I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ mėn.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

LEGO® DUPLO® Mano pirmasis vaisių ir daržovių traktorius (10982) siūlo daugybę būdų, kaip patobulinti mažylių mokymąsi. Ikimokyklinukai prisijungs prie ūkininko, nuimančio vaisių ir daržovių derlių su važiuojančiu traktoriumi ir 3 priekabomis. Vaikai nuo 18 mėnesių lavins smulkiosios motorikos įgūdžius mokydamiesi auginti vaisius ir daržoves bei dėliodami kaladėles, kad jie „augtų“. Derlių galima smagiai rūšiuoti pagal spalvas – ikimokyklinukai gali priderinti vaisius ir daržoves prie traktoriaus priekabos spalvos ar, pasitelkdami vaizduotę, išreikšti save sumaišant spalvas ar net sukeičiant veidus vietomis!

Lavinamieji žaislai, suteikiantys mokymosi malonumą

Visi LEGO DUPLO žaislai yra kruopščiai apgalvoti, kad smagūs pasakojimai, ryškios spalvos, įdomūs veikėjai ir daugybė detalių ugdytų ankstyvuosius mažųjų smalsuolių įgūdžius. Šis rinkinys suderinamas su kitais My First Organic žaidimų rinkiniais ir LEGO DUPLO modeliais.

  • Mažųjų gurmanų ūkio žaidimas. LEGO® DUPLO® Mano pirmasis vaisių ir daržovių traktorius (10982) lavina smulkiąją motoriką ir supažindina vaikus, kaip auga augalai.
  • Žaislinis maistas mažyliams. Rinkinį sudaro važiuojantis traktorius, 3 spalvų žaislinės priekabos, brokolių, pomidorų ir ananasų statymo kaladėlės ir jaunojo ūkininko figūrėlė.
  • Žaislai, su kuriais vaikams smagu mokytis. Mažyliai prisijungs prie jaunojo ūkininko ir su važiuojančiu traktoriumi padės jam nuimti vaisių bei daržovių derlių, surūšiuodami jį į skirtingų spalvų priekabas.
  • Dovana vaikams, mėgstantiems ūkininkavimo žaislus. Nudžiuginkite mažuosius ūkininkus nuo 18 mėnesių šiuo lavinamuoju žaislu, padarydami staigmeną gimtadienio ar ypatingos dienos proga.
  • Daug vietos mažiems pirštukams. Traktorius su priekabomis yra 17 cm aukščio, 45 cm ilgio ir 7 cm pločio.
  • Vaizduotės lavinimas. Paįvairinkite savo mažojo konstruotojo ekologiško maisto auginimo linksmybes su Vaisių ir daržovių traktoriumi (10981), Ekologiniu turgeliu (10983) ir Ekologiniu sodu (10984).
  • Išsamios instrukcijos. Rinkinyje yra aiškios iliustruotos instrukcijos, o programėlėje „LEGO® Builder“ pateikiama skaitmeninė versija – pradžiamokslis sėkmingam startui.
  • Konstruokite ir žaiskite kartu. Šis ūkio žaidimo rinkinys padeda ikimokyklinukams lavinti smulkiąją motoriką ir supažindina su augalų auginimu bei sveika mityba konstruojant ir žaidžiant su tėvais ar globėjais.
  • Nuosekli kokybė. Nuo pat 1969 metų LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl juos patogu paimti, sujungti ir išardyti mažais pirštukais.
  • Užtikrintas saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® DUPLO® kaladėlės ir detalės testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

10982_lifestyle-645b91e5581ed.jpg

Spalvingas lavinamasis traktorius

Mažiesiems daržininkams nepaprastai smagu įsivaizduoti, kaip mielą brokolį, pomidorą ir ananasą jie veža į turgų.

10982_hero-645b91ea90fea.jpg

Žaidimas skatina vaiko tobulėjimą

Mažyliai sužino, kaip auginamas maistas, o sudėdami daržoves ir vaisius į tinkamas priekabas, išmoksta atpažinti spalvas.

10982_build-645b91f658525.jpg

Daugiau smagumo

Dera su kitais „Mano pirmaisiais rinkiniais“ ir su visais mokomaisiais LEGO® DUPLO® konstravimo žaislais.

10982_inthebox-645b9206e8787.jpg

Smulkiąją motoriką lavinantys žaislai

LEGO® DUPLO® rinkiniai su patogiomis suimti ryškių spalvų kaladėlėmis sukurti mažylių konstravimo įgūdžių lavinimui.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10982 LEGO® DUPLO My First Vaisių ir daržovių traktorius - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10982 LEGO® DUPLO My First Vaisių ir daržovių traktorius - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10982 LEGO® DUPLO My First Vaisių ir daržovių traktorius

Kodas: 4040101-6169
Barkodas: 5702017416168
1699
1999
16,99 €
19,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus