I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Kai ir Ras automobilio ir motociklo mūšis (71789) – tai tobulas būdas supažindinti vaikus nuo 4 metų amžiaus su kupinu jaudulio NINJAGO® pasauliu ir konstravimo iš LEGO® kaladėlių džiaugsmu. Į šį fantastišką konstravimo rinkinį įeina drakono automobilis, visureigis, Kajaus ir Lordo Raso minifigūrėlės, mėlynojo žaibo detalė eksponavimo laikiklyje ir 2 liepsnos elementai, su kuriais vaikai galės žaisti įdomų veiksmą iš NINJAGO televizijos serialo „Dragons Rising“.

Pradedančiųjų LEGO rinkinys moko vaikus, kaip konstruoti

Šis LEGO NINJAGO žaidimo rinkinys su transporto priemonėmis specialiai sukurtas vaikams nuo 4 metų amžiaus, kad suteiktų nuostabių konstravimo ir žaidimo įspūdžių. Kiekviename kaladėlių maišelyje yra konstruojamas modelis ir personažas, kad vaikai galėtų pasinerti į veiksmą. Taip pat pridedama pradinė kaladėlė, kuri suteiks dalinį pagrindą vaikams pradėti konstruoti.

Smagūs skaitmeniniai įspūdžiai mažiesiems LEGO konstruotojams

Su programėle „LEGO Builder“ ir vaiku galite leistis į lengvą ir paprastą konstravimo nuotykį. Čia galima priartinti ir sukinėti modelius trimatėje erdvėje, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo pažangą.

  • Pradedančiųjų LEGO® rinkinys – mokydamiesi konstruoti su Kai ir Ras automobilio ir motociklo mūšio (71789) žaidimo rinkiniu vaikai nuo 4 metų amžiaus gali atkurti veiksmą iš NINJAGO® TV serialo „Dragons Rising“.
  • 2 minifigūrėlės – į komplektą įeina Kajus ir Lordas Rasas, turintis auksinį kūjį, kad mažieji nindzių gerbėjai galėtų žaisti įdomius gėrio ir blogio mūšius.
  • Nindzių lenktynių veiksmas – Kajus gali lenktyniauti drakono lenktynių automobiliu, apginkluotu auksiniais ašmenimis, ir bandyti įveikti Lordą Rasą jo visureigyje su auksiniais taranais.
  • Mėlynasis žaibas – su šiuo žaidimo rinkiniu suteikiama mėlynojo žaibo detalė, kurią veikėjai turi sučiupti, kad mūšį laimėtų.
  • Papildoma dovanėlė vaikams nuo 4 metų amžiaus – šis žaidimo rinkinys nindzių gerbėjams suteikia neribotas galimybes žaisti ir tobulinti pasakojimo įgūdžius.
  • Pramogos, kurias galima pasiimti – Kajaus drakono lenktynių automobilis yra per 6 cm aukščio, 22 cm ilgio ir 6 cm pločio, kad vaikai galėtų pasiimtijį eidami žaisti pas draugus.
  • Naujas būdas konstruoti – programėlė „LEGO® Builder“ padės vaikams leistis į intuityviai suprantamą konstravimo nuotykį, jie galės išsaugoti rinkinius, stebėti pažangą ir priartinti bei sukinėti modelius trimatėje erdvėje.
  • Supažindinimas su konstravimu LEGO® kaladėlėmis – žaidimo rinkiniai vaikams nuo 4 metų padeda mažiesiems išmokti konstruoti ir dalytis džiaugsmu su visa šeima.
  • Aukšta kokybė – daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gaminamos taip, kad kiekvieną kartą jos susijungtų vienodai ir užtikrintai.
  • Visada patikimose rankose – LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

71789_lifestyle-6479c05b0bfec.jpg

NINJAGO® automobilio ir motociklo mūšis

Su šauniu nindzių transporto priemonių rinkiniu ir 2 figūrėlėmis vaikai nuo 4 metų mokysis konstruoti LEGO® kaladėles.

71789_hero-6479c06116ccf.jpg

Viskas, ko reikia mažiesiems konstruotojams

Transporto priemonių rinkinys su pradine kaladėle suteiks jauniesiems konstruotojams puikių konstravimo ir žaidimo įspūdžių.

71789_build-6479c0673dc9e.jpg

Smagi suartinanti patirtis

Tėvai ir globėjai patirs nepakartojamų akimirkų su vaikais, kai drauge konstruos šį transporto priemonių rinkinį.

71789_inthebox-6479c06d1e5e6.jpg

Be galo smagi dovana nindzių gerbėjams

Atkurdami jaudinančias serialo „NINJAGO® Dragons Rising“ veiksmo scenas, vaikai lavins pasakojimo įgūdžius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO NINJAGO prekės ženklo asortimento. 71789 LEGO® NINJAGO® Kai ir Ras automobilio ir motociklo mūšis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71789 LEGO® NINJAGO® Kai ir Ras automobilio ir motociklo mūšis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71789 LEGO® NINJAGO® Kai ir Ras automobilio ir motociklo mūšis

Kodas: 4040101-6417
Barkodas: 5702017413044
1718
2499
17,18 €
17,18 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus