I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Gerbėjai gali išreikšti savo pasididžiavimą Varnanagės brolija su šiuo LEGO® Harry Potter Varnanagės brolijos namų juostos (76411) rinkiniu. Jame yra plytelė su spausdintu Varnanagės brolijos herbu ir pakabinimo elementas tvirtinti prie sienos. Atidarius iš kaladėlių sukonstruotą juostą atsiskleidžia detali Varnanagės brolijos bendrojo kambario reprodukcija. Jame yra stalas, knyga, 2 sėdimos vietos ir 2 lempos, taip pat Varnanagės diadema. Stumdoma iškilusi nugarėlė sukuria įspūdingą trimatį pro langus atisveriančio gylio iliuzijos ir židinyje rusenančios liepsnos efektą. Atgaivinkite sceną su Čo Čang, Lunos Geranorės ir Maiklo Kornerio minifigūrėlėmis, taip pat Kornvalio fėjos elementu.

Kolekcinis žaislas

Šis lengvai nešiojamas LEGO Hario Poterio žaidimo rinkinys bus šauni kasdienė dovana vaikams nuo 9 metų ir yra viena iš 4 Hogvartso kolekcinių namų juostų.

Išmėginkite naują konstravimo būdą

Suteikite savo vaikui galimybę leistis į lengvą ir paprastą konstravimo nuotykį su programėle „LEGO Builder“. Čia jis galės priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

  • LEGO® Harry Potter Varnanagės brolijos namų juosta (76411). Vaikai gali išreikšti savo lojalumą Varnanagės brolijai sukonstruodami šią juostą. Pakabinkite ją arba atverskite, kad galėtumėte žaisti detalizuotame bendrajame kambaryje.
  • Trijų Varnanagės brolijos studentų – Čo Čang, Lunos Geranorės ir Maiklo Kornerio – figūrėlės, taip pat Kornvalio fėjos ir lazdelės elementai.
  • Autentiškos detalės. Atvėrus juostą, kurioje yra Varnanagės brolijos herbas, atsiskleidžia bendrasis kambarys, kuriame yrakonstruojamas stalas, knyga, 2 sėdimos vietos ir 2 lempos, taip pat Varnanagės diadema.
  • Magiški 3D efektai. Iškilusi nugarėlė sukuria Rovenos Varnanagės ir judančių debesų bei židinyje spragsinčios ugnies atvaizdų gylio iliuziją.
  • Smagi dovanos idėja kasdienai. Padovanok šį 305 dalių rinkinį Harry Potter gerbėjams nuo 9 metų kaip staigmeną, gimtadienio ar švenčių dovaną.
  • Nešiojamas žaidimas. Juosta yra 20 cm aukščio, 13 cm pločio ir 3 cm gylio (uždara), todėl šis kompaktiškas rinkinys tilps vaiko kuprinėje ir juo bus galima žaisti bet kur.
  • Skaitmeninis padėjėjas. Programėlėje „LEGO® Builder“ rasite aiškias konstravimo instrukcijas. Čia vaikai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, stebėti progresą ir išsaugoti rinkinius, kartu lavindami naujus įgūdžius.
  • 4 kolekcinės Hogvartso namų juostos. Vaikai gali sukurti savo juostų kolekciją su 76409 Grifų gūžtos draugijos namų juostos, 76410 Klastūnyno draugijos namų juostos ir 76412 Švilpynės brolijos namų juostos rinkiniais.
  • Aukščiausia kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, užtikrinančius jų vienodą ir patikimą sujungimą.
  • Svarbiausia – saugumas. LEGO® konstravimo kaladėlės yra išbandomos beveik visais įmanomai būdais, siekiant įsitikinti jų atitiktimi griežtiems pasauliniams saugos standartams.

76411_lifestyle-645c98bfa7177.jpg

Magiška juosta, skirta eksponuoti ir žaisti

Vaikai gali išreikšti pasididžiavimą Varnanagės brolijos namais su šia juosta. Pakabinkite ją arba atverskite ir žaiskite.

76411_hero-645c98c87729a.jpg

Betarpiškas išradingas žaidimas

Vaikai gali kurti užburiančias Hario Poterio personažų istorijas ar tiesiog eksponuoti detalią juostą.

76411_build-645c98e4d134c.jpg

4 užburiančios kolekcionuojamos juostos

1 iš 4 Hogvartso namų juostų: Grifų gūžtos (76409), Klastūnyno (76410) ir Švilpynės (76412) juostos parduodamos atskirai.

76411_inthebox-645c98ee1266b.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti bei sukinėti kuriamą modelį ir stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO HARRY POTTER prekės ženklo asortimento. 76411 LEGO® Harry Potter™ Varnanagės brolijos namų juosta - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76411 LEGO® Harry Potter™ Varnanagės brolijos namų juosta - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76411 LEGO® Harry Potter™ Varnanagės brolijos namų juosta

Kodas: 4040101-6200
Barkodas: 5702017413150
2799
3999
27,99 €
39,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus