I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Smagiai supažindinkite vaikus su LEGO® Star Wars™ konstruktoriais su Boba Fett erdvėlaivio™ mažuoju kovotoju (75344) vaikams nuo 6 metų. Ši sumažinta legendinio erdvėlaivio LEGO kaladėlių versija iš klasikinės „Žvaigždžių karų“ sagos, „Star Wars: The Mandalorian“ ir „Star Wars: The Book of Boba Fett“ turi 2 šaudykles priešo erdvėlaiviams pulti ir reguliuojamus sparnus skrydžiui arba nusileidimui. Pridedama Boba Fett LEGO minifigūrėlė turi blasterio ir reaktyvinės kuprinės priedo elementą, ir telpa į atidaromą kabiną.

Programėlė LEGO Builder

Suteikite mažųjų pramogoms ir kūrybinei patirčiai naują matmenį su programėle LEGO Builder, kurioje yra instrukcijų ir interaktyvių priartinimo bei pasukimo įrankių, kurie suteiks pasitikėjimo savimi konstruojant.

Nuotykių galaktika

LEGO Group kuria erdvėlaivius, transporto priemones, vietoves ir personažus iš „Žvaigždžių karų“ visatos nuo 1999 metų. Dideliame asortimente rasite puikių dovanų bet kokio amžiaus gerbėjams.

  • Greitai konstruojamas LEGO® Star Wars™ mažasis kovotojas (75344). Su šia konstruojama, sumažinta Boba Fett erdvėlaivio versija mažieji gerbėjai gali žaisti „Star Wars: The Book of Boba Fett“ istorijas.
  • Rinkinyje yra Boba Fett LEGO® minifigūrėlė. LEGO Star Wars™ personažas Boba Fett turi blasterio ir reaktyvinės kuprinės priedo elementas, kurie įkvepia išradingai žaisti.
  • Smagios ypatybės. Boba Fett erdvėlaivis turi atidaromą kabiną, kurioje telpa Boba Fett LEGO® minifigūrėlė, 2 šaudykle ir skrydžiui ar nusileidimui reguliuojamus sparnus.
  • Mikrokovotojo kombinacijos. Šis surenkamas žaidimų rinkinys dera su kitais LEGO® Star Wars™ mikrokovotojų rinkiniais ir atveria dar daugiau žaidimo galimybių.
  • Dovana bet kokia proga bet kokia proga. Padovanokite šį 85 dalių LEGO® Star Wars™ konstruojamą žaislą vaikams kaip atlygį, staigmeną ar gimtadienio arba šventinę dovaną.
  • Žaidimas kelyje. Mikorokovotojas yra 6 cm aukščio, 9 cm ilgio ir 8 cm pločio. Įmeskite jį į vaiko kuprinę, kad juo būtų galima žaisti kelionėse.
  • Interaktyvus skaitmeninis konstravimas. Norite, kad jūsų mažajam konstruotojui būtų dar smagiau? Nuo šiol tai galima padaryti su programėle LEGO® Builder, kuri turi paprastus priartinimo ir pasukimo įrankius.
  • Konstruojami žaislai bet kokiam amžiui. LEGO® Star Wars™ rinkiniai suteikia vaikams ir suaugusiems „Žvaigždžių karų“ gerbėjams galimybę atkurti legendinę seriją, žaisti vaidmenimis savas išradingas istorijas ar tiesiog eksponuoti konstruojamus modelius.
  • Kokybės užtikrinimas. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, siekiant užtikrinti, kad jos lengvai ir tvirtai susijungtų į tvirtus modelius.
  • Saugumas svarbiausia. LEGO® konstravimo kaladėlės ir dalys mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir nuodugniai analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

75344_lifestyle-63e9eb87623c3.jpg

Sumažintas Boba Fett erdvėlaivis

Supažindinkite vaikus su „LEGO® Star Wars™“ visata su lengvai konstruojamu erdvėlaiviu ir Boba Fett LEGO minifigūrėle.

75344_hero-63e9eb8ce1257.jpg

Legendinių mikrokovotojų kombinacijos

Šis konstruojamas žaidimo rinkinys dera su kitais „LEGO® Star Wars™“ mikrokovotojais ir atveria naujų žaidimo galimybių.

75344_build-63e9eb9223464.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

75344_inthebox-63e9eb97d2e84.jpg

Puiki dovana „Žvaigždžių karų™“ gerbėjams

Padovanokite šį „LEGO® Star Wars™“ konstravimo rinkinį vaikams gimtadienio, šventės ar bet kuria kita proga.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO STAR WARS prekės ženklo asortimento. 75344 LEGO® Star Wars™ Boba Fett erdvėlaivio™ mažasis kovotojas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 75344 LEGO® Star Wars™ Boba Fett erdvėlaivio™ mažasis kovotojas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75344 LEGO® Star Wars™ Boba Fett erdvėlaivio™ mažasis kovotojas

Kodas: 4040101-6061
Barkodas: 5702017421278
1019
1199
10,19 €
11,99 €
-15% daugeliui prekių perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-01
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus