGO Super Mario“ pradiniai ir papildomi rinkiniai suteikia gerbėjams galimybę papildyti, perkonstruoti ir kurti unikalius lygius ištisoms valandoms žaidimo renkant monetas.

  • Smagus Cooligan svaidymas ir ledo skaldymas. Su „LEGO® Super Mario™“ papildomu rinkiniu „Ledinis Mario kostiumas ir Ledo pasaulis“ (71415) vaikai gali kurti smagius ledo lygius.
  • Su 2 „LEGO® Super Mario™“ personažais. Cooligan ir Goomba LEGO figūrėlės.
  • Sutelkite galią. Ledinis Mario kostiumas leidžia LEGO® Mario™ (figūrėlė nepridedama) rodyti unikalias reakcijas, pavyzdžiui, ant jo pilvo ekrano atsiranda ledo kamuolys, kuris suteikia jam papildomų galių priešams nugalėti.
  • Smagūs iššūkiai. Čiuožinėdami konstruojama mėlyno ledo plokšte aktyvinkite LEGO® Mario™ čiuožinėjimo garsus, tada šokite ant svaidyklės ir nusviedę Cooligan į ledo bloką jį suskaldykite ir raskite besislepiantį Goomba.
  • Dovana vaikams nuo 6 metų amžiaus. Padovanokite šį 105 dalių rinkinį gimtadienio ar šventės proga vaikams, kurie jau turi interaktyviam žaidimui reikalingą „LEGO® Super Mario™“ pradinį rinkinį (71360, 71387 arba 71403).
  • Perkonstruokite ir derinkite. Standartinės formos modulinis žaislas yra 6 cm aukščio, 20 cm pločio ir 12 cm gylio bei gali būti derinamas su kitais „LEGO® Super Mario™“ konstravimo rinkiniais.
  • Konstravimas su programėle. Atsisiųskite programėlę „LEGO® Super Mario™“, kurioje rasite konstravimo instrukcijų, kūrybinių patarimų ir ne tik. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck.
  • Neišsemiamos galimybės. „LEGO® Super Mario™“ žaidimo rinkiniai skirti žaisti pavieniui arba su draugais bei suteikia ištisas valandas monetų rinkimo pramogų ir neribotų kūrybinių iššūkių juos papildant ir perkonstruojant.
  • Aukšta kokybė. Nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, siekiant užtikrinti, kad jie vienodai ir patikimai susijungia.
  • Svarbiausia sauga. LEGO® konstravimo kaladėlės ir dalys mėtomos, šildomos, traiškomos, susukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos tenkintų griežtus pasaulinius saugos standartus.

71415_lifestyle-63e9dd93e9ce1.jpg

Papildomas rinkinys su Ledinio Mario kostiumu

Vaikai gali kurti šaunius čiuožinėjimo, ledo skaldymo lygius su šiuo „LEGO® Super Mario™“ papildomu rinkiniu.

71415_hero-63e9dd9aa3ebe.jpg

Leiskitės į nuotykį bendromis jėgomis

Žaiskite dviese, sujungę 2 pradinio rinkinio figūrėles („LEGO® Mario™“, „LEGO® Luigi™“ arba „LEGO® Peach™“ nepridedama).

71415_inthebox-63e9dda0b4a51.jpg

Dera su „LEGO® Super Mario™“ rinkiniais

Išplėskite, perkonstruokite ir kurkite lygius su kitais „LEGO® Super Mario™“ papildomais rinkiniais (parduodama atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SUPER MARIO prekės ženklo asortimento. 71415 LEGO® Super Mario™ Papildomas rinkinys „Ledinis Mario kostiumas ir Ledo pasaulis“ - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71415 LEGO® Super Mario™ Papildomas rinkinys „Ledinis Mario kostiumas ir Ledo pasaulis“ - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71415 LEGO® Super Mario™ Papildomas rinkinys „Ledinis Mario kostiumas ir Ledo pasaulis“

Kodas: 4040101-6048
Barkodas: 5702017415697
2029
2899
20,29 €
28,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus