I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 2+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Mažyliai nuo 2 metų amžiaus, žaisdami LEGO® DUPLO® miesto gyvenimo vaikų darželyje (10992) rinkiniu, džiaugiasi pramogomis su draugais. Šis edukacinis žaislas suteikia vaikams galimybę žaisti kasdienius dalykus, tuo pat metu besimokant apie skaičius ir spalvas.

Daug tikroviško žaidimo

Šiame rinkinyje yra daug kūrybinės veiklos, kuri tėvams ir vaikams suteikia galimybę drauge žaisti įvairius scenarijus, tarsi tikrame vaikų darželyje. Vaikai gali piešti pirštais menų kampelyje, jie taip pat gali užkąsti. Vaikas vežimėlyje gali rampa išvažiuoti į kiemą ir prisijungti prie draugų, kurie ten važinėjasi paspirtuku. Be to, tėvai gali pamokyti, kaip svarbu nusiplauti rankas vonios kambaryje, kuriame taip pat yra klozetas bei kriauklė.

Pojūčių stimuliavimas

Kaip ir visuose kituose LEGO DUPLO žaisluose mažyliams, šio rinkinio ryškių spalvų kaladėlės yra suprojektuotos taip, kad jas būtų smagu paimti ir jomis konstruoti. Be to, medžiaginis kilimėlis su skaitmenimis tampa papildomu maloniu liesti elementu. LEGO DUPLO rinkiniai vaikams padeda suprasti juos supantį pasaulį, nes šiais rinkiniais atvaizduojama pažįstama aplinka su įvairiais veikėjais.

  • Spalvingas mokomasis žaislas vaikams – paruoškite mažylius nuo 2 metų amžiaus vaikų darželiui ir supažindinkite juos su skaitmenimis bei spalvomis, įsigiję LEGO® DUPLO® miesto gyvenimas vaikų darželyje (10992) rinkinį.
  • Daug įvairių veikėjų – į šį spalvingą žaislą įeina darželio auklėtojos ir 3 vaikų figūrėlės, todėl mažyliai gali mokytis, kaip žaisti drauge, bendradarbiauti ir dalytis.
  • Valandų valandos kūrybiškų užsiėmimų – daug autentiškų funkcijų, tokių kaip piešimo stalas bei vonios kambarys, padedantis mokytis plauti rankas, ir dinaminiai elementai, tokie kaip žavus supamasis arkliukas bei paspirtukas.
  • Motorikos įgūdžių lavinimas – šį vaikų darželio žaidimo rinkinį sudaro 2 spalvingi statiniai, kurių viename yra vonios kambarys ir miego kampelis, todėl mokytis konstruoti vaikai galės smagiai ir ilgai.
  • Dovana ikimokyklinio amžiaus vaikams – mažyliai nuo 2 metų amžiaus su džiaugsmu žais tikrą pasaulį tyrinėdami šį LEGO® DUPLO® žaidimo rinkinį; smagu bus ir tėvams, besidžiaugiantiems savo vaikų lavinimo pasiekimais.
  • Sukurta mažoms rankytėms – šis konstravimo rinkinys yra per 13 cm aukščio, 19 cm pločio ir lengvai dera su kitais LEGO® DUPLO® žaislais, kad galimybių žaisti tikrą pasaulį būtų dar daugiau.
  • Ankstyvosios vaikystės žaislai smalsiems vaikams – LEGO® DUPLO® rinkiniai yra sukurti ekspertų, jų pasakojimai smagūs, spalvos patrauklios, veikėjai įvairūs, o detalės – įdomios.
  • Nuosekli kokybė – nuo pat 1969 metų LEGO® DUPLO® žaislai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl juos patogu paimti, sujungti ir išardyti mažais pirštukais.
  • Užtikrintas saugumas – LEGO® DUPLO® kaladėlės ir detalės yra analizuojamos ir bandomos maksimaliai, kad būtų įsitikinta jų atitiktimi reikliems pasauliniams saugos standartams.

10992_lifestyle1-65d5d2908c7b2.jpg

Tikroviškas vaikų darželio žaidimas

Su rinkiniu, kuriame gausu tikroviškų detalių, mažyliai atkartos vaikų darželio veiklas.

10992_hero-65d5d295a1d69.jpg

Susiraskite draugų ir smagiai leiskite laiką

Spalvingame rinkinyje yra įvairiausių personažų, su kuriais vaikai galės ištyrinėti visas erdves ir išbandyti veiklas.

10992_inthebox-65d5d29b18b30.jpg

Didelės kaladėlės tobulai tinka mažyliams

„LEGO® DUPLO® Town“ rinkiniuose yra ryškiaspalvių kaladėlių, kurios tobulai tinka suimti ir dėlioti mažomis rankutėmis.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10992 LEGO® DUPLO Town Gyvenimas vaikų darželyje - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10992 LEGO® DUPLO Town Gyvenimas vaikų darželyje - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10992 LEGO® DUPLO Town Gyvenimas vaikų darželyje

Kodas: 4040101-6464
Barkodas: 5702017417707
3528
4999
35,28 €
35,28 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus