I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO ANIMAL CROSSING
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Su „LEGO® Animal Crossing™“ Julian gimtadienio vakarėlio (77046) rinkiniu kūrybingi vaikai nuo 6 metų mėgausis nesibaigiančiu nevaržomu žaidimu vaidmenimis ir kurs mėgstamo vaizdo žaidimo scenas. Modifikuojamame rinkinyje gausu mielų priedų, kuriuos vaikai atpažins iš mėgstamo vaizdo žaidimo. Duokite kelią linksmoms nesibaigiančioms istorijoms!

Vaikai rengia gimtadienio vakarėlį Julian – žirgui, mergaitėms ir berniukams pažįstamam iš vaizdo žaidimo serijos. Jie dovanoja Julian mikrofoną ir Bell coin elementą bei dalijasi keksiukais, kol šis pučia žvakutes ant gimtadienio torto. Šventei pasibaigus vaikai gali modifikuoti konstruojamą sceną, perkeldami pagrindo plokšteles ir pertvarkydami žaislinius balionus, papuošimus bei priedus.

Leiskite vaikams išbandyti visas tinkinamas vaizdo žaidimo serijos „Animal Crossing“ linksmybes. Rinkinys, neabejotinai nudžiuginsiantis gimtadienio proga bet kurį Julian gerbėją, gali būti derinamas su kitais „LEGO Animal Crossing“ kūrybiniais konstravimo rinkiniais, kad pramogos niekada nesibaigtų.

  • Kūrybinis konstruojamas žaislas vaikams – su „LEGO® Animal Crossing™“ Julian gimtadienio vakarėlio rinkiniu mergaitės ir berniukai nuo 6 metų, žaisdami vaidmenimis, kurs vaizdo žaidimo scenas bei naujas istorijas ir keis rinkinio detales.
  • Pritaikomas žaislas vaikams – su žirgo Julian minifigūrėle ir daugybe priedų, kuriuos vaikai atpažins iš vaizdo žaidimo serijos „Animal Crossing“.
  • Kūrybinis žaislas – švęsdami kartu su Julian ir leisdami muziką, kabindami balionus ir papuošimus bei padėdami užpūsti žvakutę ant gimtadienio torto vaikai kurs nesibaigiančias vaidmenų istorijas.
  • Lengvai pritaikomas žaislas – panaudodami visus kūrybinius įgūdžius vaikai, sukeisdami modulines plokšteles ir priedus, sukurs tokią konstruojamą „Animal Crossing™“ sceną, kokios panorės.
  • „LEGO® Animal Crossing™“ gimtadienio dovana – ieškote dovanos vaikams, mėgstantiems vaizdo žaidimą? Šis pritaikomas konstruojamas žaislas, kupinas linksmybių, bus puiki dovana.
  • Sukonstruokite linksmybes – derinkite su kitais „LEGO® Animal Crossing™“ rinkiniais (parduodami atskirai) ir išplėskite konstravimo rinkinių asortimentą.
  • Kūrybiniai konstruojami žaislai – su „LEGO® Animal Crossing™“ rinkiniais vaikai, pasitelkdami pasakojimo įgūdžius, kurs kūrybines žaidimo istorijas.
  • Matmenys – standartinis 170 detalių rinkinys yra per 9 cm aukščio, 17 cm pločio ir 10 cm gylio.

77046_lifestyle-6601708eb1ffc.jpg

Konstruojamas kūrybinis žaislas vaikams

Su šia „Animal Crossing™“ gerbėjams skirta dovana vaikai galės paminėti Julian gimtadienį ir paįvairinti vakarėlio sceną.

77046_hero-6601709435f57.jpg

Betarpiškas žaidimas toli nuo ekrano

Net ir atsitraukę nuo ekranų vaikai galės toliau tyrinėti „Animal Crossing™“ pasaulį su pažįstamomis detalėmis ir veikėjais.

77046_build-6601709a5d417.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

77046_77047_77048_77049_77050_inthebox-6601709fd109f.jpg

Plėskite konstruotojų bendruomenę

Dėl modulinių pagrindo plokštelių dovaną galima derinti su kitais „LEGO® Animal Crossing™“ rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO ANIMAL CROSSING prekės ženklo asortimento. 77046 LEGO® Animal Crossing™ Julian gimtadienio vakarėlis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 77046 LEGO® Animal Crossing™ Julian gimtadienio vakarėlis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

77046 LEGO® Animal Crossing™ Julian gimtadienio vakarėlis

Kodas: 4040101-6967
Barkodas: 5702017591452
1444
1699
14,44 €
16,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus