I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 10+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

LEGO® NINJAGO® Zane ledo drakono būtybės (71786) rinkinyje yra viskas, ko reikia, kad 10 metų ir vyresni vaikai su savo nindzėmis galėtų žaisti vaidmenų žaidimus. Šį NINJAGO modelį „du viename“ galima sukonstruoti kaip lankstų ledo drakoną su 6 kojomis, ilga uodega, ragais ir sparnais su auksiniais ašmenimis, o po to jį perkonstruoti į lankstų drakoną karį, stovintį ant 2 kojų ir laikantį didelį auksinį kardą.

Žaidimo rinkinyje yra 5 minifigūrėlės

Konstravimo rinkinyje yra 5 minifigūrėlės: kardais apsiginklavę Zane ir Piksalis kovoja su blogiukais Kauliniu riteriu, Kauliniu kariu ir Kauliniu karaliumi, kurie kiekvienas turi po ginklą iš kaulinių karių šeimos ginklų arsenalo. Ši niekšiška trijulė taip pat turi konstruojamą šventyklą, aplink kurią gali susiburti.

Programėlė „LEGO Builder“

Su programėle „LEGO Builder“ kartu su savo vaiku galite leistis į lengvą ir paprastą konstravimo nuotykį. Čia galima priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

  • Ledo drakonas „du viename“. Su LEGO® NINJAGO® Zane ledo drakono būtybės (71786) žaidimo rinkiniu vaikai galės smagiai vaidinti nindzių nuotykius.
  • 5 minifigūrėlės. Zane ir Piksalis su ginklais, kad galėtų kovoti su Kauliniu riteriu, Kauliniu kariu ir Kauliniu karaliumi, kurių kiekvienas turi ginklų iš kaulinių karių ginklų arsenalo ir savo šventyklą.
  • Konstruokite ir perkonstruokite. Vaikai gali sukonstruoti lankstų ledo drakoną su 6 kojomis, ilga uodega, ragais ir sparnais su auksiniais ašmenimis, o po to perkonstruoti jį į lankstų drakoną karį ant dviejų kojų ir su auksiniu kardu.
  • Daugiau nindzių veiksmo. Atkreipkite dėmesį į Nya vandens drakoną EVO (71800), Lloyd kovinį robotą EVO (71781), Kai robotą motociklą EVO (71783) ir kitus LEGO® NINJAGO® rinkinius.
  • Konstravimo ir žaidimo patirtis. Šis 973 dalių nindzių žaidimo rinkinys yra puiki gimtadienio dovana vaikams nuo 10 metų amžiaus. Jį galima smagiai sukonstruoti, o po to vaidinti nindzių istorijas.
  • Didžiulis modelis. Baigus žaisti, 19 cm aukščio, 46 cm ilgio ir 46 cm pločio ledo drakono figūrėlė gali papuošti vaikų kambarį.
  • Naujas būdas konstruoti. Programėlė „LEGO® Builder“ padės vaikams leistis į malonų nuotykį. Konstruodami jie galės išsaugoti rinkinius, stebėti savo progresą ir priartinti bei sukinėti trimačius modelius.
  • Aukšta kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® konstravimo kaladėlės gamintos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos susijungtų vienodai ir be nindzės įgūdžių.
  • Visada patikimose rankose. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

71786_lifestyle-63e9e77588df2.jpg

LEGO® NINJAGO® drakono rinkinys „du viename“

Nindzių gerbėjai gali konstruoti vieną iš 2 modelių: ledo drakono būtybę arba drakoną karį.

71786_hero-63e9e77c9d097.jpg

Neišsemiamos nindzių žaidimo galimybės

Rinkinys leidžia vaikams pasitelkti vaizduotę ir vaidinti veiksmo scenas su nindzėmis herojais.

71786_build-63e9e7820e275.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

71786_inthebox-63e9e7875a2dc.jpg

Puiki dovana mažiesiems nindzėms

Šis rinkinys yra puiki dovana vaikams žaisti ir eksponuoti.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO NINJAGO prekės ženklo asortimento. 71786 LEGO® NINJAGO® Zane ledo drakono būtybė - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71786 LEGO® NINJAGO® Zane ledo drakono būtybė - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71786 LEGO® NINJAGO® Zane ledo drakono būtybė

Kodas: 4040101-6058
Barkodas: 5702017413020
8327
10999
83,27 €
83,27 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus