I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO ANIMAL CROSSING
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Suteikite mergaitėms ir berniukams nuo 6 metų įkvėpimo su modifikuojamu „LEGO® Animal Crossing™“ Kapp’n ekskursijos į salą (77048) rinkiniu. Vaikai sukonstruos negyvenamą salą, pažįstamą iš vaizdo žaidimų serijos, ir, perdarydami sceną, mėgausis nesibaigiančiomis žaidimo linksmybėmis.

Vaikų vaizduotė išplaukia į tolius, kartu su vėžliuku Kapp’n valtimi plaukiant į vaizdo žaidimo Animal Crossing™“ negyvenamą salą, kurioje jie susitiks su voveriuku Marshal. Tyrinėdami salą su daugybe funkcijų jie renka žymiuosius vaizdo žaidime matytus bambukus, kasinėja Bells ir žvejoja, kad parduotų sugautą žuvį. Linksmai pažaidę vaidmenimis vaikai gali sukeisti vietomis modelio pagrindo plokšteles. Kiekvienas keičiamas elementas veda į nesibaigiančias modifikuojamas linksmybes!

Leiskite vaikams išbandyti visas tinkinamas vaizdo žaidimo serijos „Animal Crossing“ linksmybes. Rinkinys gali būti ne tik puiki gimtadienio dovana, bet ir LEGO „Animal Crossing“ rinkinių kolekcijos papildymas, kad pramogos niekada nesibaigtų.

  • Žaislas, įkvėptas vaizdo žaidimo – „LEGO® Animal Crossing™“ Kapp'n ekskursijos į salą rinkinys nukelia mergaites ir berniukus nuo 6 metų į vaizdo žaidime matytą sceną, kurioje jie mėgaujasi vaidmenų žaidimais tyrinėdami salą su Marshal.
  • Pažįstama aplinka ir personažai – rinkinyje yra perdaroma konstruojama scena, daugybė atpažįstamų funkcijų ir 2 mylimų veikėjų – voveriuko Marshal bei vėžliuko Kapp’n – minifigūrėlės.
  • Veiksmo kupinas negyvenamos salos žaidimas – vaikai gali kasinėti Bells, skinti kokosus, rinkti bambukus, plaukti Kapp’n valtimi, žvejoti ar sugauti krabą atsiskyrėlį – visai kaip vaizdo žaidime.
  • Konstruojamos scenos ir nesibaigianti kūryba – naudodamiesi kūrybiniais gebėjimais vaikai gali modifikuoti modulines plokšteles bei priedus ir kurti naujas istorijas su „Animal Crossing™“ veikėjais.
  • „Animal Crossing™“gimtadienio dovanos idėja – šis LEGO® konstravimo rinkinys bus puiki dovana gimtadienio ar švenčių proga kūrybingiems vaikams, mėgstantiems vaizdo žaidimo seriją ir išradingus žaidimus.
  • Kūrybiniai konstravimo žaislai – su „LEGO® Animal Crossing™“ rinkiniais konstruodami pažįstamas scenas ir pasakodami pačių kurtas istorijas vaikai atskleis savo kūrybiškumą.
  • Konstravimo linksmybės – derinkite su kitais „LEGO® Animal Crossing™“ rinkiniais (parduodami atskirai) ir išplėskite vaikų konstruojamą salos bendruomenę.
  • Matmenys – standartinė 233 detalių „Animal Crossing™“ negyvenama sala yra per 9 cm aukščio, 28 cm pločio ir 17 cm gylio.

77048_lifestyle-6601716751b5e.jpg

Kūrybinis žaislas, kupinas funkcijų

Vaikai leidžiasi į veiklos kupiną nuotykį saloje su veikėjais iš vaizdo žaidimų serijos „Animal Crossing™“.

77048_hero-6601717dee1cc.jpg

Betarpiškas žaidimas toli nuo ekrano

Net ir atsitraukę nuo ekranų vaikai galės toliau tyrinėti „Animal Crossing™“ pasaulį su pažįstamomis detalėmis ir veikėjais.

77048_77046_77047_77049_77050_inthebox-66017184b6f9a.jpg

Plėskite konstruotojų bendruomenę

Dėl modulinių pagrindo plokštelių rinkinį galima derinti su kitais „LEGO® Animal Crossing™“ žaislais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO ANIMAL CROSSING prekės ženklo asortimento. 77048 LEGO® Animal Crossing™ Kapp'n ekskursija į salą - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 77048 LEGO® Animal Crossing™ Kapp'n ekskursija į salą - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

77048 LEGO® Animal Crossing™ Kapp'n ekskursija į salą

Kodas: 4040101-6969
Barkodas: 5702017592343
3144
3699
31,44 €
36,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus