I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ karieta su testraliais (76400) yra konstruojamas žaislas vaikams nuo 7 metų su magiškomis būtybėmis, kurias reikia prižiūrėti, ir karieta, kuria galima leistis į nesibaigiančius nuotykius.

Legendiniai personažai ir būtybės
Mažosios raganaitės, burtininkai ir žiobarai su malonumu leisis į suaugusios ir mažylio testralio paieškas Uždraustame miške su Hariu Poteriu ir Luna Geranore™. Mistines sparnuotas būtybes galima pamaitinti obuoliu ir mėsa, o leistis testralių traukiama karieta į naujus kerinčius nuotykius. Šis universalus žaidimo rinkinys įkvėps vaikus atkurti įsimintinas scenas iš filmo „Haris Poteris ir Fenikso brolija™“ ir žaisti vaidmenimis savus nesibaigiančius nuotykius. Nemokama programėlė LEGO Building Instructions suteikia vaikams galimybę priartinti ir pasukioti konstruojamą modelį. Tai suteikia nuostabų betarpiškumo ir sąveikos pojūtį konstruojant rinkinį.

  • Kupinas žaidimo vaidmenimis pramogų. LEGO® Harry Potter™Hogvartso™ karieta su testraliais (76400) yra greitai konstruojamas modelis, kuris įkvėps nesibaigiantiems nuotykiams.
  • Legendiniai personažai. Su Hario Poterio™ ir Lunos Geranorės™ minifigūrėlėmis, suaugusiu ir mažyliu testraliu bei konstruojama karieta, kurią galima prijungti prie suaugusio testralio.
  • Daugybė žaidimo būdų. Šis žaidimo rinkinys įkvėps vaikus atkurti mėgstamas scenas iš filmo „Haris Poteris ir Fenikso brolija™“ ir žaisti vaidmenimis savus išradingus nuotykius.
  • Stebuklinga dovana. Šis konstruojamas žaidimo rinkinys suteikia Hario Poterio™ magiją vaikams nuo 7 metų, tad jį galima dovanoti kaip gimtadienio, šventinę arba išskirtinės progos dovaną.
  • Konstruokite, žaiskite ir eksponuokite. Suaugusio testralio (suskleistais sparnais) traukiama karieta yra 9 cm aukščio, 17 cm ilgio ir 6 cm pločio.
  • Autentiškos detalės. Rinkinyje yra priedų, kuriuos vaikai atpažins iš filmų, įskaitant mėsą ir obuolį testraliams pamaitinti ir liūdnai pagarsėjusį žurnalą „Priekabininkas“.
  • Įtraukianti konstravimo patirtis. Nemokama programėlė LEGO® Building Instructions suteikia naudotojams galimybę apžiūrėti, priartinti ir pasukti konstruojamą modelį.
  • Dalelė gausaus asortimento. LEGO® Harry Potter™ žaidimo rinkinių asortimentas suteikia mažiesiems burtininkams, raganoms ir žiobarams mėgstamų personažų, pažįstamų vietų ir stebuklingų nuotykių.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijusia ir atsiskiria.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

76400_lifestyle-6329b8317046a.jpg

Mistinės būtybės ir kelionės magiška karieta

Hario Poterio™ filmų gerbėjų laukia kerintys nuotykiai su sparnuotais testraliais Uždraustajame miške.

76400_hero-6329b847b256f.jpg

Betarpiškas išradingas žaidimas

vaikai gali atkurti įsimintinas scenas iš filmo „Haris Poteris™ ir Fenikso brolija arba vaidinti savas istorijas.

76400_build-6329b865960fe.jpg

Džiaugsmo teikianti konstravimo patirtis

Programėlė „LEGO® Building Instructions“ leidžia vaikams apžiūrėti, priartinti ir pasukti konstruojamą 121 dalies modelį.

76400_inthebox-6329b87dd44d2.jpg

Autentiškos detalės įkvepia nesibaigiančiam žaidimui

Rinkinį sudaro legendiniai personažais, suaugęs testralis, konstruojama karieta ir priedai iš filmo.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO HARRY POTTER prekės ženklo asortimento. 76400 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ karieta su testraliais - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76400 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ karieta su testraliais - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76400 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso™ karieta su testraliais

Kodas: 4040101-5675
Barkodas: 5702017153414
1959
2799
19,59 €
27,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus