I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 2+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Su „LEGO® DUPLO® Town“ rinkiniu „Kelionė autobusu“ (10988) ikimokyklinukai patirs kasdienių nuotykių. Spalvingas rinkinys leis mažyliams nuo 2 metų įsivaizduoti savo kelionę į darželį su geriausiais draugais. Prisėdę ant autobusų stotelės suoliuko vaikai kantriai lauks atvykstančio autobuso ir tyrinės, kokių skanėstų turi priešpiečių dėžutėse.

Lavinamieji žaislai, suteikiantys mokymosi malonumą

LEGO DUPLO rinkiniuose gausu įvairių personažų, todėl vaikai gali žaisti su draugais. Atidarydamimokyklinio autobuso stogą ir dėliodami figūrėles viduje jie lavins smulkiąją motoriką. Atvažiavus autobusui figūrėlės stovi už tvorelės – tokiu būdu ikimokyklinio amžiaus vaikai išmoksta, kaip tinkamai elgtis eismo dalyviams. Kaip ir visi LEGO DUPLO žaislai mažyliams, šis rinkinys suteikia galimybę mažiesiems neribotai pramogauti, išreikšti save ir džiaugsmingai tyrinėti aplinką.

  • Pagrindinius įgūdžius lavinantis mokyklinis autobusas – mažyliai nuo 2 metų, lipdami į žaislinę „LEGO® DUPLO® Town“ rinkinio „Kelionė autobusu“ (10988) transporto priemonę, leisis į kasdienius nuotykius ir lavins motorikos bei socialinius įgūdžius.
  • Įvairūs personažai ir autentiškos detalės – ikimokyklinukams skirtame rinkinyje yra 2 vaikų ir vairuotojo figūrėlė, autobusas su nuimamu stogu, suoliukas, eismo ženklas, laikrodžio bokštas ir konstruojama gėlė.
  • Lavina vaikų vaizduotę – personažai, žiūrėdami į laikrodį, stovi eilėje autobusų stotelėje, įlipa į autobusą, tuomet pakeliui į darželį atidaro priešpiečių dėžutes norėdami patikrinti, kas viduje.
  • Žaislas ikimokyklinio amžiaus vaikams – vaikai mokysis kantrybės laukdami atvykstančio žaislinio autobuso, įsivaizduos, kad susiranda draugų, ir, nuimdami stogą bei sudėdami į vidų figūrėles, lavins smulkiosios motorikos įgūdžius.
  • Dovana vaikams nuo 2 metų – lavinamasis konstruojamas žaislas patiks bet kuriam vaikui, besidominčiamtransporto priemonėmis ir mėgstančiam vaidinti situacijas iš juos supančio pasaulio.
  • Daug vietos mažųjų pirštukų tyrinėjimams – LEGO® DUPLO® autobusas yra per 7 cm aukščio, 14 cm ilgio ir 10 cm pločio.
  • Skaitmeninės konstravimo instrukcijos – programėlėje „LEGO® Builder“ rasite skaitmenines šio rinkinio konstravimo instrukcijas.
  • Mokomieji žaislai šeimos linksmybėms – visuose LEGO® DUPLO® rinkiniuose gausu smagių istorijų, ryškių spalvų ir įvairių personažų, kad vaikai, žaisdami kartu su tėvais, galėtų džiaugtis brangiomis akimirkomis.
  • Kokybiškas gaminys – nuo pat 1969-ųjų LEGO® DUPLO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius lengvą jų surinkimą, pastatymą ir išardymą mažais pirštukais.
  • Užtikrinta sauga – LEGO® DUPLO® vaikų darželio žaidimo rinkinys buvo išbandytas įvairiais būdais, siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams.

10988_lifestyle-64c9e977daa18.jpg

Lengvai konstruojamo mokyklinio autobuso rinkinys

Sužadinkite vaikų vaizduotę su šiuo mokomuoju žaislu, leisiančiu vaikams įsivaizduoti, kaip kartu su draugais jie įsėda į autobusą.

10988_hero-64c9e97d7e907.jpg

Lavinamasis žaislas, padedantis mokytis

Įsodindami figūrėles į autobusą ir vykdami į darželį mažyliai susipažins su kelių eismo taisyklėmis ir lavins smulkiąją motoriką.

10988_build-64c9e98303a3a.jpg

Puiki dovana vaikams, kuriems patinka žaisti su mašinomis

„LEGO® DUPLO® Town“ rinkiniai padeda vaikams lavinti įgūdžius imituojant aplinkinį pasaulį.

10988_inthebox-64c9e988cb632.jpg

Didelės kaladėlės mažoms rankutėms

„LEGO® DUPLO® Town“ rinkiniuose yra ryškiaspalvių kaladėlių, tobulai tinkamų suimti ir dėlioti mažomis rankutėmis.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10988 LEGO® DUPLO Town Kelionė autobusu - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10988 LEGO® DUPLO Town Kelionė autobusu - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10988 LEGO® DUPLO Town Kelionė autobusu

Kodas: 4040101-6461
Barkodas: 5702017416243
1430
1999
14,30 €
14,30 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus