I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su LEGO® NINJAGO® Jay roboto titano (71785) žaidimo rinkiniu 9 metų ir vyresni vaikai galės mėgautis nesibaigiančiais nindzių nuotykiais. Lankstaus roboto krūtinėje yra kabina Jay. Jis taip pat turi didžiulius drakono ašmenis, 2 katanas ir 2 šaudykles, pritvirtintas ant pečių.

5 minifigūrėlės legendinėms kovoms

Šiame šauniame žaidimo rinkinyje yra 5 minifigūrėlės: kardu apsiginklavę kariai nindzės Jay ir Nya, Piksalio botas ir kariai Kaulinis karalius, Kaulinis riteris ir Kaulinis medžiotojas su savo ginklais iš kaulinių karių ginklų arsenalo. Taip pat yra prie vagono pritvirtintas greitašaudis dvigubas arbaletas su 4 strėlėmis.

Programėlė „LEGO Builder“

Su programėle „LEGO Builder“ kartu su savo vaiku galite leistis į lengvą ir paprastą konstravimo nuotykį. Čia galima priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

  • Veiksmo kupinas kovinio roboto žaislas. Su LEGO NINJAGO Jay roboto titano (71785) rinkiniu LEGO® gerbėjai gali persikelti į NINJAGO® miestą ir stoti į kovą.
  • 5 minifigūrėlės. Nindzių žaidimo rinkinyje yra kariai nindzės Jay ir Nya, kad vaikai galėtų kurti jų kovas su Kauliniu karaliumi, Kauliniu riteriu ir Kauliniu medžiotoju bei Piksalio botu.
  • Ypatybių gausa. Žaidimui vaidmenimis lankstus robotas turi kabiną Jay, didžiulius drakono ašmenis, 2 katanas ir 2 šaudykles, pritvirtintas ant pečių.
  • Uždegančios pramogos. Kauliniai kariai ant vagono turi greitašaudį dvigubą arbaletą su 4 strėlėmis, kad aistringiems nindzių gerbėjams atsivertų dar daugiau žaidimo galimybių.
  • Daugiau nindzių nuotykių. Atkreipkite dėmesį į Cole Žemės drakoną EVO (71782), Zane ledo drakono būtybę (71786), Lloyd nindzių miesto motociklą (71788) ir kitus LEGO® NINJAGO® rinkinius.
  • Konstruokite ir žaiskite. 9 metų ir vyresni vaikai gali sukonstruoti šį 794 dalių nindzių žaidimo rinkinį ir su savo herojais vaidinti nindzių istorijas.
  • Žaiskite ir eksponuokite. Baigus žaisti susikurtas istorijas, 28 cm aukščio Jay robotas titanas gali papuošti vaikų kambarį.
  • Naujas būdas konstruoti. Programėlė „LEGO® Builder“ padės vaikams leistis į malonų nuotykį. Konstruodami jie galės išsaugoti rinkinius, stebėti savo progresą ir priartinti bei sukinėti trimačius modelius.
  • Aukščiausia kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gamintos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos susijungtų vienodai.
  • Visada patikimose rankose. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

71785_lifestyle-63e9e66353a1a.jpg

Įspūdingas NINJAGO® roboto žaidimo rinkinys

Nindzių gerbėjai galės mėgautis nesibaigiančiais nuotykiais su lanksčiu robotu, arbaletu ir 5 minifigūrėlėmis.

71785_hero-63e9e66aabeb1.jpg

Smagus konstravimas ir epiniai nuotykiai

Vaikai gali pasinerti į smagų konstravimą ir žengti į fantazijų pasaulį NINJAGO® mieste.

71785_build-63e9e66fa55b3.jpg

Kiti NINJAGO® rinkiniai

Kiti rinkiniai (parduodami atskirai) – Kajaus robotas motociklas EVO (71783) ir Loido nindzių miesto motociklas (71788).

71785_inthebox-63e9e67804a3f.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO NINJAGO prekės ženklo asortimento. 71785 LEGO® NINJAGO® Jay robotas titanas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71785 LEGO® NINJAGO® Jay robotas titanas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71785 LEGO® NINJAGO® Jay robotas titanas

Kodas: 4040101-6057
Barkodas: 5702017413013
6766
8999
67,66 €
67,66 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus