I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ mėn.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Leiskite savo mažajam tyrinėtojui pasinerti į gamtos pasaulį su LEGO® DUPLO® Mano pirmuoju ekologiniu sodu (10984). Rinkinyje gausu priemonių, kurios įkvėps tėvų pokalbius su vaikais apie sodo augalus ir supažindins vaikus su ekosistemos idėja. Rinkinyje gausu žaislų, kuriuos galės tyrinėti maži pirštukai, įskaitant žaislinį pomidorą, morką ir arbūzą, taip pat medžius, gėles, laukinę gyvūniją ir orų kaladėles. Pasibaigus žaidimams viskas tvarkingai sudedama į LEGO DUPLO kaladėlių dėžę.

Žaislai, skatinantys vaikų mokymąsi

LEGO DUPLO My first rinkiniai suteikia neribotas galimybes mokytis išradingai ir žaismingai. Su spalvingais šio praktiško rinkinio dėliojimo elementais, lavinančiais smulkiąją motoriką, mažyliai sužinos, kaip auga daržovės ir vaisiai. Augalai turi mielus veidelius, kurie skatina vaikų saviraišką ir padeda suprasti įvairovę, nes su šiuo žaviu maisto figūrėlių rinkiniu jie mėgaujasi nesibaigiančiomis kūrybinėmis pramogomis.

  • Lavinamieji žaislai mažyliams. Su LEGO® DUPLO® Mano pirmuoju ekologiniu sodu mažyliai nuo 18 mėnesių pažins gamtą, gyvūnus ir sužinos, kaip sode auga augalai.
  • Daug funkcijų smagiam žaidimui. Rinkinį sudaro žaislinis pomidoras, morka ir arbūzas, taip pat lietaus debesies ir vaivorykštės kaladėlės, medžiai, gėlės, boružėlė, bitė, bičių avilys ir laistytuvas.
  • Lavinančios kūrybinės pramogos. Šis universalus LEGO® DUPLO® rinkinys padės atskleisti vaikų saviraišką ir lavins jų smulkiąją motoriką, kai jie mėgausis nesibaigiančiomis kūrybinėmis pramogomis pažindami sodą.
  • Dovana mažiesiems gamtos mylėtojams. Ieškote mokomojo žaislo vaikams nuo 18 mėnesių, mylintiems sodą? Padovanokite šį kūrybišką žaislą gimtadienio, švenčių ar ypatinga proga.
  • Priemonė, padėsianti vaikams išmokti tvarkytis. Statomų kaladėlių dėžė, kurioje pasibaigus žaidimui laikomos visos detalės, yra 18 cm aukščio, 36 cm pločio ir 18 cm gylio.
  • Vaizduotės lavinimas. Paįvairinkite savo mažojo konstruotojo ekologiško maisto auginimo linksmybes su Augančia morka (10981), Vaisių ir daržovių traktoriumi (10982) ir Ekologiniu turgumi (10983).
  • Išsamios instrukcijos. Rinkinyje yra aiškios iliustruotos instrukcijos, o programėlėje „LEGO® Builder“ pateikiama skaitmeninė versija – pradžiamokslis sėkmingam startui.
  • Puiki pradžia. Visi LEGO® DUPLO® rinkiniai yra meistriškai sukurti ir pasižymi įtraukiančiomis istorijomis, daugybe spalvų, įvairiais personažais ir gausybe detalių nuostabiai jūsų mažylio gyvenimo pradžiai.
  • Nuosekli kokybė. Nuo pat 1969 metų LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl juos patogu paimti, sujungti ir išardyti mažais pirštukais.
  • Užtikrintas saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® DUPLO® kaladėlės ir detalės testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

10984_lifestyle-645b92e682dfb.jpg

Lauko linksmybių į namus atnešantis rinkinys

Nudžiuginkite lauke mėgstančius žaisti mažylius šiuo mielu sodo rinkiniu su daugybe konstruojamų gyvūnėlių ir augalų.

10984_hero-645b92ec19d39.jpg

Gausybė žaidimo galimybių

Konstruodami sodo elementus vaikai lavina dėliojimo įgūdžius, o pasirinkdami orus sužino, kaip auginamas maistas.

10984_build-645b92f15c6d7.jpg

Daugiau smagumo

Dera su kitais „Mano pirmaisiais rinkiniais“ ir su mokomaisiais LEGO® DUPLO® konstravimo žaislais (parduodama atskirai).

10984_inthebox-645b92f5b26ea.jpg

Ištisos valandos paprastų modelių konstravimo

Net mažiausius vaikus nudžiugins sėkmingas LEGO® DUPLO® rinkinių, sudarytų iš paprastų ryškiaspalvių kaladėlių, konstravimas.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10984 LEGO® DUPLO My First Ekologinis sodas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10984 LEGO® DUPLO My First Ekologinis sodas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10984 LEGO® DUPLO My First Ekologinis sodas

Kodas: 4040101-6171
Barkodas: 5702017416984
3317
4699
33,17 €
33,17 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus