I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 2+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Superherojai nuo 2 metų amžiaus pasineria į veiksmą žaisdami vaidmenimis savo mėgstamus personažus LEGO® DUPLO® Marvel Žmogaus voro namuose (10995). Įkvėpti „Disney+“ serialo vaikai su šia voriuko dovana gali kurti scenas iš serialo, supindami tinklą išgelbėti katei, palaistydami augalą žaisliniu laistytuvu ir padėdami augalui augti.

Betarpiškas konstruktorius išradingiems mažyliams

Daugybė pramogų mažiesiems Žmogaus voro gerbėjams. Šis žaidimo rinkinys turi 3 figūrėles – voriuką, Ghost-Spider ir katę Bootsie – augalą, kurį vaikai gali auginti papildydami stiebą kaladėlėmis, voratinklio elementą, kuris suteikia personažams apsisukti aplink apšvietimo stulpą kaip TV seriale, ir varstomas duris bei langus, pritaikytus darinėti smulkiais piršteliais.

Žaidimas visai šeimai

LEGO DUPLO žaisliniai konstruojami rinkiniai įkvepia nevaržomai pramogauti, užsiimti saviraiška ir smagiai lavintis ikimokyklinio amžiaus vaikams bei suteikia tėveliams ir mažyliams žaisti ir siekti lavinimosi aukštumų drauge.

  • Pramoga mažiesiems superherojams. Ikimokyklinio amžiaus vaikai nuo 2 metų, kuriems patinka veiksmo žaidimas, gali atkurti „Disney+“ serialo „Spidey and His Amazing Friends“ scenas su rinkiniu LEGO® DUPLO® Marvel Žmogaus voro namai (10995).
  • Ypatybės išradingam žaidimui. Su voriuko figūrėle, Ghost-Spider ir kate Bootsie, augančiu augalu, laistytuvu, voratinklio elementu ir pastatu su varstomomis durimis ir langu.
  • Lavina įgūdžius. Kabindami voratinklį prie apšvietimo stulpo ir varstydami duris bei langus mažieji lavina savo motorikos įgūdžius. Įsijausdami į voriuko ir Ghost-Spider vaidmenis mažyliai lavina saviraišką.
  • Dovana voriuko gerbėjams. Nudžiuginkite mažylius nuo 2 metų amžiaus su šia dovana išskirtinei progai arba gimtadieniui, kuri įkvepia išradingam žaidimui.
  • Matmenys. Ši konstruoti ir žaisti skirta voriuko dovana yra 21 cm aukščio, 9 cm pločio ir 8 cm gylio, todėl suteikia begalę pramogų mažiesiems superherojams.
  • Nuoseklios instrukcijos. Rinkinyje yra aiškios iliustruotos instrukcijos, o programėlėje LEGO® Builder yra skaitmeninė versija, kad bet kas galėtų lengvai konstruoti LEGO kaladėlėmis.
  • Mokymasis žaidžiant. Visi LEGO® DUPLO® Marvel žaidimo rinkiniai yra meistriškai suprojektuoti su spalvingomis, mažyliams pritaikytomis kaladėlėmis ir išradingomis funkcijomis, skatinančiomis nevaržomą lavinamąjį žaidimą.
  • Kokybiškas produktas. LEGO® DUPLO® rinkiniai atitinka griežčiausius pramonės kokybės standartus, todėl jie yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti smulkiais piršteliais – taip jau yra nuo pat 1969 metų.
  • Svarbiausia sauga. Šio LEGO® DUPLO® voriuko rinkinio kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos tenkina griežčiausius vaiko saugos standartus.

10995_lifestyle-63e4ff61c4e0b.jpg

Serialo įkvėptas smagus Voro rinkinys

Perkelkite „Disney+“ serialo „Spidey and His Amazing Friends“ nuotykius į namus su betarpišku Voro namų modeliu.

10995_hero-63e4ff99d7cec.jpg

Pasijauskite superherojais su savo mažyliu

Padėkite Vorui ir Vorui-vaiduokliui palaistyti augalą ir nerk į veiksmą gelbėjant katę Butsę.

10995_build-63e50019e8f08.jpg

Pagrindinių įgūdžių lavinimas

Vaikai lavina saviraišką ir smulkiosios motorikos įgūdžius tyrinėdami rinkinį drauge su mėgstamiausias veikėjais.

10995_inthebox-63e50026c107f.jpg

Dovana padedantiesiems voratinklių metikams

Kūrybiškas rinkinys, turintis 3 figūrėlės iš „Disney+“ serialo, yra puiki dovana mažiesiems superherojams nuo 2 metų.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10995 LEGO® DUPLO Super Heroes Žmogaus voro namai - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10995 LEGO® DUPLO Super Heroes Žmogaus voro namai - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10995 LEGO® DUPLO Super Heroes Žmogaus voro namai

Kodas: 4040101-5971
Barkodas: 5702017417783
1959
2799
19,59 €
19,59 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus