I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER HEROES
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Nudžiuginkite superherojų gerbėjus nuo 7 metų megamotociklo nuotykiais su LEGO® Marvel Tamsos baikerio robotu ir motociklu (76245).

Beprotiški roboto nuotykiai ant motociklo! Vaikai gali įstatyti Tamsos baikerio LEGO minifigūrėlę į atidaromą Tamsos baikerio roboto kabiną. Judrus robotas turi lanksčias rankas, kojas ir plaštakas, todėl jį galima pastatyti kaip patinka neišsemiamoms žaidimo ir eksponavimo galimybėms. Prijungiama grandinė įkvepia išradingam veiksmui, kai vaikai leidžiasi su milžinišku robotu į kelionę ieškoti blogiukų. Motociklas stovi be niekieno pagalbos ir turi išmetamąsias liepsnas bei sėdynės elementą, kad juo galėtų važiuoti robotas. Papildomų skaitmeninių pramogų suteikia programėlė LEGO Builder, kuri turi patogių priartinimo ir sukiojimo įrankių, padedančių vaikams apžiūrėti savo konstruojamą modelį.

  • Robotas ir motociklas. Jauniesiems superherojams patiks nesibaigiantis išradingas žaidimas su LEGO® Marvel Tamsos baikerio robotu ir motociklu (76245) – mega dideliu lanksčiu robotu su ratais.
  • Legendinis personažas. Su Tamsos baikerio minifigūrėle, konstruojamu Tamsos baikerio robotu lanksčiomis rankomis, kojomis ir pirštais bei padidintu motociklu, prie kurio galima prijungti robotą.
  • Pašėlusi kelionė. Blogiukai neišneš sveiko kailio nuo lanksčių roboto motociklininko rankų, kojų, gniuždančių plaštakų ir sielą atimančios grandinės.
  • Dovana vaikams. Robotus, motociklininkus arba „Marvel“ filmų gerbėjus nuo 7 metų nudžiugins šis konstruojamas žaislas gimtadienio, šventės arba bet kuria kita proga.
  • Didelis modelis žaisti ir eksponuoti. Motociklas yra 10 cm aukščio, 30 cm ilgio ir 7 cm pločio.
  • Interaktyvus skaitmeninis konstravimas. Programėlė LEGO® Builder pasižymi patogiais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie leidžia vaikams apžiūrėti modelį konstruojant.
  • Išplėskite pramogas. Milžiniškas LEGO® Marvel derinamų konstruktorių asortimentas įkvepia mažųjų vaizduotę novatoriškomis ypatybėmis ir neišsemiamomis konstravimo ir žaidimo galimybėmis.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

76245_lifestyle-63e9ef18ce6dc.jpg

Megamotociklo nuotykiai „Marvel“ gerbėjams

Pasodinę Tamsos baikerį prie superdidelio roboto valdiklių, vaikai gali lakstyti jo be galo šauniu motociklu.

76245_hero-63e9ef20a4f73.jpg

Beprotiški roboto nuotykiai ant motociklo!

„LEGO® Marvel“ robotas motociklininkas su lanksčiomis rankomis, kojomis, pirštais ir sielą atimančia grandine pasiruošęs nuotykiams.

76245_build-63e9ef2638113.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

76245_inthebox-63e9ef2ead6c7.jpg

Padovanokite beprotišką kelionę!

Nudžiuginkite 7 metų ir vyresnius superherojų gerbėjus megamotociklo nuotykiais su šiuo kolekciniu roboto žaidimo rinkiniu.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SUPER HEROES prekės ženklo asortimento. 76245 LEGO® Marvel Super Heroes Tamsos baikerio robotas ir motociklas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76245 LEGO® Marvel Super Heroes Tamsos baikerio robotas ir motociklas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76245 LEGO® Marvel Super Heroes Tamsos baikerio robotas ir motociklas

Kodas: 4040101-6083
Barkodas: 5702017419657
2999
3999
29,99 €
29,99 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus