I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO GABBY’S DOLLHOUSE
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Nudžiuginkite „DreamWorks“ animacinio televizijos serialo „Gabės lėlių namai“ gerbėjus nuo 4 metų LEGO® maisto gaminimo su Keikiu pramogų (10785) rinkiniu, kuriame jie ras linksmų personažų ir priedų.

Kūrybiškas maisto gaminimas Gabės virtuvėje

Vaikai gali prisijungti prie Gabės ir Keikio virtuvėje, kurioje verda veiksmas. Čia jie ras maišytuvą ir pyragui gaminti reikiamus ingredientus – plaktos grietinėlės, vaisių ir šokolado, taip pat virtuvės šefo katinėlio orkaitę. Didelis kelių aukštų pyragas turi besisukantį viršutinį aukštą, kurį galima papuošti gardžiais skanėstais – glaisto sluoksniu, vaisiais, šokoladu ir 2 auksinėmis žvaigždutėmis. Torto dėžės pradinė kaladėlė suteiks vaikams konstravimo malonumą. Pasibaigus žaidimui visus priedus galima sudėti į torto vidų. Dėžutėje vaikai ras spalvotas iliustruotas instrukcijas, o programėlėje „LEGO Builder“ – priartinimo ir pasukimo įrankius.

Pramogos su šeima

Rinkiniai, skirti vaikams nuo 4 metų, yra puikus būdas suaugusiesiems mėgautis konstravimo pramogomis su mažaisiais, nesvarbu, ar jie yra patyrę LEGO gerbėjai, ar pirmą kartą susipažįsta su LEGO kaladėlėmis.

  • „Gabės lėlių namų“ žaidimo rinkinys – LEGO® maisto gaminimo su Keikiu pramogų (10785) rinkinys vaikams nuo 4 metų suteiks daugybę kūrybiškų linksmybių virtuvėje.
  • Žinomi personažai – Gabės minifigūrėlė, Keikio figūrėlė, nedidelė konstruojama virtuvė su dubenėliu, ingredientais pyragui kepti ir kitais priedais, taip pat milžinišku pyragu su puošybos elementais ir besisukančia viršutine dalimi.
  • Kūrybiška maisto gamyba – Gabės virtuvėje netrūksta pramogų, tad vaikai linksminsis kurdami smagias istorijas su ingredientais torto gamybai, virtuvės šefo katinėlio orkaite ir milžinišku pyragu su puošybos elementais.
  • Pramogų kupinas rinkinys vaikams – LEGO® rinkiniai vaikams nuo 4 metų su pradine kaladėle ir paprastais konstravimo žingsniais skatina vaikų raidą ir supažindina su kūrybiniu konstravimu.
  • Nešiojamas žaidimas – atidarius didelį, per 6 cm aukščio, 6,5 cm pločio ir 6,5 cm gylio tortą jame galima laikyti visus rinkinio priedus.
  • Kūrybiškas konstravimas – spausdintose iliustruotose instrukcijose pateikiama kiekvieno konstravimo etapo paskirtis, o programėlėje „LEGO® Builder“ yra skaitmeniniai priartinimo ir pasukimo įrankiai, leidžiantys vaikams vizualizuoti kuriamą modelį.
  • Išplėskite pramogas – platus LEGO® rinkinių vaikams nuo 4 metų pasirinkimas supažindina vaikus su mėgstamiausių filmų herojų, televizijos personažų ir kasdienių veikėjų visata.
  • Garantuota kokybė – LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia.
  • Užtikrinta sauga – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

10785_lifestyle-64c9e583ebac7.jpg

Pramogos virtuvėje Gabės lėlių namų gerbėjams

Supažindinkite mažuosius su kūrybiniu konstravimu, pasitelkdami populiarius serialo veikėjus, konstruojamą virtuvę ir priedus.

10785_hero-64c9e58b56c4b.jpg

Mažoms rankutėms ir didelei vaizduote

Rinkinyje vaikai nuo 4 metų ras pyragaičio pradinę kaladėlę, o kiekviename maišelyje – modulinių dalių ir atskirą konstruktorių.

10785_build-64c9e5928d236.jpg

Pramogos su šeima

Žaisdami drauge su mažaisiais konstruotojais suaugusieji dalysis konstravimo patirtimi ir džiugiomis akimirkomis.

10785_inthebox-64c9e5996d024.jpg

Nesibaigiančios pramogos su Gabe ir Keikiu

Gabės virtuvėje vaikai su malonumu maišys ingredientus, pašaus į orkaitę ir papuoš iškeptą pyragą gardumynais.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO GABBY’S DOLLHOUSE prekės ženklo asortimento. 10785 LEGO® Gabby's Dollhouse Maisto gaminimo su Keikiu pramogos - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10785 LEGO® Gabby's Dollhouse Maisto gaminimo su Keikiu pramogos - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10785 LEGO® Gabby's Dollhouse Maisto gaminimo su Keikiu pramogos

Kodas: 4040101-6457
Barkodas: 5702017424095
934
1099
9,34 €
10,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus