I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO DOTS
Kilmės šalis: Danija

Apie prekę

Suintriguokite kūrybingus vaikus nuo 6 metų su šiuo smagiu LEGO® DOTS Šauniausiu vakarėlio rinkiniu (41806). Greitam konstravimui ir dekoravimui paruoštas rinkinys suteikia galimybę kurti ir eksperimentuoti, be to, jis padeda tėvams pasirūpinti, kad vaikų būrys nenuobodžiautų.
Šauniausias LEGO DOTS vakarėlis
Šį išradingą rinkinį sudaro 6 tinkinami pyragaičiai su nuimamu glajumi, po kuriuo galima ką nors paslėpti, 6 apyrankės, 6 girliandų segmentai ir virvelė jiems pakabinti bei gausybė plytelių, vėliavėlių, pakabukų ir lipdukų, kuriais vaikai gali išsireikšti taip, kaip jiems patinka. Taip pat pridedama vakarėlio idėjų, kurios padės tėvams surengti gražiausią šventę savo vaikams.
Pramogos vaikams, kuriems patinka rankdarbiai ir dizainas
DOTS rinkiniai supažindina vaikus su LEGO žaidimu ir eksperimentavimu kuriant ir dekoruojant skirtingus rinkinius, nes kūrybos stebuklas slypi vaikų vaizduotėje. Šis rinkinys skirtas grupinei veiklai, be to, gimtadienių arba susitikimų svečiai išsiskirsto po namus su savo dovanėlėmis.
  • Laukia kūrybiškas dekoravimas. Nustebinkite rankdarbių gerbėją nuo 6 metų šiuo LEGO® DOTS Šauniausiu vakarėlio rinkiniu (41806), kurį sudaro 6 pyragaičiai, 6 apyrankės, 6 girliandos dalys ir daugybė kitų gėrybių.
  • Surenkite vakarėlį. Vaikai gali padėti pasiruošti, dekoruodami girliandą, ir kurti pyragaičius bei apyrankes vakarėlio metu. Rinkinį sudaro dalijami lankstinukai vaikams ir vadovas tėvams.
  • Kas yra viduje. Laukia nevaržomos vakarėlio pramogos. Rinkinį sudaro 6 girliandos segmentaisu virvele, 6 pyragaičiai, 6 apyrankės, gausybė plytelių, pakabukų, padalijamas lipdukų lapas ir daugybė dizaino idėjų.
  • Smagi grupinė veikla. Šios kūrybinės galimybės patiks kiekvienam rankdarbius ir dizainą mėgstančiam vaikui. Pyragaičiai ir apyrankės taps smagiomis vakarėlio dovanomis, kurias vaikai su malonumu pasiims namo.
  • Išradingos kompaktiško dydžio pramogos. Kiekvienas pyragaitis yra 6 cm aukščio ir 6 cm pločio ir gylio bei turi nuimamą kremo sluoksnį ir slaptą skyrelį smulkmenoms viduje.
  • Dekoruoti galima iškart. Pakuotės viduje esančios idėjos padės mikliai surinkti dekoracijas, be to, suteikiama daug erdvės, plytelių ir kitų galimybių vaikams kurti savo dizainą ar kas tik jiems patinka.
  • Savarankiškas dizainas. Šis LEGO® DOTS rinkinys atveria nevaržomą galimybę kurti. Spalvingi pyragaičiai ir apyrankės suteikia progą lavinti vaikų kūrybiškumą ir išradingumą pramogaujant.
  • Nevaržomas žaidimas ir saviraiška. LEGO® DOTS supažindina vaikus su LEGO žaidimų teikiamu džiaugsmu kuriant ir tinkinant savo kambario puošmenas ir papuošalus kiek tik jiems patinka.
  • Kokybė be kompromisų. Nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius patikimą sujungimą.
  • Svarbiausia sauga. LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie tenkintų griežtus pasaulinius saugos standartus.

41806_lifestyle-63e60897a4329.jpg

Tinkinamos drobės smagiems vakarėliams

Lavinkite vaikų dizaino įgūdžius su šauniomis LEGO® DOTS drobėmis. Vaikai ir tėvai gali drauge kurti puošmenas vakarėliui.

41806_hero-63e6089e67158.jpg

Sukurk dar dailesnes vakarėlio dekoracijas

Su šiuo rinkiniu vaikai surengs išskirtinį vakarėlį, kurį papuoš girlianda, keksiukais, apyrankėmis ir kitomis dekoracijomis.

41806_inthebox-63e608b6cc4d6.jpg

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DOTS prekės ženklo asortimento. 41806 LEGO® DOTS Šauniausias vakarėlio rinkinys - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 41806 LEGO® DOTS Šauniausias vakarėlio rinkinys - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41806 LEGO® DOTS Šauniausias vakarėlio rinkinys

Kodas: 4040101-6009
Barkodas: 5702017432182
3479
5799
34,79 €
57,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus