I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 10+ m.
Prekės ženklas: LEGO DREAMZZZ
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Su „LEGO® DREAMZzz™ košmariško ryklių laivo (71469) žaidimo rinkiniu vaikai nuo 10 metų pasiners į sapnų pasaulio veiksmą. Naktinis medžiotojas pagrobė Izzie mėgstamą pliušinį žaisliuką ir prijungė prie piratų laivo, kad sukurtų mirtinai pavojingą monstrų transporto priemonę, kurią vaikai gali sukonstruoti. 1 transporto priemonė, 2 konstravimo būdai Vaikai gali sukonstruoti transporto priemonę 2 pavidalais – laivą arba talpyklą. Laivas turi galingus variklius ir bures, o talpykla – šaunius priedus ir skraidančias akis. 2 būdais konstruojamas rinkinys pailgins žaidimų laiką ir lavins kūrybiškumą. Šaunios ypatybės Ryklių laive gausu šaunių funkcijų, kurios vaikams tikrai patiks. Atvėrę laivo žandikaulį jie gali įdėti minifigūrėlę, paspausti mygtuką ir atrasti paslėptą lobių skrynią, nuimti galinę kabiną ir ne tik. Laivas taip pat turi bokštelius iš abiejų pusių, kuriuos pasukus galima šaudyti, ir narvą bei spąstus centre.

  • 2 būdais konstruojama transporto priemonė – su „LEGO® DREAMZzz™“ košmariško ryklių laivo (71469) konstravimo rinkiniu, sukurtu pagal televizijos laidą, vaikai gali sukurti detalią transporto priemonę.
  • 2 konstravimo būdai – laivo ar talpyklos konstravimas paskatins kūrybiškumą ir dvigubai pratęs žaidimo laiką.
  • 2 būdai – laivas turi galingus variklius ir bures, o talpykla – šaunių priedų ir skraidančias akis.
  • Šaunios funkcijos – ryklių laivas turi atidaromą žandikaulį, slaptą lobių skrynią, nuimamą galinę kabiną, narvą, spąstus ir besisukančius bokštelius.
  • 4 minifigūrėlės – detalios Mateo, Izzie, Novos ir Košmarų karaliaus minifigūrėlės atgaivins istoriją.
  • Nesibaigiantis žaidimas – rinkinys, sukurtas vaikams nuo 10 metų, padovanos mažiesiems ir jų draugams nesibaigiantį žaidimo malonumą.
  • Matmenys – košmariškas ryklių laivas yra 31 cm aukščio, 60 cm ilgio ir 25 cm pločio.
  • Konstravimo instrukcijos su pasakojimu – pasakojamųjų instrukcijų, esančių rinkinyje, skaitmeninę versiją galima rasti programėlėje „LEGO® Builder“.
  • Aukščiausia kokybė – LEGO® kaladėlės ir dalys susijungia vienodai ir patikimai.
  • Svarbiausia saugumas – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems saugumo standartams, LEGO® kaladėlės kruopščiai išbandomos.

71469_lifestyle-64ca0aa39a37d.jpg

Pasinerkite į sapnų pasaulį

Prieš atkurdami mėgstamas scenas, vaikai mėgausis nuostabaus ryklių laivo iš serialo LEGO® DREAMZzz™ konstravimu.

71469_hero-64ca0aa944c03.jpg

1 rinkinys, 2 konstravimo būdai

Vaikai transporto priemonę galės sukonstruoti laivo arba tanko pavidalu, todėl žais dvigubai smagiau ir ilgiau.

71469_build-64ca0aaec9e4e.jpg

Pasakojamosios konstravimo instrukcijos

Vaikus sudomins pasakojamosios konstravimo instrukcijos, kurias galima rasti ir programėlėje „LEGO® Builder“.

71469_inthebox-64ca0ab48111c.jpg

Nuostabi dovana vaikams

Įdomus konstravimo rinkinys vaikams nuo 10 metų ir serialo „LEGO® DREAMZzz™“ gerbėjams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DREAMZZZ prekės ženklo asortimento. 71469 LEGO® DREAMZzz™ Košmariškas ryklių laivas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71469 LEGO® DREAMZzz™ Košmariškas ryklių laivas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71469 LEGO® DREAMZzz™ Košmariškas ryklių laivas

Kodas: 4040101-6493
Barkodas: 5702017419428
13260
15600
132,60 €
156,00 €
-15% vaikiškoms prekėms perkant bent 2! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-05-06
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus