I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Harry Potter gerbėjai gali išreikšti savo pasididžiavimą Klastūnyno draugija su šia iš LEGO® kaladėlių konstruojama namų juosta (76410). Tai kasdienė dovana vaikams nuo 9 metų, kurioje yra plytelė su spausdintu Klastūnyno draugijos herbu ir pakabinamas elementas tvirtinti prie sienos. Be to, juosta atsidaro ir atveria kerinčią Klastūnyno draugijos bendrojo kambario reprodukciją su konstruojama sofa, lempomis ir laiptais. Stumdoma iškilusi nugarėlė sukuria įspūdingus trimačius judančių pabaisų akių, užsidegančios bei užgęstančios šviesos, spintoje pasirodančios slaptos žinutės ir kitus efektus.

Kolekcinis žaislas

Šis nešiojamas žaidimo rinkinys yra 1 iš 4 Hogvartso kolekcinių namų juostų rinkinių. Jame yra Drako Smirdžiaus minifigūrėlė bei nuo 2023 m. kovo mėnesio pasirodysiančios Pensės Parkinson ir Bleizo Zabinio minifigūrėlės, taip pat Klastūnyno draugijos medalionas, įkvėpsiantis žaidimui vaidmenimis.

Atsisiųskite programėlę „LEGO Builder“

Su programėle „LEGO Builder“ jūsų vaikas gali leistis į aiškų konstravimo nuotykį. Čia jis gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

  • LEGO® Harry Potter Klastūnyno draugijos juosta (76410). Vaikai gali išreikšti savo lojalumą Klastūnyno draugijai sukonstruodami šią juostą. Pakabinkite ją arba atverskite, kad galėtumėte žaisti detalizuotame bendrajame kambaryje.
  • 3 Klastūnyno draugijos personažai su priedais žaidimui vaidmenimis – Drako Smirdžiaus, Pensės Parkinson ir Bleizo Zabinio figūrėlės, taip pat Klastūnyno draugijos medaliono ir gyvatės elementai.
  • Autentiškos detalės. Ant juostos pavaizduotas Klastūnyno draugijos herbas. Ją atidarius atsiskleidžia bendrasis kambarys, kuriame yra stalas, sofa, 2 lempos, laiptai ir spinta, kurią pravėrus pasirodo slapta žinutė.
  • 3D efektai. Iškilusi nugarėlė sukuria judančias povandenines Juodojo ežero scenas, židinyje spragsinčią ugnį, rimtą ar besišypsantį Salazaro Klastuolio veidą ir kitus vaizdus.
  • Smagi kasdienė dovana. Harry Potter gerbėjai nuo 9 metų bus sužavėti gavę šį 349 dalių konstravimo rinkinį kaip staigmeną, gimtadienio ar šventinę dovaną.
  • Nešiojamas žaidimas. Juosta yra 20 cm aukščio, 13 cm pločio ir 3 cm gylio (uždara), todėl šis kompaktiškas rinkinys tilps vaiko kuprinėje ir juo bus galima žaisti bet kur.
  • Aiškios instrukcijos. Programėlė „LEGO® Builder“ padės jūsų vaikui leistis į lengvą konstravimo kelionę su įrankiais, kurie suteikia galimybę priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti progresą.
  • 4 kolekcinės Hogvartso namų juostos. Vaikai gali sukurti savo juostų kolekciją su 76409 Grifų gūžtos draugijos namų juostos, 76411 Varnanagės brolijos namų juostos ir 76412 Švilpynės brolijos namų juostos rinkiniais.
  • Kokybės užtikrinimas. LEGO® kaladėlės ir dalys atitinka griežtus kokybės standartus, užtikrinančius paprastą ir saugų jų sujungimą.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

76410_lifestyle-645c9673ade10.jpg

Magiška juosta eksponuoti ir žaisti

Vaikai išreiškia pasididžiavimą Klastūnyno brolijos namais su šia konstruojama juosta. Pakabink ją arba atversk ir žaisk.

76410_hero-645c967a8d909.jpg

Betarpiškas kūrybiškas žaidimas

Vaikai gali atkurti Klastūnyno namų bendrojo kambario scenas, sugalvoti naujų istorijų arba tiesiog eksponuoti juostą.

76410_build-645c9682e345a.jpg

4 užburiančios juostos kolekcionuoti

1 iš 4 Hogvartso namų juostų: Grifų gūžtos (76409), Varnanagės (76411) ir Švilpynės (76412) juostos parduodamos atskirai.

76410_inthebox-645c968a7f02f.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti bei sukinėti kuriamą modelį ir stebėti savo pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO HARRY POTTER prekės ženklo asortimento. 76410 LEGO® Harry Potter™ Klastūnyno draugijos namų juosta - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76410 LEGO® Harry Potter™ Klastūnyno draugijos namų juosta - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76410 LEGO® Harry Potter™ Klastūnyno draugijos namų juosta

Kodas: 4040101-6199
Barkodas: 5702017413143
2799
3999
27,99 €
39,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus