I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Palepinkite „Minecraft®“ žaidėjus padovanodami betarpiškų povandeninių nuotykių linksmybių su aksolotliu, vienu mieliausių sutvėrimų. Su „LEGO® Minecraft“ aksolotlio namu (21247) žaidėjai nuo 7 metų perkels kūrybinį „Minecraft“ konstravimą ir išradingą veiksmą į realų pasaulį.

Nuotykiai su nuostabiuoju „Minecraft“ aksolotliu

Vaikai, naudodamiesi „Minecraft“ įgūdžiais, sukonstruos didžiulį ryškiaspalvį namą, savo forma primenantį populiarųjį žaidimo aksolotlį, ir kartu su povandeniniu tyrinėtoju bei lobių ieškančiu delfinu, pūsliažuve, 2 suaugusiais aksolotliais, aksolotliu kibirėlyje ir lobių skrynia pasiners į nesibaigiančius nuotykius. Nukeliamas stogas leidžia lengvai patekti į vidų, kuriame yra lydymo krosnis ir kempinė nutekėjusiam vandeniui sugerti. Tačiau užpuolus zombiui žaidėjai turi čiupti kardą ir kartu su aksolotliais apginti povandeninę bazę. Kad būtų dar linksmiau konstruoti skaitmeniniu būdu, naudodamiesi smagia ir paprasta programėle „LEGO Builder“ vaikai gali priartinti, pasukti 3D rinkinius ir sekti progresą.

  • Legendinis „Minecraft®“ rinkinys – „LEGO® Minecraft“ aksolotlio namas (21247) – tai konstruojama povandeninė bazė, pasižyminti klasikinėmis „Minecraft“ ypatybėmis ir kupina veiksmo tiek išorėje, tiek viduje.
  • Pažįstami personažai – rinkinyje yra autentiškų „Minecraft®“ figūrėlių: povandeninis tyrinėtojas, nuskendęs zombis, delfinas, pūsliažuvė, 2 suaugę aksolotliai ir vienas aksolotlis kibirėlyje.
  • Betarpiškos žaidimo pramogos – vaikai gali sukonstruoti aksolotlio formos namą ir jame ieškoti lobių, kovoti su priešiškai nusiteikusiais užpuolikais bei rūpintis mieliausiais žaidimo padarėliais.
  • Dovana „Minecraft®“ žaidėjams – padovanokite vaikams nuo 7 metų gimtadienio, šventės ar bet kuria kita proga nesibaigiančias pramogas su šiuo universaliu žaidimu.
  • Perkonstruojamos linksmybės – per 10 cm aukščio, 17 cm pločio ir 14 cm gylio rinkinys derinamas su kitais „LEGO® Minecraft®“ rinkiniais (parduodami atskirai).
  • Aiškios konstravimo instrukcijos – atsisiuntę programėlę „LEGO® Builder“ vaikai, naudodamiesi skaitmeniniais įrankiais, gali patirti jaudinančių konstravimo įspūdžių: priartinti ir pasukti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei sekti progresą.
  • Tikras „Minecraft®“ – „LEGO® Minecraft“ rinkiniai suteikia galimybę mėgautis populiariu žaidimu su mobais, veiksmo scenomis ir ypatybėmis, kurias betarpiška kūryba LEGO kaladėlėmis perkelia į tikrovę.
  • Užtikrinta kokybė – LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius jų nuoseklumą, suderinamumą ir lengvą konstravimą.
  • Užtikrinta sauga – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

21247_lifestyle-64c9eb74e5dfc.jpg

„Minecraft®“ nuotykiai po vandeniu

Nudžiuginkite „Minecraft®“ žaidėjus realaus pasaulio žaidimu su aksolotliu – viena mieliausių būtybių.

21247_hero-64c9eb79d7339.jpg

Konstruojama gynybinė vandenyno biomo bazė

Sukonstravę aksolotlio formos namą vaikai ieškos lobio, kovos su skenduoliu, rūpinsis gyvūnais ir ne tik.

21247_build-64c9eb7e73e07.jpg

Įženkite į skaitmeninį kūrybinio konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

21247_inthebox-64c9eb83161ae.jpg

Dovana iš tikro „Minecraft®“ pasaulio

Autentiškos „Minecraft®“ figūrėlės, vietovės ir priedai suteiks „Minecraft“ žaidėjams neišdildomos betarpiško žaidimo patirties.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO MINECRAFT prekės ženklo asortimento. 21247 LEGO® Minecraft™ Aksolotlio namas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 21247 LEGO® Minecraft™ Aksolotlio namas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21247 LEGO® Minecraft™ Aksolotlio namas

Kodas: 4040101-6466
Barkodas: 5702017415826
2362
2999
23,62 €
23,62 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus