I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Vaikai gali surengti užburiančias varžybas su LEGO® Harry Potter Trikovės turnyro: Juodojo ežero (76420) rinkiniu. Šauni dovanos idėja vaikams nuo 8 metų. Rinkinyje yra konstruojama povandeninė scena su arkos griuvėsiais, 2 urvais ir lanksčiais LEGO elementais, leidžiančiais sukurti 2 plūduriuojančių minifigūrėlių efektą, taip pat prieplaukos modelis su minifigūrėlės nardymo funkcija. Modelį galima pastatyti ant povandeninės scenos.

Legendiniai personažai

Atgaivink klasikinę filmo „Haris Poteris ir ugnies taurė“ sceną su 5 minifigūrėlėmis, įskaitant Harį Poterį su Peleko elementais ir Viktorą Krumą su ryklio galvos elementu, kad padėtum jiems išgelbėti Hermioną Įkyrėlę ir Ronį Vizlį. Gerbėjus žaidimui taip pat įkvėps undino minifigūrėlė, nauja 2023 metų kovo mėnesio gabikio figūrėlė ir papildomi elementai – žiaunažolės eliksyras ir kiti.

Konstravimas su programėle

Su programėle „LEGO Builder“ jūsų vaikas gali leistis į aiškų konstravimo nuotykį. Programėlėje galima priartinti irsukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

  • Surenkite magiškas varžybas. Su šiuo LEGO® Harry Potter konstravimo rinkiniu (76420) vaikai nuo 8 metų gali surengti magiškas varžybas ir atkurti filmo „Haris Poteris ir ugnies taurė“ Trikovės turnyro užduotis Juodajame ežere.
  • Rinkinyje yra 5 LEGO® minifigūrėlės ir 2 LEGO figūrėlės – Harry Potter su peleko elementais, Viktoras Krumas su ryklio galvos elementu, Hermiona Įkyrėlė, Ronis Vizlis ir undinas, taip pat gabikio ir krabų figūrėlės.
  • Povandeninė Juodojo ežero scena. Rinkinyje yra konstruojamas arkos griuvėsio fragmentas su 2 lanksčiais LEGO® elementais, leidžiančiais sukurti plūduriuojančių Hermionos Įkyrėlės ir Ronio Vizlio efektą, taip pat 2 urvai su paslėptu lobiu.
  • Konstruojamas prieplaukos modelis ir irklinė valtis. Prieplauka turi minifigūrėlės nardymo funkciją ir besisukantį laikrodį, taip pat papildomų elementų viduje – katiliuką ir žiaunažolės eliksyrą.
  • Dovanos idėja. Padovanok šį 349 dalių LEGO® Harry Potter konstravimo rinkinį kaip staigmeną, gimtadienio ar švenčių dovaną vaikams nuo 8 metų, kuriems patinka Haris Poteris ir burtininkų pasaulis.
  • Konstruok, žaisk ir demonstruok. Prieplaukos modelis yra 18 cm aukščio, 12 cm pločio ir 6 cm gylio. Modelį galima pastatyti ant povandeninės scenos.
  • Aiškios instrukcijos. Programėlė „LEGO® Builder“ padės jūsų vaikui leistis į lengvą konstravimo kelionę su įrankiais, kurie suteikia galimybę priartinti ir sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti progresą.
  • Dalelė plataus asortimento. LEGO® Harry Potter konstravimo rinkiniai suteikia galimybę jūsų mažiesiems burtininkams, raganoms ir žiobarams atkurti legendines scenas žaidžiant vaidmenimis, kurti savo nuotykius ar tiesiog eksponuoti modelius.
  • Aukšta kokybė. Nuo 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius patikimą jų sujungimą.
  • Svarbiausia – saugumas. LEGO® kaladėlės ir dalys yra išbandomos beveik visais įmanomais būdais, siekiant užtikrinti jų atitiktį griežtiems saugos standartams.

76420_lifestyle-645c9fc88fe15.jpg

Povandeninė gelbėjimo misija Juodajame ežere

Su šiuo veiksmo kupinu rinkiniu Hario Poterio gerbėjai mėgausis atkurdami antrąją Burtų trikovės turnyro užduotį.

76420_hero-645c9fad49ffe.jpg

Betarpiškas kūrybiškas žaidimas

Vaikai gali atkurti klasikinę filmo „Haris Poteris ir Ugnies taurė“ sceną ir kurti naujas įspūdingas istorijas.

76420_inthebox-645c9fb35e2c5.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti 3D rinkinius bei stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO HARRY POTTER prekės ženklo asortimento. 76420 LEGO® Harry Potter™ Trikovės turnyras: Juodasis ežeras - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76420 LEGO® Harry Potter™ Trikovės turnyras: Juodasis ežeras - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76420 LEGO® Harry Potter™ Trikovės turnyras: Juodasis ežeras

Kodas: 4040101-6203
Barkodas: 5702017413235
4049
5399
40,49 €
40,49 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus