I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 2+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Su šiuo universaliu „LEGO® DUPLO® Town“ svajonių žaidimo aikštelės (10991) rinkiniu žaiskite lauko žaidimus namuose. Mažyliai nuo 2 metų gali sukonstruoti įspūdingą žaidimų aikštelę, kurioje mokysis, žais ir susiras naujų draugų.

Smagus mažylių žaidimų laikas

Lavinamasis žaidimų aikštelės žaislas su modernia įranga gali būti puiki gimtadienio dovana. Laipiodami žaislinio banginio konstrukcija mažyliai mokysis raidžių ir skaičių. Rinkinyje vaikai ras personažų, su kuriais taps gerais draugais, įskaitant čiuožiantį vaiką ir mielą šunelį-vedlį! Žaisdami su šiomis figūrėlėmis vaikai smagiai lavins socialinius įgūdžius, praversiančius tikrame gyvenime.

Mokymasis žaidžiant

„LEGO Town“ rinkiniai padeda ikimokyklinukams tyrinėti aplinką ir žaidžiant vaidmenimis atkartoti šiuolaikinį gyvenimą. Kaip ir visuose LEGO DUPLO žaisluose, taip ir šiame rinkinyje gausu mokymosi galimybių. Ryškiaspalvės lengvos kaladėlės ir smagios judančios dalys sužadins vaikų pojūčius ir padės lavinti motorikos įgūdžius.

  • Nesibaigiančios linksmybės žaidimų aikštelėje – universalus „LEGO® DUPLO® Town“ svajonių žaidimų aikštelės (10991) rinkinys įkvėps nesibaigiančiam žaidimui vaidmenimis ir paskatins fizinį bei protinį vystymąsi.
  • Socialinių įgūdžių pamokos – rinkinyje gausu funkcijų, taip pat yra 5 figūrėlės, įskaitant čiuožiantį vaiką ir šunį, su kuriais vaikai susidraugaus ir žaisdami vaidmenimis atkartos šiuolaikinį gyvenimą.
  • Mažylių pramogos – vaikai įlips į raketą, suksis banginio uodegos formos karuselėje, nusileis žaisline čiuožyne, kad pasisuptų ant sūpynių ar susirastų draugą, kuris prisijungtų suptis kartu.
  • Žaidimas mokantis – tyrinėdami modernią žaidimo įrangą ikimokyklinukai mokysis raidžių ir skaičių, lavins motorikos įgūdžius ir skatins saviraišką.
  • Dovana ikimokyklinukams – nudžiuginkite šiuo praktišku žaidimo rinkiniu gimtadienio, švenčių ar kita ypatinga proga vaikus nuo 2 metų.
  • Matmenys – banginio formos konstrukcija su čiuožyne yra per 16 cm aukščio, 34 cm pločio ir 17 cm gylio; sūpynės yra per 16 cm aukščio ir 14 cm pločio.
  • Skaitmeninės konstravimo instrukcijos – programėlėje „LEGO® Builder“ rasite skaitmenines šio rinkinio konstravimo instrukcijas.
  • Mažylių žaislai, paverčiantys mokymąsi smagia veikla – LEGO® DUPLO® rinkiniai yra kruopščiai kuriami, siekiant mokyti vaikus atkaklumo ir pasitikėjimo bei ugdyti vaizduotę kūrybiškai žaidžiant.
  • Nuosekli kokybė – nuo pat 1969-ųjų LEGO® DUPLO® rinkiniai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius lengvą detalių surinkimą, padėjimą ir atskyrimą mažais pirštukais.
  • Užtikrinta sauga – LEGO® DUPLO® rinkinių kaladėlės ir dalys testuojamos siekiant maksimaliai užtikrinti griežtus pasaulinius saugos standartus.

10991_lifestyle-64c9ead836bc8.jpg

Mokomasis rinkinys gamtą mėgstantiems vaikams

Žaiskite lauko žaidimus namuose su šiuo universaliu žaidimo rinkiniu, kuriame yra sūpynės ir laipiojimo konstrukcija.

10991_hero-64c9eadd706ef.jpg

Žaiskite drauge

Žaidimų aikštelės rinkinys leis mažyliams mėgautis nesibaigiančiu žaidimu vaidmenimis ir mokytis atkaklumo bei pasitikėjimo savimi.

10991_build-64c9eae2a71bd.jpg

Rinkinys vaikams, mėgstantiems žaisti vaidmenimis

„LEGO® DUPLO® Town“ rinkiniai padeda vaikams lavinti įgūdžius imituojant aplinkinį pasaulį.

10991_inthebox-64c9eae72d5cd.jpg

Didelės kaladėlės mažoms rankutėms

„LEGO® DUPLO® Town“ rinkiniuose yra ryškiaspalvių kaladėlių, tobulai tinkamų suimti ir dėlioti mažomis rankutėmis.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10991 LEGO® DUPLO Town Svajonių žaidimo aikštelė - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10991 LEGO® DUPLO Town Svajonių žaidimo aikštelė - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10991 LEGO® DUPLO Town Svajonių žaidimo aikštelė

Kodas: 4040101-6463
Barkodas: 5702017417073
4022
5699
40,22 €
40,22 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus