I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER HEROES
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

„Marvel“ Thanos gerbėjams be galo patiks ši superdidelė superherojaus dovana. LEGO® Marvel Thanos šarvai-robotas (76242) suteikia galingiausiam visatos superblogiukui dar daugiau galios! Tai puiki dovana vaikams nuo 6 metų.

Lankstus Thanos robotas ir minifigūrėlė

Thanos LEGO minifigūrėlė telpa į atidaromą roboto kabiną. Visiškai lanksčios rankos, kojos ir pirštai suteikia galimybę jį pastatyti kaip tik norite, dėl to atsiveria neribotos žaidimo ir eksponavimo galimybės. Tai pat pridedamas žymusis personažo dvipusis kardas, begalybės pirštinė ir begalybės akmenėliai, kurie užtikrins, kad nuotykiai niekada nesibaigtų. Skaitmeninių pramogų suteiks programėlė LEGO Builder, kuri pasižymi patogiomis priartinimo ir pasukimo priemonėmis, kurios suteikia vaikams galimybę apžiūrėti konstruojamą modelį.

  • Superdidelis superblogiukas. LEGO® Marvel Thanos šarvai-robotas (76242) yra itin lankstus milžinas, kuris atveria vaikams neribotas išradingo veiksmo galimybes.
  • Autentiškas „Marvel“ veiksmas. Su Thanos minifigūrėle ir konstruojamu Thanos robotu su lanksčiomis rankomis, kojomis ir pirštais bei legendiniu dvipusiu kardu, begalybės pirštine ir begalybės akmenimis.
  • Lengva pastatyti norima stovėsena. Thanos minifigūrėlė telpa į atidaromą roboto kabiną, kurio lanksčios galūnės suteikia neišsemiamas žaidimo ir eksponavimo galimybes.
  • Dovana „Marvel“ gerbėjams. Padovanokite šį betarpišką konstruoti ir žaisti skirtas žaislą vaikams nuo 6 metų amžiaus gimtadienio, šventės ar bet kuria kita proga.
  • Figūrėlę galima visada pasiimti su savimi. 12 cm ūgio konstruojamas žaislas greitam žaidimui suteiks vaikams daug pramogų, kur jie bebūtų.
  • Interaktyvus skaitmeninis konstravimas. Programėlė LEGO® Builder pasižymi patogiais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie leidžia vaikams apžiūrėti modelį konstruojant.
  • Neribotos superherojų pramogos. Didelis LEGO® Marvel konstruojamų žaislų asortimentas atveria neribotas konstravimo ir žaidimo galimybes.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

76242_lifestyle-64005f92b7fd8.jpg

Pašėlę Thanos nuotykiai su lanksčiu robotu

Su šiuo superdideliu ir lanksčiu superblogiuko modeliu vaikai gali leistis į legendinius „LEGO® Marvel“ nuotykius.

76242_hero-64005fa8ee13a.jpg

Smagus konstravimas vos tik atidarius dėžutę

6 metų ir vyresniems kūrybingiems vaikams patiks surinkti kiekvieną galingojo Thanos roboto detalę.

76242_build-64005f98a2815.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir sukinėti kuriamą modelį bei stebėti pažangą.

76242_inthebox-64005fb3423e0.jpg

Puiki dovana „Marvel“ gerbėjams

Šis betarpiškas konstravimo žaislas su Thanos minifigūrėle įkvėps nesibaigiančiam žaidimui.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SUPER HEROES prekės ženklo asortimento. 76242 LEGO® Marvel Avengers Movie 4 Thanos šarvai-robotas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76242 LEGO® Marvel Avengers Movie 4 Thanos šarvai-robotas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76242 LEGO® Marvel Avengers Movie 4 Thanos šarvai-robotas

Kodas: 4040101-6080
Barkodas: 5702017419626
1189
1699
11,89 €
16,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus