I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Sora transformuojamas robotas-lenktyninis motociklas (71792) turi viską, ko reikia vaikams nuo 8 metų amžiaus norint atkurti ypač greitą veiksmą iš TV serialo „NINJAGO® Dragons Rising“. Žaidimo rinkinyje yra lankstomas robotas, kurį galima lengvai transformuoti į galingą nindzės motociklą, apginkluotą 2 auksiniais ašmenimis ir 2 smaigų šaudyklėmis.

Geriausi konstruojami žaislai nindzių gerbėjams

Žaidimų rinkinys yra su 3 minifigūrėlėmis: nindzių mokiniais Arinu ir Sora, drakonų medžiotoju Raptonu ir mažojo Riju drakono modeliu. Arinas yra ginkluotas katana ir kabliu, o Sora turi 2 katanas. Drauge jie turi kautis su Raptonu, kuris yra ginkluotas Imperijos kardu ir keliauja ant skraidyklės, turinčios 2 smaigų šaudykles. Šis rinkinys įkvėps vaikus mėgautis valandų valandomis žaidimo vaidmenimis su savo herojais.

Smagūs skaitmeniniai įspūdžiai LEGO gerbėjams

Su programėle „LEGO Builder“ ir vaiku galite leistis į lengvą ir paprastą konstravimo nuotykį. Čia galima priartinti ir sukinėti modelius trimatėje erdvėje, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo pažangą.

  • LEGO® NINJAGO® robotas ir motociklas – su Sora transformuojamo roboto-lenktyninio motociklo (71792) žaidimo rinkiniu vaikai nuo 8 metų amžiaus gali atkurti mėgstamas scenas iš TV serialo „NINJAGO Dragons Rising“.
  • 3 minifigūrėlės – šiame konstravimo rinkinyje yra Arino minifigūrėlė, ginkluota katana ir kabliu, Sora su 2 katanomis ir Raptonas su Imperijos kardu bei skraidykle, turinčia 2 smaigų šaudykles.
  • Nindzių roboto ir motociklo žaislas – vaikai gali greitai ir paprastai transformuoti lankstomą robotą į supergreitą nindzės motociklą, apginkluotą auksiniais ašmenimis ir 2 smaigų šaudyklėmis.
  • Nindzių drakonas – į žaidimo rinkinį taip pat įeina mažojo Riju modelis, su kuriuo vaikai galės vaidmenimis žaisti įdomias istorijas, nes šį drakoną vejasi ir 2 nindzių mokiniai, ir Raptonas.
  • Daugiau nindzių veiksmo – taip pat ieškokite Heatwave transformuojamo lavos drakono (71793), Lloyd ir Arin nindzių komandos robotų (71794) ir kitų LEGO® NINJAGO® asortimento rinkinių.
  • Konstravimas ir žaidimas – šis 384 dalių žaidimo rinkinys suteikia galimybę aistringiems nindzių gerbėjams nuo 8 metų amžiaus mėgautis kūrybišku konstravimu, o po jo – leistis į pilną veiksmo NINJAGO® pasaulį.
  • Smagi dovanos idėja – šis LEGO® transformuojamasis robotas yra 19 cm aukščio, 11 cm ilgio ir 16 cm pločio, jis gali tapti puikia dovana vaikams gimtadienio ar bet kuria kita proga.
  • Naujas būdas konstruoti – programėlė „LEGO® Builder“ padės jūsų vaikui leistis į intuityviai suprantamo konstravimo nuotykį; jis galės išsaugoti rinkinius, stebėti pažangą ir priartinti bei sukinėti modelius trimatėje erdvėje.
  • Aukščiausia kokybė – daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gaminamos taip, kad kiekvieną kartą jos susijungtų vienodai ir užtikrintai.
  • Užtikrinta sauga – LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

71792_lifestyle-6479c1b3f064b.jpg

Šaunus NINJAGO® roboto ir motociklo rinkinys

Vaikai nindzių robotą gali paversti motociklu ir atkurti nutrūktgalviškas lenktynes iš TV serialo „NINJAGO® Dragons Rising“.

71792_hero-6479c1b972dc3.jpg

Konstruokite ir stokite į nindzių mūšį

Smagiai konstruodami vaikai padės nindzių mokiniams Arinui ir Sorai apsaugoti mažąjį Riju nuo piktojo Raptono gniaužtų!

71792_build-6479c1beb1c74.jpg

Patirkite dar daugiau nindzių nuotykių!

Kituose NINJAGO® rinkiniuose (parduodami atskirai) yra Loido ir Arino nindzių komandos robotai bei laivas „Likimo dovana“.

71792_inthebox-6479c1c3b99d7.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO NINJAGO prekės ženklo asortimento. 71792 LEGO® NINJAGO® Sora transformuojamas robotas-lenktyninis motociklas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71792 LEGO® NINJAGO® Sora transformuojamas robotas-lenktyninis motociklas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71792 LEGO® NINJAGO® Sora transformuojamas robotas-lenktyninis motociklas

Kodas: 4040101-6420
Barkodas: 5702017413075
3829
5299
38,29 €
38,29 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus