I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Vaikai gali atskleisti tikrąją savo prigimtį su šiuo LEGO® Harry Potter Švilpynės brolijos namų juostos (76411) rinkiniu. Jame yra plytelė su spausdintu Švilpynės brolijos herbu ir pakabinimo elementu tvirtinti prie sienos. Atidarius iš kaladėlių sukonstruotą juostą atsiskleidžia detali Švilpynės brolijos bendrojo kambario reprodukcija. Jame yra Elšpūtės taurė, moliūgas, konstruojama skrynia ir stalas su įvairiais maisto elementais. Stumdoma iškilusi nugarėlė sukuria įspūdingą trimatį iš už užuolaidos iššokančio mandragoro ar Niflerio, vagiančio monetas iš už statinės, vaizdą. Rinkinyje taip pat yra Sedriko Digorio, Zuzanos Kaulininkės ir Hanos Ebot minifigūrėlės su priedais.

Lengva transportuoti

Šis žaidimo rinkinys, kurį paprasta laikyti ir transportuoti, bus šauni dovana vaikams nuo 9 metų ir taps 1 ir 4 Horvartso kolekcinių namų juostų.

Programėlė „LEGO Builder“

Su programėle „LEGO Builder“ vaikai gali leistis į lengvą ir paprastą konstravimo nuotykį. Čia jie galės priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

  • Švilpynės brolijos namų juosta (76412). Harry Potter gerbėjai gali patvirtinti savo lojalumą Švilpynės brolijai su šia iš LEGO® kaladėlių konstruojama juosta. Pakabink ją ar atverk žaidimams detalizuotame bendrajame kambaryje.
  • Trijų Hogvartso studentų – Sedriko Digorio, Zuzanos Kaulininkės ir Hanos Abatės – minifigūrėlės su papildomais genėjimo žirklių, laistytuvo, stalo įrankių ir Elšpūtės taurės elementais.
  • Autentiškos detalės. Juostą, kurioje yra Švilpynės brolijos herbas, galima atverti ir išvysti pilną augalų bendrąjį kambarį. Jame yra konstruojama skrynia, moliūgas ir stalas, padengtas įvairiais maisto elementais.
  • 3D efektai. Iškilusi nugarėlė sukuria judančių debesų, už lango pakylančių ir nusileidžiančių mandragorų, Niflerio, vagiančio monetas iš už statinės, spragsinčios ugnies ir daug kitų efektų.
  • Smagi dovanos idėja. Padovanokite šį 313 dalių žaidimo rinkinį Harry Potter gerbėjams nuo 9 metų kaip apdovanojimą, kasdienę, gimtadienio ar šventinę dovaną.
  • Nešiojamas žaidimas. Juosta yra 20 cm aukščio, 13 cm pločio ir 3 cm gylio (uždara), todėl šis kompaktiškas rinkinys tilps vaiko kuprinėje ir juo bus galima žaisti bet kur.
  • Skaitmeninis padėjėjas. Programėlėje „LEGO® Builder“ pateikiamos aiškios instrukcijos. Čia konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius, stebėti progresą ir išsaugoti rinkinius, kartu lavindami naujus įgūdžius.
  • 4 kolekcinės Hogvartso namų juostos. Vaikai gali sukurti savo juostų kolekciją su 76409 Grifų gūžtos draugijos namų juostos, 76410 Klastūnyno draugijos namų juostos ir 76411 Varnanagės brolijos namų juostos rinkiniais.
  • Aukščiausia kokybė. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka reiklius pramonės kokybės standartus, užtikrinančius paprastą ir patikimą tvirtų konstrukcijų sujungimą.
  • Svarbiausia – saugumas. LEGO® komponentai yra išbandomi beveik visais įmanomais būdais, siekiant užtikrinti jų atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams.

76412_lifestyle-645c9b0b1cab9.jpg

Magiška juosta eksponuoti ir žaisti

Vaikai pagerbia Švilpynės brolijos namus su šia konstruojama juosta. Pakabink ją arba atversk ir žaisk bendrajame kambaryje.

76412_hero-645c9ba5d3898.jpg

Betarpiškas kūrybiškas žaidimas

Vaikai gali kurti kerinčias „Harry Potter™“ istorijas arba tiesiog išdidžiai eksponuoti juostą.

76412_build-645c9baf05aee.jpg

4 užburiančios juostos kolekcionuoti

1 iš 4 Hogvartso namų juostų: Grifų gūžtos (76409), Klastūnyno (76410) ir Varnanagės (76411) juostos parduodamos atskirai.

76412_inthebox-645c9bb8440b7.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti bei sukinėti kuriamą modelį ir stebėti savo pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO HARRY POTTER prekės ženklo asortimento. 76412 LEGO® Harry Potter™ Švilpynės brolijos namų juosta - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76412 LEGO® Harry Potter™ Švilpynės brolijos namų juosta - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76412 LEGO® Harry Potter™ Švilpynės brolijos namų juosta

Kodas: 4040101-6201
Barkodas: 5702017413167
2799
3999
27,99 €
39,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus