I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO ICONS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Atsisėskite – pats laikas iš naujo patirti pasivažinėjimo mėgstamiausiais linksmaisiais kalneliais džiaugsmą. Bet palaukite, nėra kur skubėti. Šie LEGO® Linksmieji kalneliai su kilpa (10303) yra suaugusiesiems skirtas konstravimo projektas. Taigi, neskubėkite kruopščiai konstruodami visas šio funkcionalaus linksmųjų kalnelių modelio detales.

Posūkiai ir vingiai

Gravitaciniuose linksmuosiuose kalneliuose yra vienas traukinys ir įlaipinimo stotis su atidaromomis užtvaromis ir valdymo pultu. Pritvirtinkite keleivius nuleisdami apsauginius rėmus. Tada atleiskite stabdį, kad traukinys nuvažiuotų į lifto apačią. Įjunkite liftą ir mėgaukitės linksmųjų kalnelių kilpomis ir posūkiais. Papildykite linksmuosius kalnelius LEGO „Powered Up“ (galima įsigyti atskirai) ir liftą valdykite automatiškai. Tarp priedų yra parko suoliukas su žemėlapiu, balionų vežimėlis, riestainių vežimėlis, dešrainių kioskas ir ūgio matuoklis.

Kur važiuosite toliau?

Mėgaukitės kokybišku laisvalaikiu su pažangiais LEGO rinkiniais, specialiai sukurtais suaugusiesiems, kurie mėgsta įtraukiančius modelius ir įspūdingus eksponatus.

  • Linksmųjų kalnelių modelis suaugusiesiems. Papildykite savo LEGO® atrakcionų kolekciją šiuo kolekciniu LEGO linksmųjų kalnelių su kilpa konstravimo rinkiniu (10303). Projektas suaugusiesiems ir dovanos idėja visiems, mėgstantiems pramogų parkus.
  • Suteikite savo atrakcionui galios. Sukurtas pagal realų atrakcioną, šis konstruojamas modelis yra paruoštas LEGO® „Powered Up“ (galima įsigyti atskirai), kad savo linksmuosius kalnelius galėtumėte patobulinti automatiškai veikiančiu liftu.
  • Atrakciono detalės. Tarp priedų yra parko suoliukas su žemėlapiu, balionų vežimėlis, riestainių vežimėlis, dešrainių kioskas, ūgio matuoklis ir dengta įlaipinimo stotis su atidaromomis užtvaromis ir valdymo pultu.
  • 11 minifigūrėlių. Rinkinyje yra atrakciono operatorius, balionų pardavėjas, riestainių pardavėjas, dešrainių pardavėjas, močiutė, berniukas ir penki atrakciono keleiviai. Šešios minifigūrėlės turi apsukamas galvas skirtingoms emocijoms reikšti.
  • Sukonstruokite eksponuojamą modelį. Pastatykite šį atrakciono modelį ir grožėkitės jo įvairiausiomis detalėmis.
  • Linksmieji kalneliai dovanų. Nudžiuginkite pramogų parko gerbėją ar suaugusį LEGO® konstruotoją šiuo rinkiniu, kurį galima smagiai konstruoti ir branginti kaip kolekcinį modelį.
  • Matmenys. Šis modelis yra 92 cm aukščio, 85 cm pločio ir 34 cm gylio.
  • Projektas suaugusiesiems. Šis LEGO® rinkinys priklauso konstruojamų modelių kolekcijai, skirtai suaugusiems konstravimo gerbėjams, kuriems patinka pribloškiantis dizainas, įmantrios detalės ir elegantiška inžinerija.
  • Kokybiškos medžiagos. LEGO® konstravimo kaladėlės gaminamos iš kokybiškų medžiagų. Jos pasižymi nuolatine kokybe, suderinamumu ir visuomet lengvu sujungimu bei atskyrimu – nuo pat 1958 metų.
  • Garantuotas saugumas. Kuriant LEGO® dalis didžiausias dėmesys skiriamas saugai ir kokybei. Štai kodėl jos nuodugniai išbandomos, kad galėtumėte neabejoti, jog šis modelis yra tvirtas.

10303_lifestyle-65d5cbdc586cf.jpgNaujas pramogų parko atrakcionas

Sukonstruokite veikiančius LEGO® linksmuosius kalnelius su kilpa ir papildykite LEGO atrakcionų kolekciją šiuo projektu suaugusiesiems.

10303_hero-65d5cbe38d275.jpg

Kur jie jus nuveš?

Kūrybiško konstravimo projektas suaugusiems. Galima prijungti LEGO® Powered Up (parduodama atskirai) keltuvui motorizuoti.

10303_build-65d5cbe9b778e.jpgMėgaukitės maloniomis akimirkomis pramogų parke

Su tokiomis detalėmis, kaip suolelis, žemėlapis, balionų vežimėlis, riestainių vežimėlis, dešrainių prekystalis ir ūgio liniuotė.

10303_inthebox-65d5cbf1c9ef9.jpgNepakartojamos pramogos atrakcionų parke

Akį traukianti puošmena linksmųjų kalnelių gerbėjams, įkvėpta įspūdingiausių pasaulio linksmųjų kalnelių.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO ICONS prekės ženklo asortimento. 10303 LEGO® Icons Linksmieji kalneliai su kilpa - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10303 LEGO® Icons Linksmieji kalneliai su kilpa - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10303 LEGO® Icons Linksmieji kalneliai su kilpa

Kodas: 4040101-6208
Barkodas: 5702017153247
33999
39999
339,99 €
399,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus