I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

6 metų ir vyresni vaikai konstruodami ir žaisdami su Lloyd koviniu robotu EVO (71781) mielai susipažins su LEGO® NINJAGO® fantazijos veiksmo pasauliu. Žaidimo rinkinį sudaro 2 lankstūs robotai su šauniais ginklais, kad vaikai galėtų kurti jaudinančius mūšius. Lloyd robotą galima atnaujinti auksiniais šarvais ir sparnais, kurie padės jam nugalėti.

Geriausi žaislai vaikams... su papildomu atlygiu!

Šiame LEGO NINJAGO kovos rinkinyje yra 2 minifigūrėlės: Auksinis Lloyd ir jo priešas Kaulinis karys. Abi minifigūrėlės gali dalyvauti legendinėse kovose būdamos savo lanksčių robotų kabinose. Sėkmingai įveikę iššūkį, vaikai gauna kolekcinę atkaklumo vėliavą.

Smagi skaitmeninė patirtis LEGO gerbėjams

Su programėle „LEGO Builder“ kartu su savo vaiku galite leistis į lengvą ir paprastą konstravimo nuotykį. Čia galima priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

  • Nindzių kovos rinkinys. Su LEGO® NINJAGO® Lloyd kovinio roboto EVO (71781) žaidimo rinkiniu 6 metų ir vyresni vaikai gali mėgautis išradingu žaidimu ir nesibaigiančiomis ninzių kovomis.
  • 2 minifigūrėlės. Vaikai gali kurti veiksmo kupinas kovas su šiame NINJAGO® rinkinyje esančiomis 2 minifigūrėlėmis: Auksiniu Lloyd su auksiniu kardu ir Kauliniu kariu su 2 šurikenais.
  • Atnaujinkite robotą. Vaikai gali atnaujinti Lloyd robotą su auksiniais šarvais ir sparnais, kurie padės nugalėti Kaulinio kario robotą, apsiginklavusį didžiuliu ginklu ir kepure, kuri gali būti panaudota kaip skydas.
  • Kolekcinė vėliava. Sėkmingai įveikę iššūkį ir laimėję kovą, vaikai gauna atkaklumo vėliavą, kurią galima uždėti ant Auksinio Lloyd roboto karties.
  • Daugiau nindzių veiksmo. Atkreipkite dėmesį į Cole Žemės drakoną EVO (71782), Kai robotą motociklą EVO (71783), Jay žaibišką lėktuvą EVO (71784) ir kitus LEGO® NINJAGO® rinkinius.
  • Konstruokite ir žaiskite. 6 metų ir vyresni vaikai gali konstruoti šį 223 dalių žaidimo rinkinį vaidindami nuotykius NINJAGO® mieste. Tai puiki dovana gimtadienio ar bet kuria kita proga.
  • Eksponuokite ir žaiskite. Baigus žaisti, 18 cm aukščio žaislinis robotas gali papuošti vaikų kambarį.
  • Naujas būdas konstruoti. Programėlė „LEGO® Builder“ padės vaikams leistis į malonų nuotykį. Konstruodami jie galės išsaugoti rinkinius, stebėti savo progresą ir priartinti bei sukinėti trimačius modelius.
  • Garantuota kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gamintos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos lengvai susijungtų.
  • Visada patikimose rankose. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

71781_lifestyle-63e9e40ed4a60.jpg

Pilnas veiksmo NINJAGO® robotų rinkinys

Padovanokite nindzių gerbėjams šaunią konstravimo ir žaidimo patirtį su rinkinyje esančiais 2 robotais ir 2 minifigūrėlėmis.

71781_hero-63e9e4141ccbd.jpg

Konstruokite, leiskitės į nindzių nuotykius!

Vaikai ugdo tiek konstravimo, tiek pasakojimo įgūdžius su šiuo fantastišku NINJAGO® robotų rinkiniu.

71781_build-63e9e41954db5.jpg

Kolekcinės vėliavos kituose NINJAGO® rinkiniuose

Rask vėliavas kituose Koulo Žemės drakono EVO (71782) ir Kajaus roboto EVO (71783) rinkiniuose (parduodami atskirai).

71781_inthebox-63e9e41ea005a.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO NINJAGO prekės ženklo asortimento. 71781 LEGO® NINJAGO® Lloyd kovinis robotas EVO - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71781 LEGO® NINJAGO® Lloyd kovinis robotas EVO - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71781 LEGO® NINJAGO® Lloyd kovinis robotas EVO

Kodas: 4040101-6053
Barkodas: 5702017399683
1539
2199
15,39 €
21,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus