I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 2+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Vaikams nuo 2 metų amžiaus padėkite išvalyti miestą su LEGO® DUPLO® žaisliniu miesto šiukšlių perdirbimo sunkvežimiu (10987). Ši tikroviška šiukšliavežė smalsiems jauniesiems protams suteikia galimybę žaisti aplink matomą pasaulį. Vaikai galės sužinoti apie atliekų perdirbimą, jų rūšiavimą į atitinkamus konteinerius, ir šiukšlių išvertimą į sunkvežimį.

Edukaciniai žaislai, suteikiantys žaidimams gyvumo

Atliekų rūšiavimo linksmybės mažylius supažindina su jų spalvomis: jie sužino, kuri atliekų kaladėlė priklauso kuriam atitinkamos spalvos rūšiavimo konteineriui. Konteineriai turi atkeliamus dangčius, padedančius lavinti smulkiąją motoriką, kai, prireikus šiukšles sutvarkyti, piršteliais reikia šiuos konteinerius atidaryti ir uždaryti. Ikimokyklinio amžiaus vaikams patiks šį sunkvežimį vežioti ir, atvažiavus į perdirbimo vietą, krovinį išpilti.

Žaidimas tikro pasaulio vaidmenimis

Šis betarpiškas žaislas vaikams, žaidžiantiems tikru gyvenimu pagrįstus kasdienybės herojaus, susidraugaujančio su paklydusiu šuneliu, ir pasiimančio šį šunelį pasivažinėti sunkvežimiu, nuotykius, padeda lavinti smulkiosios motorikos įgūdžius.

  • Edukacinis žaislas, mokantis tausoti aplinką – LEGO® DUPLO® miesto šiukšlių perdirbimo sunkvežimis (10987) – moko mažylius apie atliekų rūšiavimą, kol šie žaidžia aplink save matomą pasaulį.
  • Daug funkcijų turintis žaislas mažyliams – su šiukšliaveže besisukančiais ratais ir išverčiamu kėbulu, 3 spalvingais atliekų rūšiavimo konteineriais, darbininku, šunelio figūrėle ir šluota.
  • Mokomasis žaislas vaikams, skatinantis žaisti kūrybiškai – vaikai lavina smulkiosios motorikos įgūdžius, mokosi atpažinti spalvas ir įsivaizduoja esą darbštūs šiukšlių surinkėjai, rūšiuojantys atliekas.
  • Tikras malonumas mažyliams – skatinkite vaiko domėjimąsi aplinka su šia veiklos pilna gimtadienio, šventine ar netikėta dovana vaikams nuo 2 metų amžiaus.
  • Erdvė žaisti – sunkvežimis yra per 11 cm aukščio, 16 cm ilgio ir 7 cm pločio, todėl vietos darbininkui sutalpinti į sunkvežimio kabiną yra apstu.
  • Skaitmeninės konstravimo instrukcijos – programėlėje „LEGO® Builder“ pateikiama skaitmeninė spausdintųinstrukcijų, pridedamų prie šio rinkinio, versija.
  • Visi LEGO® DUPLO® mokomieji žaislai vaikams yra meistriškai suprojektuoti su išradingomis funkcijomis, skatinančiomis nevaržomą lavinamąjį žaidimą, kuriame su vaikais gali dalyvauti ir tėvai.
  • LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai atitinka reiklius pramonės kokybės standartus, todėl jie yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti mažais piršteliais – taip jau yra nuo pat 1969 metų.
  • LEGO® DUPLO® kaladėlės ir detalės mėtomos, kaitinamos, traiškomos, susukamos ir kitaip analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežčiausius vaikų saugumo standartus.

10987_lifestyle-6479a403ccca3.jpg

Smagu rūšiuoti atliekas su šiukšliaveže

Rūšiuodami šiukšles ir išversdami jas iš riedančio sunkvežimio mažyliai susipažins su atliekų perdirbimu.

10987_hero-6479a40a06834.jpg

Lavinkite mažylių įgūdžius

Šis žaislas padeda mažyliams lavinti smulkiosios motorikos įgūdžius ir moko atpažinti bei derinti spalvas.

10987_build-6479a4103d3fb.jpg

Puiki dovana vaikams, kuriems patinka žaisti su mašinomis.

„LEGO® DUPLO® Town“ rinkiniai padeda vaikams lavinti įgūdžius imituojant aplinkinį pasaulį (rinkiniai parduodami atskirai).

10987_inthebox-6479a4173527a.jpg

Didelės kaladėlės tobulai tinka mažyliams

LEGO® DUPLO® rinkiniuose yra ryškiaspalvių kaladėlių, kurios tobulai tinka suimti ir dėlioti mažomis rankutėmis.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10987 LEGO® DUPLO Town Šiukšlių perdirbimo sunkvežimis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10987 LEGO® DUPLO Town Šiukšlių perdirbimo sunkvežimis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10987 LEGO® DUPLO Town Šiukšlių perdirbimo sunkvežimis

Kodas: 4040101-6382
Barkodas: 5702017416236
1699
1999
16,99 €
19,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus